Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor én még szerenvcsés vagyok..Nekem nincsenek ilyen gány megoldások a gépen és nem is voltak
Nálam aki alkudozni akar azt vagy szájbaverem vagy betolom a biciklit 1 szó nélkül
Én holnap fejezem be a felújítást. 160ezer a vége. Festés(50), hengercsere(70), meg egyéb "apróságok".
most a kókány beleütött faragott kormányvéggel szoptam,de asszem ilyen brutális csőszerelő fogóval kitépem...szar a gázkarom is, szét nyírva a műanyag,meg a kapcsoló ház tájolója törött,és egy köteg szigszalaggal volt rögzítve,a fékolajok feketék, a termosztát szar volt, folyott a víz az olaj,és még sorolhatnám hosszan,pfff, tököm tele van! én meg rendbeszedem,aztán jönnek,ha eladom,hogy "héééezmérilyendráganetenatöbbiolcsóbbvolt?!"
;
te még ne szólj semmit-az jó!
De annak a csákónak mennyből lesz rendes gyári mitoja?
Nekem 15000Ft volt amit ráköltöttem Gerinél a többit meg a saját magam megnyugtatására cseréltettem
nekem is ez volt,azt mondták generál minden,aztán már most +50 ezernél tartok és komolyabban nem is nyúltam bele...
steve: 8deci kell bele
majdnem mind vetít! Én ezért adom drágán az enyém mert ez tudi rendben van!
3 hónapig néztem mitokat és 10-ből 9 ilyen szarrágó aki azt mondja,hogy költségmentes meg minden frankó rajt!Közbe meg kiderűl,hogy a vázon kívűl minden házi gyártmány a motoron
Szeva, mennyi hajtóműolaj kell az 1es mitoba? Holnap délelőtt kész, még egy kis csinosítás, és már mehetek is vele. Ma beraktuk a blokkot, meg egy két cuccot, márcsak a víz hiányzik, meg az elektronika!
Megnéztem ma a volt mocid,úgy néz ki gyújtáshiba,eleve 7-es! hőértékű gyertyát raktál bele, nagyon kókány az egész,az első lámpa pl,gyári normális légszűrő nincs,rendszám,plexi nincs, láncvédő is hiányzik, 130-as szétfeszülő hátsó gumi...és úgy hirdetted,hogy rendben van! Asszem elég jól jártál azzal a cserével,a srác meg hülye volt,h belement
nem,öcsém lett volna a kameraman,de nem volt itthon
de ami késik nem múlik :)
korábban is ez volt benn de ha kifogy akkor lecserélem

vidit csináltál?
Nagyon jo hangja van ezzel,nem repedt hangja van.ja 2rugo huzza oda.hát nagyon nem akarok már engedni már igyis egy 5-öst bukok rajta ha 15-ért adom el.miért te mennyiért gondoltad?
inkább vmi jobb kéne: motul 710-810,agip vagy castrol power 1 racing
nekem most ez van benn...
mibe kéne? fingom sincs,de tuti alacsonyabb teljesítményű,mint ami ezekbe kell
castrol scooter olajról valaki valalmilyen infot tud ?
Mennyi lenne a legvégső ára?
Milyen hangja van? nincs repedt hangja?
2 rugó huzza ugye a hengerhez.
Tuti h jo mitora mert azon volt meg most is azon van csak elkel adnom mert mást kell rajta csináltatnom a hengert kell megcsináltatnom azt azért adom el.ezt is a hátso lábttartohoz kell fogatni meg van hozzá az a felfogato rész is csak azt nem fényképeztem le.És akkor mennyibe érdekelne?
Ducati 748S ès egy Mito sajnos kicsit remegett a kezem, de ilyen motorok làttàn nem csoda
Faheenak volt még a múltkor egy fölöleges, amit el akart adni. Keresd meg őt!
Üdv minden MITOs-nak!
Nincs valakinek egy fölösleges POWER elektronikája ami működik?
Ha valakinek van akkor szóljon és megeggyezünk!
ez a komplett dob jó a Mítóra?Hogy kelll a hátsó részt felfogatni mert a Míton a hátsó lábtartóra kell!
Csáó igen az a Power cuccom van 2 bovden megy bele.a hengernél van.
Nagyon jó állapotú ,nem lóg,nincs szétkopva.
Itt van egy pár kép nem a legjobb kép de azért látszik rajta aminek kell.
oké,akkor majd hétfön irj h mivan.addig nem adom el.
Hát nem tudom ... képről nem lehet nagyon kivenni milyen állapotban van szóval igy nem tudom ! Hétfőn lesz kész a motorom ha kifizettem a szerelőt beszélhetünk a dologról!