akkor én még szerenvcsés vagyok..Nekem nincsenek ilyen gány megoldások a gépen és nem is voltak
Nálam aki alkudozni akar azt vagy szájbaverem vagy betolom a biciklit 1 szó nélkül
most a kókány beleütött faragott kormányvéggel szoptam,de asszem ilyen brutális csőszerelő fogóval kitépem...szar a gázkarom is, szét nyírva a műanyag,meg a kapcsoló ház tájolója törött,és egy köteg szigszalaggal volt rögzítve,a fékolajok feketék, a termosztát szar volt, folyott a víz az olaj,és még sorolhatnám hosszan,pfff, tököm tele van! én meg rendbeszedem,aztán jönnek,ha eladom,hogy "héééezmérilyendráganetenatöbbiolcsóbbvolt?!"
;
te még ne szólj semmit-az jó!
De annak a csákónak mennyből lesz rendes gyári mitoja?
Nekem 15000Ft volt amit ráköltöttem Gerinél a többit meg a saját magam megnyugtatására cseréltettem
majdnem mind vetít! Én ezért adom drágán az enyém mert ez tudi rendben van!
3 hónapig néztem mitokat és 10-ből 9 ilyen szarrágó aki azt mondja,hogy költségmentes meg minden frankó rajt!Közbe meg kiderűl,hogy a vázon kívűl minden házi gyártmány a motoron
Szeva, mennyi hajtóműolaj kell az 1es mitoba? Holnap délelőtt kész, még egy kis csinosítás, és már mehetek is vele. Ma beraktuk a blokkot, meg egy két cuccot, márcsak a víz hiányzik, meg az elektronika!
Megnéztem ma a volt mocid,úgy néz ki gyújtáshiba,eleve 7-es! hőértékű gyertyát raktál bele, nagyon kókány az egész,az első lámpa pl,gyári normális légszűrő nincs,rendszám,plexi nincs, láncvédő is hiányzik, 130-as szétfeszülő hátsó gumi...és úgy hirdetted,hogy rendben van! Asszem elég jól jártál azzal a cserével,a srác meg hülye volt,h belement
Nagyon jo hangja van ezzel,nem repedt hangja van.ja 2rugo huzza oda.hát nagyon nem akarok már engedni már igyis egy 5-öst bukok rajta ha 15-ért adom el.miért te mennyiért gondoltad?
Tuti h jo mitora mert azon volt meg most is azon van csak elkel adnom mert mást kell rajta csináltatnom a hengert kell megcsináltatnom azt azért adom el.ezt is a hátso lábttartohoz kell fogatni meg van hozzá az a felfogato rész is csak azt nem fényképeztem le.És akkor mennyibe érdekelne?
Hát nem tudom ... képről nem lehet nagyon kivenni milyen állapotban van szóval igy nem tudom ! Hétfőn lesz kész a motorom ha kifizettem a szerelőt beszélhetünk a dologról!
Nálam aki alkudozni akar azt vagy szájbaverem vagy betolom a biciklit 1 szó nélkül