Szeva randy nem akarod meknézni a gépet ugy tudom te arra felé laksz. mert én csak elmondás alapján tudok infokat. és ebben a honapban szarni nincs idöm annyi a munka, ugyhogy nem huszem hogy meg tudom nézni. üdv mindenkinek
de annak amúgy jobban örülnék,ha sikerülne 1ről a 2-re lépni.. mivel szeretném befejezni ezt a gépet..ez lesz a 4. 7vége h nem bírja a srác beállítani.. szerintetek érdemes még otthagynom? v hozzam haza azt dobjak rá egy befúvókázott 34es karbit?:D
nem evo, hanem 1es mito, evo fej és farokidommal,valamint üvegszálas evo oldalidomokkal, és kezd beleállni a görcs a seggembe, h nem tudok már menni vele..3 hete ott dekkol a szerelőnél, karburálásra várva..és néha kezdem feladni a dolgot...
dehh..a fogyasztásukat
Viccet félretéve vedd meg nyugodtam mikkáét mert én drágábban válnék meg az enyémtől!Amúgy eddig még nem szóltam de kész van már 1 hete
Mit írjak róla?
Olyat nem tudsz mondani ami rossz rajta!
Kezdem 80%os Dunlóp gumik,Új bör ülések,garanciás aksi,új Prox dugó,gyári fötengely,jó láncszettel,frankó 7 sebességes váltóval ami hibátlan,jó power,.
Csapágyak,szimeringek,légszürö,membrán is új benne!Kerékcsapágyak-tengelyek is zsír újak!
Visszajelzök müködnek.Castrol olaj a blokban és a benzinhez is.
Rengeteg munkám és pénzem van benne de szerintem egy Egyedi Mító lett belölle!
Forgalmiban 11kw-van,törzskönyv,rendszám is megvan.
Ára 290 Ezer.
Sziasztok mitos barátaim, "régi nevem hsskft" az lenne a nyügöm, hogy akinek eladtam a mitomat most beszéltem vele, és azt mondja hogy 3dik fokozattol felfelé nem pörög ki ha tudtok segiteni irjátok már meg mi lehet vele, én kompresszióhiányra gondoltam elsö blikkre. üdv mindenkinek.
Sajna dugó nincs hozzá.
Meglett hónolva de egy helyen a Nicosil réteg nem annyira tökéletes.
Azért ennyi az ára!
De mondta a szakértö hogy lehet vele menni.
Értem rendben.
Kit Érdekel a Mítom?
Mert ha normális árat adnak Érte eladó!
Forgalmiban 11kw-van,törzskönyv,rendszám megvan.
Kifogástalan állapotban van!
Szia igen Nekem van még Egy Hengerem+Hengerfejem-vízpumpával eggyütt és Egy power nyelv ami a hengerben van bowdenes.Akár postai utánvétellel is elküldöm.
Tel:0670/582-1519
Viccet félretéve vedd meg nyugodtam mikkáét mert én drágábban válnék meg az enyémtől!Amúgy eddig még nem szóltam de kész van már 1 hete
Olyat nem tudsz mondani ami rossz rajta!
Kezdem 80%os Dunlóp gumik,Új bör ülések,garanciás aksi,új Prox dugó,gyári fötengely,jó láncszettel,frankó 7 sebességes váltóval ami hibátlan,jó power,.
Csapágyak,szimeringek,légszürö,membrán is új benne!Kerékcsapágyak-tengelyek is zsír újak!
Visszajelzök müködnek.Castrol olaj a blokban és a benzinhez is.
Rengeteg munkám és pénzem van benne de szerintem egy Egyedi Mító lett belölle!
Forgalmiban 11kw-van,törzskönyv,rendszám is megvan.
Ára 290 Ezer.
Hova tüntél az üzlet elött?!
Meglett hónolva de egy helyen a Nicosil réteg nem annyira tökéletes.
Azért ennyi az ára!
De mondta a szakértö hogy lehet vele menni.
Hovavalósi vagy?
Kit Érdekel a Mítom?
Mert ha normális árat adnak Érte eladó!
Forgalmiban 11kw-van,törzskönyv,rendszám megvan.
Kifogástalan állapotban van!
szal tárgytalan
Tel:0670/582-1519
a fötengely szimering mind két oldalon egyforma
Engem talán érdekelne.Mennyi lenne az az annyi?