Sziasztok Mitosok! Szerintetek Evo fejidomot rálehet tenni sima Mito-ra?:D:D Vagy ha tudtok Mito fejidomot (kereklámpásat) akkor pls szóljatok mert kellene egy:D:D Jah és sportdob még mindíg érdekel ha van valakinek!
tök egyenes:D..
amúgy nem tod véletlen hogy mi a helyes benzinszint, illetve úszóállás/tűszelepállás? van a tűszelepen egy kis piros jelzés a végén..abból mennyinek szabad látszódni? v jelent vmit?
nna .. Szabee barátommal összeraktuk ma a frecciát..minden szép és jó lenne..de nem hajlandó még elindulni se.. asszem nem kap benzint..mivel csont száraz a karburátorom.. ez mitől lehet? a tűszelepem nem ereszt át? esetleg tul alacsonyra lenne állítva a benzint az úszónál?
a másik elektromos probléma.. a féklámpám állandóan ég, ha feékezek az elsővel,akkor elalszik.. a helyzetjelző hátul nem ég, pedig nicns kiégve..van 1 kis káosz. pedig mindent jó helyre dugtam:S
Sziasztok! A miton hol lehet kiolvasni a vázszámbol mikori évjárat?A forgalmi+törzskönyv neme mást mutat.Azt megtudnátok mondani,hogy Evot visszalehet alakitani 1-2 mitocucal.Mert lehet összetörte az elözö tulaj ,és ezt kapta+olcsobban.Gondolom blokba nem igazán van külömbség 1-2-evo közt.Enyim 1998gyártásu forg helyezve 1998 12 18.Ha igy van máspofálya kéne lenni.Amugy semmi bajom vele,gyorsabb,mint az NSR-em volt.Jo idöt,na+motorozást.köszi aki tudrá mit mondani.
Hello minden mitosnak!
tavaly vettem a mitom és akkor vettem bele egy CHAMPION N2C gyertyát. most halt meg a gyertya! Milyet vegyek bele szerintetek? Esetleg NGK-ból tud valaki egy jó tipust?
Függ az idomoktol milyen állapotuak,milyen színre gondoltál?Metál,akril?
50-55ezer környékén van a fényezés.
Kell rá müanyag alapozás a rugalmasság érdekében Lágyitó adalék,Szóró kitt(Füller)
Szín,lack sok munka idö.
Pest megye ,Pilisszentiván :) és ilyen jóminőségű dolgokkal egy megközelítő jelelgű árat esetleg tudnál mondani ? csak hogy hogyan kalkulálhatok ?Köszönöm
Silentke hova valosi vagy?
Lehet a festésröl beszélni.
Nem ma kezdtem a szakmát meg nem csak Mocikat fényezek pl.Audi A3,E36,Tigra stb....
Nem kell félned hogy lepattogzik vagy feljön!
Rákel szánni a jó minöségü festékre a zsetont pl:Standox,Dyna,Lechler,Mobihel, ilyen anyagokkal dolgozok nem ipari szarral.
Zoli kérlek leírod még egyszer ha nem haragszol csak az a 7 nekem zsufolt volt és megfeledkeztem a termosztátról.
Már be is csomagoltam reggel beadom a Póstára.
Bocsánat.
amúgy nem tod véletlen hogy mi a helyes benzinszint, illetve úszóállás/tűszelepállás? van a tűszelepen egy kis piros jelzés a végén..abból mennyinek szabad látszódni? v jelent vmit?
a másik elektromos probléma.. a féklámpám állandóan ég, ha feékezek az elsővel,akkor elalszik.. a helyzetjelző hátul nem ég, pedig nicns kiégve..van 1 kis káosz. pedig mindent jó helyre dugtam:S
tavaly vettem a mitom és akkor vettem bele egy CHAMPION N2C gyertyát. most halt meg a gyertya! Milyet vegyek bele szerintetek? Esetleg NGK-ból tud valaki egy jó tipust?
50-55ezer környékén van a fényezés.
Kell rá müanyag alapozás a rugalmasság érdekében Lágyitó adalék,Szóró kitt(Füller)
Szín,lack sok munka idö.
Név: Tömböly Zoltán
Cím: 9654 Csánig, Rákóczi u.18
Köszi
Lehet a festésröl beszélni.
Nem ma kezdtem a szakmát meg nem csak Mocikat fényezek pl.Audi A3,E36,Tigra stb....
Nem kell félned hogy lepattogzik vagy feljön!
Rákel szánni a jó minöségü festékre a zsetont pl:Standox,Dyna,Lechler,Mobihel, ilyen anyagokkal dolgozok nem ipari szarral.
Már be is csomagoltam reggel beadom a Póstára.
Bocsánat.