Szeva!Hát én 20-ért vettem de én eladnám 15-ért miton volt.a dobot nem akarom külön eladni vagy ha igen akkor 10-ért.ha érdekel akkor irj vagy ha sok akkor irj azt megbeszéljük
A pover cucod van amin a bogdenek vannak a hengeren+bogden is kéne.A váz számon mit jelent 8p007206+cagiva 8p f125 a 8 évjáratot jelenti?Köszi sziasztok
Szevasztok!Ha vkit érdekel cagiva freccia c12-alkatrészek,sok minden meg van még hozzá burkolat sport kipufogo meg még sok minden más ha vmi érdekel irj emailt :theworldismine01@freemail.hu-ra
Szerintem az elég baj, én már rájöttem, h a hosszú életartamnak nem az olajszivatyú a titka. Az enyém 50-s keveréket csinált, ezért kikötöttem és keverem.
Kérdés mindenkihez,debrecenci KPM nél valkinek ismerőse dolgozik ? Mert elkéne intézni egy RS125 nek a papírjait, mármnit 22KW ról 11KW-ra módosítani. Már persze nem ingyen kellene
Nahh ma délután mentem kicsit a Mitoval...Azt mondták az okosok,hogy közbe nyugodtan menjek bele powerbe csak ne pörgessem 10 fölé
gondoltam kipróbálom..8000 nél kinyit és mire észbekaptam 12000-nél járt...gyöztem váltogatni
Kurva jó lett a paripaaaa
Már nem eladó
van rá esély,h ez a gond
nekem meg ma olyat csinált,h 10 percig álltam,utána elidnulok és ezután 2 perccel elkezd fulladozni,mint ami nem kap benyát,hagyom ketyegni,aztán megint jó,koszos a karbim? vagy mi lehet a gáz?
off: problémát nem okozhatja, h a benzintankomon nincs rajta a vákuumcső? mivel a freccia szívótorkánál nicns kialakítva csatlakozója,így nem kötöttem be..mert enélkül is folyt a benzin..csak hátha nem eléggé?
gyújtást nem nézte...huhh ezt még majd megbezsélhetjük..de előb szerintem elhozom tőle és próbálkozok vmi mással.. köszi Trakee a segitséget..esetleg.. majd msn-en elgyél vmikor v telón konzultálunk;)
Hallod töki!
Ha a postát fizeted akkor elküldöm a karbim és megnézed,hogy jó e vele!Ha stimm akkor megveszed-ha nem akkor visszaküldöd!
Gyujtásod jó? Nézte?
Hozd el a francba! Ne szórakozzon vele! Egyébként egy porlasztó, ami máshoz jó, nem biztos, hogy a tiedhez is jó lesz! Hozd el, és kész, menjen a fenébe a fószer! Bármi van vele, simán javítható otthon is! És ha tudok, szívesen segítek! De szeritnem a csóka nem is foglalkozott vele rendesen, vagy ha igen, akkor jó lenne szakmát váltania!
előbb hívtam a szerelőm.. 150es főfuvival se lett jobb sokkal..vmi más baja van...:S hülyeség tudom,de a kompresszió nem szállhat el állásában..no meg ennyire.. :S kezd nagyon tele lenni a tököm
nem sajna.. a szerelő tőlem kb 40 km-re van, nem tok kiugrálni hozzá naponta..de monodm.. szimplán magában nemhinném h eladom..de cserébe jó lett volna esetleg
Nekem semmi bajom a pumpával...minden motoromban bennvolt és semmi gond nem volt benn
Kérdés mindenkihez,debrecenci KPM nél valkinek ismerőse dolgozik ? Mert elkéne intézni egy RS125 nek a papírjait, mármnit 22KW ról 11KW-ra módosítani. Már persze nem ingyen kellene
gondoltam kipróbálom..8000 nél kinyit és mire észbekaptam 12000-nél járt...gyöztem váltogatni
Kurva jó lett a paripaaaa
Már nem eladó
nekem meg ma olyat csinált,h 10 percig álltam,utána elidnulok és ezután 2 perccel elkezd fulladozni,mint ami nem kap benyát,hagyom ketyegni,aztán megint jó,koszos a karbim? vagy mi lehet a gáz?
Ha a postát fizeted akkor elküldöm a karbim és megnézed,hogy jó e vele!Ha stimm akkor megveszed-ha nem akkor visszaküldöd!
Gyujtásod jó? Nézte?
rakd már bele azt a kurva 150 es fúvókát!