Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én az enyémmel mentem 160-at Esztergom fele a suzuki úton :) :D Amikor még jovolt :)
200? kizárt,ami nagyon pikk-pakk,az megy valósan 160
Haver te egy Mito megszálot vagy! Szerintem ilyenkor kár eladni,szinte úl gépet varázsoltál belöle.Amugy szerinted létezik,hogy 200-at lép a gép?Lásd Mito videokban
Csáó.
Az árát még nemtudom de 300 at ér. mert tudom hogy hibátlan van olcsóé de azok olyanok is lehet dobálni a 10 ezreket stb...
Papíros,törzskönyv,forgalmiban csak 11Kw van.36pacis lehet.
Mika83 mit kérnél érte?Sziasztok!
Hát ha valami kínja van az már holna kiderül. A hagnjából, vagy az is lehet hogy be se indul. A dugó tuti jól van összerakva, annál ott voltam, figyeltem
az nem holnap fog kiderülni.....de persze az is lehet,hogy tökéletes lesz!
Holnap kiderül, de nemhiszem hogy bármi probléma lenne vele.
jajj.....mindíg ez a gond....remélme nem lesz semmi gáz
lakom, nem lakik
Hát nem motortszerelő, de neki is volt motorja, és már sokat csinált, úgyhogy én megbízom benne, azt mondja meg tudja csinálni. Amúgy Geri tőlem baromi messze lakik. Ő a Balaton mellett lakik, én meg Borsod megyében.
ha nem kenyérre kell haver akkor ne is add oda bagóért!
Azért remélem szakember rakja össze a paripát
Miért nem rakattad össze Gerivel?
Járasd be aztán meghesszeljük melyikünké lett jobb
Egyenlőre kizártnak tartom,hogy valaki is gyorsabb lenne nálam mert rohadtúl megy a gép
Sziasztok.
Jól mondod hogy Normális Mítót nagyon nehéz találni!
Én már nem is számoltam mennyit költöttem rá de ez tényleg nem zsákbamacska az Ényém!
Ma is mentem vele 110km-t semmi gond nemvolt.
Olyat nemtudsz mondani amit ne cseréltem volna ki vagy netán rossz lenne benne!
Mítóm fényezése szerintem nincs még egy ilyet senkinek!
Randy fasza a gépet Gratula.
Dehogynem, haver kitakarította, de nem voltam akkor ott, és ő meg sztem nem is nézte hogy milyen van benne. Legalábbis nem mondta.
beszarok rajtatok...generál és lusták vagytok szétszedni a karbit?
akkor nem is takarítottad ki ?
Ehh....
Karbi már benne van, úgyhogy majd ha gyengus lesz, akkor neézünk annak utána, hogy milyenek a fúvókák.
150 nél nagyobbnak nincs értelme 28 asba
nekem a 34 esbe is csak 165 van
Még csak holnap lesz meg az első röffentés. 28as karbi van benne, de nemtom milyen fúvókákkal.
az enyémmeg bazi drága volt és vertex
neked is 4000 ig buta a gép?
milyen karbid van?
Én Wössner dugót vettem bele, Geri rendelte nekem valahonnan nagyon olcsón
pedig te is nézted az enyém,nem?
tedd össze a két kezed! nekem festés nélkül 100000 felett van jóval
Neked is SP hengered lett-ti is vertex dugót kaptatok csak bele?
de te még jó áron is hoztad el,nem úgy mint én :D
nemtom,neki kell bele venni amit leírtam,vmi gagyi pozíció fény van az első villán,kéne neki másik fejidom, komplett powercucc,stb,bár sok mindennel tisztában volt mikor vette,csak durván laikus a srác,de abból már nem is lesz gyári gép