Aztakurvaéletbe! :O:O
Mennyire volt illesztve? Nekem is szintén Vertex van benne,az egy gyűrűs,eddig 1100 km és múltkor kapott rendesen: 160 km/h és 11500, de akkor elkezdek én is fosni...
egy ezrest kér érte Biel Zsolti,de nem biztos h megtudja csinalni a 7en..és lehet h el si megy 1 7re itthonról.. szóval ha tényleg nem kell,akkor vegyél fel msn-re : bmikice@freemail.hu azt megbezséljük,..szeretnék minél leőbb rendesen működő motort..
Sajnálom, az enyémben is vertex van és olyan 650-700km körül van már benne és már több mint 100km óta 10 000ig forgatom . 25s keverékkel járok szerintem az olajszivattyúd szar. Nem szeretnék így járni kop-kop-kop.
valaki legyszi ajanljon nekem vmi olyan olajat ami nem tul draga (2-3e) es nem ragad meg töle a dugattyu magasabb fordulaton.gondolom full szintetikus kell!marka,tapaszalat?amugy 1127km van a frecciamba.jah es kellene valtomba is olajat rakni...mennyit kell belerakni es milyet?15w40?meg akksit is kell vennem,abbol hany amperes kell?12v 9Ah?előre is kössz
nembaaj a 20 az kerekebb:D ..hát 1 nap alatt sztem ez talpra áll..mivel minden cucc paszsol mindenhez..csak az új gumijaimat várom,meg az elcseszett gyári fúvóka helyére az eredeti 132est.
én is így vok vele..:)
amúgy nekiálltam összerakn ia frecciát , már csillog-villog a váz, lengővilla, szerintem 20éve nem volt levakarva róla az olaj..
Én 35000(+posta) ért vettem meg Mitogeritől 0 km-s 2006s Mito Evo hengert(nicasilos) és én is vertex dugót tettem bele Somától 17900 (+postaköltég) Összes: 57 000Ft
részvét...
szerintem hüvelyeztesd..aztán max fúrni kell ha gáz van:)
mert ha még szorosra lett volna illesztve.....
Mennyire volt illesztve? Nekem is szintén Vertex van benne,az egy gyűrűs,eddig 1100 km és múltkor kapott rendesen: 160 km/h és 11500, de akkor elkezdek én is fosni...
523km után
Vertex
Henger kaki
De ne legyen igazam.
amúgy nekiálltam összerakn ia frecciát , már csillog-villog a váz, lengővilla, szerintem 20éve nem volt levakarva róla az olaj..