Kevés vagy sok benzint kap (én sokra tippelek), de elösször inkább adj neki több kaját, nehogy ragadás legyen belőle, aztán ha akkor is csinálja akkor tuti sokat kap:) a tűt emeld fel szóval a legalsó állásba tedd, ha ekkor is csinálja akkor pedig a tüt rakd a legfelsőbe h kevesebett kapjon...
Sziasztok Barátaim.
Lenne egy komoly kérdésem én már feladtam a tudományt.
Kérdésem:Mitől van hogy hírtelen teljes gáz huzásra meghörög a Mítom ha 3 ezres a fordolat akkor veszi a fordulatot.
Miböl van kevés vagy sok?Levegö vagy benya?
2 álítási lehetöség van a karbin a nagy kör alakú csavar és kicsit lejebb mentebb egy kisebb.
A tüt teljesen legalura raktam nehogy éhes legyen.
de ha lassan huzom a gázt veszi 12 ezerig!
köszönöm
Hátha összevan rakva a ruha akkro nem olyan paszos akkor böven jo rám de ha csak a felsö részét használom csak külön akkor az paszos.de sztem jo rád meg a cipö is akkor
Szevasztok!Elado a mitom anyagi okok miatt most lett megcsináltatva fellett ujitva benne minden csak elfolyt a viz és megragadt a dugo benne,és nincs rá pénzem megcsináltatni 160-as henger van rajta.adok hozá egy sportkipufogot is.200ezerFtha vkit érdekel irjon vagy hivjon sztem megegyezünk.És ugyanit még egy shox börruha egyberészes de szét cipzározhato daytona csizmával méret43-44 ára 65ezerFtTel:06308495123 vagy email:theworldismine01@freemail.hu
nna megoldódott a dolog..:D ha nagyon rátépe ma főfúvókát a karbi alján,akkor nem megy bele a benya..ha csak lazábban húzom meg akkor viszont minden stimmel.. valaki megmagyarázná a rejtélyt?
a tankból lefolyik a csőig..és ezért volt az h átverte az agyamat,mert azt hittem h a karbiban is van.. azt amikor szétsedtem, tök száraz volt..ezt a belefújósdit én is probálgattam, amúgy van újra gyári méretű fúvókám, tehát sokat nem kaphat. na majd megpróbálom, h ha összeraktam, belefújok, meg kocogtatom, hátha fennakad foylton
mert ha kicsit odahúzom a szívatót jobban veszi a furdulatot.