Tiger,Z3 gyönyörüek a TZR -ek.
Lehet már beszéltünk is régen mert Énis TZR50 est néztem.
Rossis(46) volt rajta kék és felnicsíkos meg polini szett volt benne 550 ért.
scofield igazat adok neked!
Én tényleg úgy hirdetem a Mítómat hogy költségmentes! Mert nem tudsz egy olyan alkatrész mondani ami nem új vagy hibátlan.
Én még a kerék csapágyakat is kicseréltem még az összes tengelyt és frankón zsírral összeraktam.
Lengökart is átfényeztem.
Én lelkiismeretes vagyok,soha nem mondták még amiket eladtam hogy pocsék!
Pedig már egy jó pár motort,autót eladtam igaz nem haszonnal.
ÜDV.
Halihó.
A Henger 9 ezer Ft Nicasilos G2 es,megvan hónolva,dugó nélkül,egy pici helyen a nicosil réteg nemtökéletes azért ennyi az ára.
Termosztát pedig 4 ezer tuti jó!
Hengerfej 6 ezer
Power nyelv 6 ezer.
Nos,az általad említett"filléres " tételek azért nem egészen így vannak!
Ráadásúl úgy rémlik haver,hogy hetekig a te beszúrt fényképeid kellett bembúlnom az oldalon mert sírtál,ohgy senkinek sem kell a táltos ....ha gondolod visszakarasem neked!
7 es gyertya meg frankón megöli a dugód de ez nyilván felléres téma nálad...!
Azt mondod felhúzod magad mikor leírják veled kapcsolatban a frankót?Nos koma én valószínűleg a gyerek helyében úgy összevágtalak volna (minden nap módszeresen) ,hogy még hugyozni sem tudnál 1edűl!
Megbassza a kurva isten mikor költségmentesen hírdetsz egy motort és megvétel óta még a gyertyát sem nézted meg!
Akkor "karban van tartva "
jahh,szánalom
Nem, nekem DGM-el kezdődik. Egyébként szemre nem volt rossz állapotban, azért is hoztam el. Azt persze láttam rajta, hogy fogok rá költeni, de azért a lenti állatságok megleptek... Viszont mióta megcsináltattam, menni baromi jó vele és remélem, hogy már nem tartogat semmi féle meglepetést!
Üdv. mindenkinek!
Valaki mondja már meg a váltótengelynek a szimeringméretét,mert az én mitomnak onnan dől az olaj és szerintem előző tulaja nem a gyári méretet rakott bele! ---előre is kösz!
Aki ráér: kereklámpásról dobjon fel pár képet,hogy merre van elvezetve a gázbovden a markoltattól az elosztóig! Nekem mindig elakad és jobbra kanyarnál ráhúz :D
Szép és Egyedi láttatok már még egy ugyanilyet ?