Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó kéréds :D Fennakadt az úszó pl! Egyszerű ellenőrizni, üres karbi esetén belefújsz a benzincsőbe, kell tudnod fújni! Ha nem, akkor zár a tűszelep! De az vagy beragadt, vagy sikerült jól elgörbíteni, mikor szétszedted! Mondjuk ugye elvileg cseréltél úszót, szóval nem tuti, hogy jól volt beállítva, de valószínű, hogy legalább kb....
Egyébként nem értem... Miaz, hogy mostmeg nem folyik bele a benzin, sé be se indul? Tuti, hogy nem megy benzin a karbiba? És ha nem megy, a tankból kifolyik? Ha igen, akkro fújj bele a csőbe a porlasztónál! Ha midnen OK, akkor indulnia kellene, hacsak nem kap annyira sokat a rendes szűrő miatt! Vedd kia gyertyát, nézd meg, hogy benzines-e, szellőztesd ki a hengert, és ha van benzin a karbiba, van szikra, akkor indulnia kell!
de akkor mitől lehet, h. nem folyik át rendesen a benzin?
jaja..van egy kissé átbuzerált evo fejidomom. igazából csak 1 kis gitt klne rá+kivágni a lámpák helyét...,de ha kell, akko nadon occóóó
Üdv!
Mennyi is pontosan az a Power elektronika?
Nem csak gumírozott a kúpja, hogy jobban tömítsen? Egyébként a benzinszintet elvileg nem kéne állítgatni... Hacsak valaki el nem buzerálta! De általában ilyen 1 mm-re az úszóház tetejétől, persze összeszerelve...
Mickeynak van egy kicsit faragott EVO fejidom, amitől biztosan olcsón megválna....
Helló!Mennyi az a olcsó powerelektronika?
Sőt van occsóé power elektronika is
Van fejidomom, meg dob is ha érdekel!
msn címem az adatlapomon, a spirált meg micoctól vettem: 06/70537-74-95 vagy misoc160@freemail.hu
ezt még vehetsz tőle,bonyolultabbat már ne,mert sokan szidják
92-es kereklámpás mitohoz hol tudok szerezni fordulatszámmérő spirált ? :) Segííítsééég :D
megadod az msn cimedet?
miről? vegyél fel msn-en és átküldöm a service manual-t, 170 oldal,abban találsz párat
ES az sima elektródás,kb egy ezres az ára, az EG pedig tűelektródás,ami vékonyabb, kényesebb is,mert hamarabb beköpheti a gép,de menőbb :D és 2500 az ára.
hálás köszönet
Evo már jeladós, kereklámpás spirálos fordszámmérő
a termosztát pedig benne csücsül a hengerfej tetejében
mi a külömbség es eg közt?
BR9ES (melegben 10) bőven elég lesz,de,ha húzza a brifkó a zsebed,tehetsz bele EG-t is
Mondjon már valaki ötletet milyen tipusú NGK gyertyát tegyek a MITO-ba?
Sziasztok!
Pls valaki nem tud egy robbantott rajzot?
Thx előre is
Aham értem akkor abba már nem volt... Valószínű már kivették... Mindegy akkor veszek máshonnan! Most tudok egy másikat is! Azért köszi! Üdv Zoli
mert Én ugy tudom hogy a termosztát a hengerfejbe van egy kis csonknál és szétszedtem a hengerfejet de üres az a rész.
Köszi az érdeklődést de Randynek félre van téve
scoefield érdekelne a henger,mennyi az ára és mi a száma?
Hali! Passz... Fogalmam sincs... Mér kérded?
Szevasztok!Ha tud vki 160-as hengert az szoljon légyszi köszi.És ha vkit érdekel cagiva freccia c-12-alkatrészek az irjon sok minden megvan még hozzá sportkipufogo burkolat meg még sok minden más is.