Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jajj bocsánat tényleg G1 es henger most néztem meg rosszul emlékeztem.
Mikka! Érdeklődnék milyen árba tudnál lefényezni egy mito-t lásd adatlapomon! ugyanilyen pirosra kéne, a felniket meg fehérre!és mindkét oldal idomra szeretnék egy Airbrash-t! Ez a kép lenne mindkét oldalt :D Várom válaszod! Köszönöm

ui.:Minőségi fényezésről lenne szó:) Nem pattogzódik le stbstb...
Hali! Múltkor mikor elkérted a nevem és címem azért kérted el mert feladtad a termosztátot vagy még csak ez után fogod feladni? Üdv Zoli
énis G1-nek olvasom ! Tudna valaki C9-s freccia első fejidomot?
Lehet rosszul látom, de ez mintha Gilardoni 1 lenne
Szia Pisti.jaja még megvan a hengerem G2 es Míto henger pici nicasil hiba van rajta meg is van hónolva jók benne a menetek tuti amúgy a henger!
9 ért viheted.
Igen nekem is ez a tapasztalatom :) Ennyit mindenhol visz :)
110-120at szoktam vele általában menni..azt szembeszélben, dombnak felfelé ,mindenhoygan tudja
hát passz,mekkora szembeszél,mi a kényelmes, mito áramvonalasabb ,de rendesen visszafogja
nekem 120 körül volt anno amikor még nem volt járatós a motorom :)
Lenne egy általános kérdésem, szembeszéllel gondolom találkoztatok már motoron, mennyit tudtok így utazósebeségnek kényelmesen kihozni?
*időm
Ha lesz idom egy evo-t majd átvizsgálok!
igen,tudom,de ha lecseréled a tankot,a felső villahidat akkor igen :D
ja meg a vázon a rögzítést kellene ismerni
De nekünk a kormányhoz, ahol az evoknak van oda nem fér el...
megtaláltam,de ehhez kell rögzítőszem a vázon,viszont a kereklámpás idomai miatt sem jó
az milyen?
kicsischwarzi@freemail.hu erre a cimre
láttam van egy elado henger 9 ezer-ért!ha jo mito-ba akkor érdekelne!kép is jöhet!vegyél fel msn-re!
Már nincs meg az:D de tudok majd képet adni... Én olyanon gondolkodtam mint Somának a tzrjén van
Haverodéról nem tudtok majd pár képet lőni,meg megnézni milyen,aztán összehasonlítani a II-es kormánynyakával? Megköszönném!
jah,pl vázra tenni egy felfogatási pontot és bilinccsel a telóra a gátlót,de evo-é jobban tetszik
Ugyanolyanra véleményem szerint nem lehet... De meglehet oldani máshogy
Soma száma 70/3404675