Hát sajna sztem sem de aki egy igazán szép és jó frecciára vágyik biztos lecsap rá :) sok sikert hozzá amugy nagyon szép :) Mennyi volt a gyári henger ? Üdv
Adatlap te istenátka
Gyerekekkel ne, foglalkozom és ez neked is jobb hidd el!
Ha csak nem nekem adtad volna el a mitot
Nahh most pedig csapkodd meg a billedet ahogy szoktad aztán pihenj le egy fél órára!
Hali! Ja de én szerintem annyira megbízhatunk egymásban hogy én előre átutalnám neki a lóvét a számlájára és ő meg küldené simán ajánlottként. És akkor nem kéne utánvéttel jáccani mert az nekem is drágább meg akkor az ő pénze is benn áll pár napig az üzletbe...
Szevasz miki, beválalnál egy zx10 telib e fényezését? Leviszem a vasat, ugyis olyan minha haza menne, szerintem magátol odatalál. kb 1 hónap mulva esedékes. Teli Kawazöldre kéne, ha a feliratok is mennek (miért ne mennének), láttam a munkád csak gratulálni tudok hozzá . No mind1, mennyi idöt venne igénybe és kb mennyi lové? légyszi ird meg vagy telon msn-en megdumáljuk.
Holnap ujpesten van egy fél nap szabadom napközben, Remélem vagy olyan tökös gyerek és megkeresel a teloszámom ott van, msn-t is tudod de ha nem akkor itt van hsskft@freemail.hu, én visszamentem 6584-ig sajna nem találtam elérhetöséget., belefáradtam a keresgetésbe, még a tökéletes mitodat se találtam meg. Várom a hivásod, bármikor hivhatsz.
Hát igen igazat adok neked mert a 2T azigen pörgös gépek de ha normális olajat használsz(r2,TTS) akkor sokáig bírja a dugó.
Én CaStrol TTs-t v R2 használok és max 9 ezerig forgatom a 12 helyett.
Szevasztok!Ha vki tud segiteni hol tudok 160-as polini hengert venni az lécci szoljon.ÉS még mindig vannak cagiva freccia c12-eshez alkatrészeim.ha vkit érdekel sok minden meg van még
Nagyon szép!
Ápolt, gyönyörű motor!
Ilyet még soha nem láttam, de tetszik!
Csak tudod mitől félek?Ha esetleg 2 T 125 st kapnék, akkor az is annyira kopna, mint a kis TZR...!
fejidom ezzel a csíkkal kicsit ducati supersportra hajaz