Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

végre vmi amiről az jut eszembe,h jó ízlés, jó lett
fejidom ezzel a csíkkal kicsit ducati supersportra hajaz
Szeva! Ma teljesen kész a moci, rákerültek az idomok is, gondoltam megosztom veletek hogy milyen lett
szép,szép..enyim is szép volt,de ez az ár kissé meredek
Hát sajna sztem sem de aki egy igazán szép és jó frecciára vágyik biztos lecsap rá :) sok sikert hozzá amugy nagyon szép :) Mennyi volt a gyári henger ? Üdv
így is lehet fogalmazni
ennyiért soha nem fog.
Hát ez sem fog hamar elkelni
Adatlap te istenátka
Gyerekekkel ne, foglalkozom és ez neked is jobb hidd el!
Ha csak nem nekem adtad volna el a mitot
Nahh most pedig csapkodd meg a billedet ahogy szoktad aztán pihenj le egy fél órára!
Meghirdettem a drágát Freccia/Mito
Sziasztok nemsokára itt vagyok.
Rohadt életbe ma meg ez a kibaszott fesszabájzó megy tönkre pénznyelő kis geci gépek ezek már kezdek tisztán látni
Hali! Na akkor mehet ez a termosztát ügylet? Írj lécci hogy minél előbb le tudjuk rendezni... Köszi! Üdv Zoli
Hali! Ja de én szerintem annyira megbízhatunk egymásban hogy én előre átutalnám neki a lóvét a számlájára és ő meg küldené simán ajánlottként. És akkor nem kéne utánvéttel jáccani mert az nekem is drágább meg akkor az ő pénze is benn áll pár napig az üzletbe...
Szevasz miki, beválalnál egy zx10 telib e fényezését? Leviszem a vasat, ugyis olyan minha haza menne, szerintem magátol odatalál. kb 1 hónap mulva esedékes. Teli Kawazöldre kéne, ha a feliratok is mennek (miért ne mennének), láttam a munkád csak gratulálni tudok hozzá . No mind1, mennyi idöt venne igénybe és kb mennyi lové? légyszi ird meg vagy telon msn-en megdumáljuk.
HÍ.
Zumicsmiklos@freemail.hu
Küld el a címedet hogy hova postázzam a csomagot!
Holnap ujpesten van egy fél nap szabadom napközben, Remélem vagy olyan tökös gyerek és megkeresel a teloszámom ott van, msn-t is tudod de ha nem akkor itt van hsskft@freemail.hu, én visszamentem 6584-ig sajna nem találtam elérhetöséget., belefáradtam a keresgetésbe, még a tökéletes mitodat se találtam meg. Várom a hivásod, bármikor hivhatsz.
Mikka83! Megadod az email címed v msned?Vagy ha gondolod vegyél fel v írj: rallyongo@citromail.hu
THX
de,mert ez utánvét,nem sima küldés,ez 1500 körül van
Hali! 1500? Áh annyi nincs azért... Jól van kifizetem a postát.

Csomag súlya Ajánlott
50g-ig 290.-
100 g-ig 310.-
250 g-ig 345.-
500 g-ig 470.-
750 g-ig 640.-
2000 g-ig 770.-

Ezek a hatályos postai díjak. Köszi!
Üdv Zoli
Hát igen igazat adok neked mert a 2T azigen pörgös gépek de ha normális olajat használsz(r2,TTS) akkor sokáig bírja a dugó.
Én CaStrol TTs-t v R2 használok és max 9 ezerig forgatom a 12 helyett.
Zoli Én nemálom a postaköltséget az kb 1500Ft inkább megmarad tartalékba nem kér kenyeret.
Látom pesti vagy szaladjunk már össze a napokban, Beszélgessünk el erröl a vagdosásrol. a számom 06306420248
Szevasztok!Ha vki tud segiteni hol tudok 160-as polini hengert venni az lécci szoljon.ÉS még mindig vannak cagiva freccia c12-eshez alkatrészeim.ha vkit érdekel sok minden meg van még
Nagyon szép!
Ápolt, gyönyörű motor!
Ilyet még soha nem láttam, de tetszik!
Csak tudod mitől félek?Ha esetleg 2 T 125 st kapnék, akkor az is annyira kopna, mint a kis TZR...!
Hali! Postaköltséggel együtt 4ért kell a termosztát! Mit szólsz hozzá? Köszi! Üdv Zoli