Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elég hülyén tetem fel a kérdést bocs javítok!:D:D:D:D

Szia!érdeklődni szeretnék hogy az a váz amit elöbb írtál az evo-hoz van?esetleg blokkot nem tudnál hozzá?
hello

engem érdekelne a vázad ha evo nak a váza? és még azt szeretném kérdezni ha evonak a váza blokod nincs hozzá?
Hali!mennyiért adod a karbon mintás lengővillát?Képet tudnál küldeni?barcelona16@freemail.hu
Helló!Én érdeklödnék h mitohoz van-e hengered és dugod?vagy ha tudsz 160-ast az is érdekelne ha van vmilyen akkro küldj egy email-t légyszi:theworldismine01@freemail.hu-ra elöre is kösz
sziasztok!érdekel valakit egy magyarországi papiros mito váz(rendszámmal)ár 30eft,továbbá :carbon mintás lengővilla:12eft,faridom(7-es rajtszámmal) 15eft és még más bontott alkatrész cagiva mito,freccia,elefánt primához hívj vagy írj :06302692998 ,vargaszabolcs@net.info.hu.
itt vannak a képek
köszi
Jah és a sibert kellett még állítani mert teljesen levolt téve.
Csak a főfuvóka lett cserélve és nagyon jól megy. Hidegen kell neki a szivató induláskor, melegen pedig simán ellehet vele indulni szóval pont megfelelő a fúvóka. Jah és minden gázállásnál jól megy :D
Ha nekem lett volna itthon 138-as főfúvóka, 55-ös power, X52-es tű és 270BA keverőcső, akkor én sem vettem volna a netről egy vagyonért... Elég volt csak a főfúvókát lecserélni? egyépként egyenletesen megy az új hengerrel közepes gázállásnál? A haverom Super City-je most kapott új 125ös hengert egy 160as Polini után és még nem tökéletes a karburátor visszaállítás. De hétvége felé rajta leszünk a témán...
MIKKA83 !
ugy tudom neked van 2 elado hengered
érdekelne vmi elérhetöséget adj lécci
Jó estét emberek Én is most fuvókáztam a karbimat, gyárilag 135 volt és ezzel fullad mert kapott most egy 2006-s EVO hengert és ennke több kaja kell. Faterom autószerelő és a fuvókák között találtam 150-st ami teljesen ugyan az mint ami a (Delorto 28RD) karbimba kell. Szal ingyen volt és nem kellett rendelnem
NAgyon szép :) Enyémet is helyre szeretném pofozni a nyáron :)
2600 Ft somától
Most így néz ki a sajátom,még csomó meló van vele,amivel most nem szarakodtam,csak legyen már kész :D Felső tűgörgő mennyi?
ok,akkor bocs :) hüvelyezés? nem sp hengert vetted végülis Geritől?
Csak hülyülök :D Egyik haverom vett egy RS-t Mitom hengere meg még szerelőnél (hüvelyezésen) aztán most itt feszít nekem de én majd megmutatom :D
na azé az ilyen kérdéseket hanyagolni kéne
SZAVAZÁS INDUL :D
Hali!

Sima mito tuning nélkül jo állapotban (92.es) oda ver egy 2007-es RS-t ? :)
nna akkor rakol szimeringet a telomba?
Na jó annyira nem bonyolodok bele:D maradok az ebaynél
3,95 font, ha 50font alatti cuccot rendelsz. Bővebbet a How to buy online menüpontben találsz.
Ööö a régi 28-ast adja el