Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szkuli! Pliiz ird le hogy mi mennyi volt a motorba (postával együtt) visszanéztem pár odlalt de árakat nem találtam hozzá:( Előre is köszke!
Hello Valaki
Szar a Powerom mi lehet vel nem mükszik és szerintem ki van akasztva a nyelv mert alapon gyenge de furdulaton jo megy rendesen rá duktunk egy másik elektronikát de azzal sem ment és tesztelni sem tesztelt akkor a motorja lehet szar?Valaki valami hiba elháritást?
Köszi
Vagy ha van valakinek eladó egész power elektronika+motor az menyi filllll?
aha értem köszönöm szépen
Az mzjé tuti jó bele hát nekem fél éve müxik (de am sürün elszáll a hátsó féklámpakapcsoló:S):D... Ugy emlékszem hogy az MZnek az első féklámpa kpcslolója jó bele (de lehet h a hátsó)
A simsoné tuti jó.
Vegyél 2-őt biztos ami biztos
ÜDV!

Hétvégén jönnek megnézni a motoromat ! Ha nem vinnék el esetleg érdekel valakit ? kép az adatlapomon kérésre küldök vagy rakok fel !
a hátsó fékhez kellene mikor lenyomom a pedált kigyulladjon a féklámpa
akkor sztetek az mzé jó bele
Igen az mz-é jó bele (a hátsóba) nem nem sokáig bírja... sajnos. műszakit kibírja:D
Ha a hátsó féklámpa kalpcsolóra gondolsz, akkor az mznek az elsője jó bele úgy emlékszem, (de lehet h a hátsó)...
talán a léptetö villa hajlott meg ?
vki segitsen
már majdnem kész a motorom de a váltoval van vmi
amikor rakom a 2 est akkor lefullad és leblokkol a kerék, meg alapjáraton is kattog vmi a lánckeréknél
hali nincs valakink hátsó fékvisszajelző gombája vagy valami ilyesmi
tts, r2, 2000 vhányszáz ww.olajbolt.hu
olyan 3-4ezer között ha helyben veszed...
MÁr csak 100 km, és be van járatva a gép. Az a 100as pedig holnapután bele is megy
szisz?
Felvettelek MSN-re
hali
lassan kész a mitóóó
amúgy mennyibe megy egy normális olaj? (váltó)
jah és nem tudjátok honnan lehet szerezni a kipuhoz azt a kör tömítést?
köszi
Hali!
amibe a kilóméteróra spirál belemegy, ami meghajtja. olyanod nincs? enyém kicsit tropa, néha forgat néha nem:D
Ok köszönöm:D:D:D
Majd irj msn-en hogy mikor!
köszi
GYári az nem igen jó hozzá
cagiva uralom van
Circa engem érdekelne a Mitod! A számod vagy Msn-ed megadod?
am geri mennyiért adod a 34 es karbit és mien ? és jo-e hozzá a gyári szivotorok
vigyázz magadra TYT ! :D piötrö az evo-val én meg a körlámpással foglak kifingatni
poén.....