Helló!Én érdeklödnék h mitohoz van-e hengered és dugod?vagy ha tudsz 160-ast az is érdekelne ha van vmilyen akkro küldj egy email-t légyszi:theworldismine01@freemail.hu-ra elöre is kösz
sziasztok!érdekel valakit egy magyarországi papiros mito váz(rendszámmal)ár 30eft,továbbá :carbon mintás lengővilla:12eft,faridom(7-es rajtszámmal) 15eft és még más bontott alkatrész cagiva mito,freccia,elefánt primához hívj vagy írj :06302692998 ,vargaszabolcs@net.info.hu.
Csak a főfuvóka lett cserélve és nagyon jól megy. Hidegen kell neki a szivató induláskor, melegen pedig simán ellehet vele indulni szóval pont megfelelő a fúvóka. Jah és minden gázállásnál jól megy :D
Ha nekem lett volna itthon 138-as főfúvóka, 55-ös power, X52-es tű és 270BA keverőcső, akkor én sem vettem volna a netről egy vagyonért... Elég volt csak a főfúvókát lecserélni? egyépként egyenletesen megy az új hengerrel közepes gázállásnál? A haverom Super City-je most kapott új 125ös hengert egy 160as Polini után és még nem tökéletes a karburátor visszaállítás. De hétvége felé rajta leszünk a témán...
Jó estét emberek Én is most fuvókáztam a karbimat, gyárilag 135 volt és ezzel fullad mert kapott most egy 2006-s EVO hengert és ennke több kaja kell. Faterom autószerelő és a fuvókák között találtam 150-st ami teljesen ugyan az mint ami a (Delorto 28RD) karbimba kell. Szal ingyen volt és nem kellett rendelnem
Szia!érdeklődni szeretnék hogy az a váz amit elöbb írtál az evo-hoz van?esetleg blokkot nem tudnál hozzá?