benne vok.. jaja.. első villa 2 kerék, blokk.. más nem kell.. van már pöpec fejidomom is..előbb hozta a postás.. csak a gumijaim is jönnének már meg..
na majd megbezséljük a dóógot.. félbehagyni ..félbehagyni.. nem az.. hanem h motorozni szeretnék már.. mindennek eljön még az ideje .. de ha godolod,mehetünk a cigányokhoz bázisgépért.. ott mindig vannak nagyköbcös 4T endurok
Visszaalakítod? Hümm... Akkor a máűsik vázba megy egy XT 600 blokk valami állat első villával? :) Na ha szereztél, hozd el hozzám az alkatrészeket, én összerakom :P Nem hagyom félbe :P Végülis mi kell? Egy blokk, kerekek, első villa... Bár nekem az tulajdonképpen van, de az marad a polcon :P
Szóóval? Használtautón vegyünk valami occsó papírok nélküli XT 600-at, vagy hasonlót :) VAgy csak blokkot :) Merthát az Anduro kerék nem jó.... Szerintem környékezzük meg Gerit, ajáljuk fel, hogy reklámhordozó lesz a motor, ha ad hozzá alkatrészeket! Én garantálom, hogy jól fog kinézni :)
amúgy nekem már újra a frecciában virít a blokk, amint talpon lesz, kipróbálom h így is csinálja -e..de elvileg a gyári cuccokal,gyári fúvókával majd mennie kell..hisz előtte tökéletes volt..állásában pedig csak nem szállnak el a lovak
Azt még meg mondanátok nekem hogy az normális-e hogy egy járatós motor ami 6000-ig van forgatva 178Km-t menjen el egy tele tankkal? és hogy ti menjit tudtok elmenni egy normális mitoval ami hajtva is van ?
Hali! Az én Mitomnak olyan problémája lenne, h 5,6,7-dikbe nem nyit ki a power! 1-2-3-4-be megy mint a piszok de utána semmi! Mi lehet a probléma? Jah és sport/karbon kipufogó érdekel ha van valakinek eladó pls szóljon! Kéréseimre, kérdéseimre előre is köszi a választ! Üdv.!
Wössner van benne. Kedd este lett kész, azóta 111 km van benne. Elvileg még 500 km, és kiderül. Akkor már ki lehet majd próbálni elvileg hogy hogy húz magasabban, hacsak egy rövid időre is.
úúú Hát énis sajnálom nekem is most VERTEx van benne eddig 200Km-t mentem vele és nincs gond vele (eddig)! De amugyis paráztam mostmár nagyon félek ... amugy hüvelyes:)
nekem van készletem de mikunihoz:( az meg gondolom nem jó a dellortoba
járasd be aztán meglátod
teljesen rendben van,hogy alúl hurka
mennyi km van benn?
azé remélem a te hengered nem úgy végzi mint az enyém :(
na majd megbezséljük a dóógot.. félbehagyni ..félbehagyni.. nem az.. hanem h motorozni szeretnék már.. mindennek eljön még az ideje .. de ha godolod,mehetünk a cigányokhoz bázisgépért.. ott mindig vannak nagyköbcös 4T endurok
Szóóval? Használtautón vegyünk valami occsó papírok nélküli XT 600-at, vagy hasonlót :) VAgy csak blokkot :) Merthát az Anduro kerék nem jó.... Szerintem környékezzük meg Gerit, ajáljuk fel, hogy reklámhordozó lesz a motor, ha ad hozzá alkatrészeket! Én garantálom, hogy jól fog kinézni :)
9 ezerért viheted a nicosil egy kis helyen hibás megvan hónolva is G2 es.
lehet anyaghibás volt vagy akármi
járasd be aztán meglátod
teljesen rendben van,hogy alúl hurka
mennyi km van benn?
azé remélem a te hengered nem úgy végzi mint az enyém :(
alatta nagy csodát ne várj !vegyél egy 34 es karbit
nincs értelme
mi a baj?miért kell nagyobb fúvóka?