Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neeem :D
feleslegesen bírkózol vazzeg!Már túl lennél rajt
6-7 be hol gyengül el?
nagyanyádhoz nem jössz le anyáknapján?:)))
oké..szolok majd mindenképpen..de azért addig próbálom kimeríteni az ötlettáramat.. hátha találok vhol fúvókát
mérője van dörzsár meg nincs...
majd szólj ha kell a karbi próbára
az szerelő? Necsináld már!
és melyik vége a 150 :D
és a közepe mekkora most.....Hagyd már...
Szevasztok!Vki segitden nagyon sürgös lenne egy 160-as polini henger mitohoz ha vki tud segiteni szoljon elöre is kösz.
állítólag 150es.. de a szeelő 1 kisolló hegyével tágítgatta találomra.. de allitolag megmérte h 150...nem nagyon hiszek neki..
ne hisztizz már
most mekkora a fúvókád?
szép..és fájdítod is a szívem h folytassam-e tovább a küzdelmet a mitoval, v visszaépítsem 2 nap alatt a régi szép frecciámat
Sziasztok Mítos barátaim.
Valaki nem járt ma 13/h körül Örkényen egy Fehér Mítoval(kerek lámpás) meg egy TZR,és Dt volt velük.
Én nem vertem neki azért nem akartam lakott területen 120 fölött menni már vele!De bátrak voltatok!
De ovatosabban legközelebb!
nincs itthon a digit-gép..de holnap majd tolok ha ennyire izgat:)) bár nem értem mit akarsz rajta vizslatni.. elvileg mind1ik u.oylan
KÉP
deh nem... szorakoztam én a súberrel is.. de legjobban leengedve a tűt is sokat kap.. 1edül légszűrőbetét nélkül lehet vele normálisan menni
szerinted fúvóka csere után nem kell karburálni a gépet?
akkor is érdekelne egy kép róla !
7000
amúgy mi árat gondolnál a karbira kompletten?
sima mito légszűrőház...
dobj már fel egy képetz a légszűrőházadról...
előbb megpróbálom utolérni fahee kollégát,h kölcösn tudja -e adni az övét 1 körre..:D azt,ha nem,akkor visszatérünk rá.. mivel vaktába nem igazán szeretném karburálgatni a gépet...:)
én asszem 20 ért vettem a mikunit
mi legyen? Megvan minden kompletten!
hirtelen milyen becsületes lettél
motoreladásnál lettél volna ennyire őszinte!
Még nagyobb csalódás a korod mivel nem mernék eladni egy tizenéves gyereknek egy olyan motort ami nem megfelelő műszaki állapotú!
Továbbra is azt mondom,hogy ha én vettem volna meg tőled akkor leszabtam volna már a fejed!
De ha ragaszkodsz hozzá akkor valamelyik este megoldhatjuk! 9ker-ben megtalálsz!
Szeva! Mennyiért vesztegetnek most egy 32es vagy 34es karbit, legalább 150es főfúvókával?
Scoe papa!..remélem felnézel vmikor..
múltkr említetted h esetleg kipróbálhatnám a volt 28as karbiddal a gépemet,ha jól működik..esetleg biznic..megvan hozzá mindened? súber,súbertű,szívócsonk?