azt szeretném megkérdezni valaki nem e tud mito evo vázat kerekekel telóval meg minden nel együtt meg blokot csak idomok nem kellenek! aki tud az irjon44
Halihó!
Szeretnék várásolni egy új mitot, de nem igazán tudok róla semmit. Szeretnék pár tulajdonságot megtudni róla. MInden érdekel jó és rosz egyaránt. Ne kíméljetek
Előre is köszi
Osztom a véleményt! Nem kell sajnálni a pénzt a jó olajra, én is Castrol Power 1-el megyek. Full szintetikus drága de ez kell neki. Nekem is vertex dugóm van. Igaz nem sok km-el de keverem az olajat és biztos vagyok benne h nem szabad megragadnia ilyen olajzás mellett.
Ezt nagyon birom besül a gép rögtön mi a hiba?Hát persze hogy a vertex dugó!Csak azt nem tudom hogy miért....
Nekem is beállt egy hónapja de nem azért mert vertex dugó volt benne...Hanem mert a Castrol power 1 racing-el
5-6 km en keresztül birta a 170 et..a repsol scooter 2t -vel meg alig 1 km után szépen meghalt....és tavaly nyáron
simán elment 4500 km et pedig nem egyszer padlóztam 7-edikbe...és az elözö gazdája is kitudja mennyit ment vele és hogy csak mivel ö is Igol propuls-al használta neki se állt be...Ennyi ...nincs azzal a vertexel semmi gond...
iii az gááz szintén..
amúgy milyen gyertyát használtok?
lehet azt iscserélnem kéne..alig van alapjárat.. bár lehet a gyeryta nem befolyásolja..csak van 1 tippem, h cserélni kénem ár:)
megvolt az első igazoltatásom a frecciámmal (125/50) minden rendben volt, de 1re biztosabb vok benne h a rend nemes őreinek baromi sok eszük van...most este jöttem haza,látom vmiről visszaverődik út közepén a fény(rendőr kukásmellénye) közelebb érek,rendőr ott körözget az út közepén a lámpájával,ami persze nem volt bekapcsolva amugy semmi gáz nem volt és már 1340 km van a mociba
azt szeretném megkérdezni valaki nem e tud mito evo vázat kerekekel telóval meg minden nel együtt meg blokot csak idomok nem kellenek! aki tud az irjon44
És van egy 350-ért is
Szeretnék várásolni egy új mitot, de nem igazán tudok róla semmit. Szeretnék pár tulajdonságot megtudni róla. MInden érdekel jó és rosz egyaránt. Ne kíméljetek
Előre is köszi
Nekem is beállt egy hónapja de nem azért mert vertex dugó volt benne...Hanem mert a Castrol power 1 racing-el
5-6 km en keresztül birta a 170 et..a repsol scooter 2t -vel meg alig 1 km után szépen meghalt....és tavaly nyáron
simán elment 4500 km et pedig nem egyszer padlóztam 7-edikbe...és az elözö gazdája is kitudja mennyit ment vele és hogy csak mivel ö is Igol propuls-al használta neki se állt be...Ennyi ...nincs azzal a vertexel semmi gond...
Gumis csákóval sikerült beszélned?
amúgy milyen gyertyát használtok?
lehet azt iscserélnem kéne..alig van alapjárat.. bár lehet a gyeryta nem befolyásolja..csak van 1 tippem, h cserélni kénem ár:)
akkor mákod volt de nem mindig lesz igy haver rg je a kpm nél van