Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De ha alulra rakom több benzint kap nem?
mert ha kicsit odahúzom a szívatót jobban veszi a furdulatot.
Hello! Valaki tudna mondani nekem egy vízpumpa szimering méretet! pls
Csak nem mindegy h érti:D h a tű került legalulra vagy a legalsó pozicióba tette azt a ksi szart:D
ha nagyon letetted, akkor keveset kap
Amugy a nagy kör csavar az alapjárati (általába egy rugó vanalatta) a másik ami egy iylen kislukba van az alapjárati levegő emnnyiséget szabályozza...
Kevés vagy sok benzint kap (én sokra tippelek), de elösször inkább adj neki több kaját, nehogy ragadás legyen belőle, aztán ha akkor is csinálja akkor tuti sokat kap:) a tűt emeld fel szóval a legalsó állásba tedd, ha ekkor is csinálja akkor pedig a tüt rakd a legfelsőbe h kevesebett kapjon...
Sziasztok Barátaim.
Lenne egy komoly kérdésem én már feladtam a tudományt.
Kérdésem:Mitől van hogy hírtelen teljes gáz huzásra meghörög a Mítom ha 3 ezres a fordolat akkor veszi a fordulatot.
Miböl van kevés vagy sok?Levegö vagy benya?
2 álítási lehetöség van a karbin a nagy kör alakú csavar és kicsit lejebb mentebb egy kisebb.
A tüt teljesen legalura raktam nehogy éhes legyen.
de ha lassan huzom a gázt veszi 12 ezerig!
köszönöm
Hátha összevan rakva a ruha akkro nem olyan paszos akkor böven jo rám de ha csak a felsö részét használom csak külön akkor az paszos.de sztem jo rád meg a cipö is akkor
Cagiva MIto bontott alkatrészei eladok:
bonott blok,gyujtás,trafó,tilisztor,telok,lámpák,müszerfal,feji
dom konzol,
lábtarto konzolok,kormány kapcsolok,fékek,váz,lengövilla, stb......
érd:705377495
Én 185 vagyok és 86Kg rád passzos a ruha? 43-s az utcai cipőm
Szeva!Én olyan 180Cm magas vagyok olyan 80Kg.még milyen adatra vagy kiváncsi?
Jah értem
NEm, tőlem vette meg a gyári fuvókát
Mekkora vagy te Jófijjú ? Képeket rakjál még fel a ruháról
Szevasztok!Elado a mitom anyagi okok miatt most lett megcsináltatva fellett ujitva benne minden csak elfolyt a viz és megragadt a dugo benne,és nincs rá pénzem megcsináltatni 160-as henger van rajta.adok hozá egy sportkipufogot is.200ezerFtha vkit érdekel irjon vagy hivjon sztem megegyezünk.És ugyanit még egy shox börruha egyberészes de szét cipzározhato daytona csizmával méret43-44 ára 65ezerFtTel:06308495123 vagy email:theworldismine01@freemail.hu
Az Illés féle föfuvi van benne?
nna megoldódott a dolog..:D ha nagyon rátépe ma főfúvókát a karbi alján,akkor nem megy bele a benya..ha csak lazábban húzom meg akkor viszont minden stimmel.. valaki megmagyarázná a rejtélyt?
az enyimen volt műszerfal, első lámpa, meg evo far volt rajta..akkor azt tegyem fel 350ért?:D
hát most frecciam ár a gép..ugyh sztem nem kell,azér köszi:)
link Hát ez nevetséges...
Hát nem tudom:D Nem igazán tudom elképzelni mivel ugye teljesen máshogy van az evo felfogatása:D Am. karbi próba kell még?:O
deh..nem a frecciára is rálehetett:D
Amúgy az evo fejidomot nem lehet rávarázsolni, a sima Mitora...
12körül vihetitek (98as evoé volt)! Ha vkit érdekel vegyen fel msnre (adatlap)!
a tankból lefolyik a csőig..és ezért volt az h átverte az agyamat,mert azt hittem h a karbiban is van.. azt amikor szétsedtem, tök száraz volt..ezt a belefújósdit én is probálgattam, amúgy van újra gyári méretű fúvókám, tehát sokat nem kaphat. na majd megpróbálom, h ha összeraktam, belefújok, meg kocogtatom, hátha fennakad foylton