Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerinted miben másabb ha dörzsárazzák? semmiben.
Mert baltával nem szokás körmöt vágni...
hello

azt szeretném megkérdezni valaki nem e tud mito evo vázat kerekekel telóval meg minden nel együtt meg blokot csak idomok nem kellenek! aki tud az irjon44
hello dandy elküldöd annak az evonak a linkéjét! kösz!
Jól teszed:D Báár én agipra szavazok
Bazz, EVO ár alatt és nagyon szép: RGV 250
És van egy 350-ért is
nekem is vertex dugó és power 1 racing,de most már motul 710est használok
mert?
az tényleg nagyon fasza olaj
Képesek vagytok megfúrni a fúvókát?
Halihó!
Szeretnék várásolni egy új mitot, de nem igazán tudok róla semmit. Szeretnék pár tulajdonságot megtudni róla. MInden érdekel jó és rosz egyaránt. Ne kíméljetek
Előre is köszi
1-2es Mitohoz van pár idomom olcson (ha vkit érdekel szóljon)
Meg lábtartó"lemaradt"
Sziasztok!Nekem nincs spirálom mitohoz se az a gumi amit kért valaki,nekem csak idomjaim vannak,tank,hátsó féktárcsa stb..Motorikus cumóim nincsenek!
Osztom a véleményt! Nem kell sajnálni a pénzt a jó olajra, én is Castrol Power 1-el megyek. Full szintetikus drága de ez kell neki. Nekem is vertex dugóm van. Igaz nem sok km-el de keverem az olajat és biztos vagyok benne h nem szabad megragadnia ilyen olajzás mellett.
Ezt nagyon birom besül a gép rögtön mi a hiba?Hát persze hogy a vertex dugó!Csak azt nem tudom hogy miért....
Nekem is beállt egy hónapja de nem azért mert vertex dugó volt benne...Hanem mert a Castrol power 1 racing-el
5-6 km en keresztül birta a 170 et..a repsol scooter 2t -vel meg alig 1 km után szépen meghalt....és tavaly nyáron
simán elment 4500 km et pedig nem egyszer padlóztam 7-edikbe...és az elözö gazdája is kitudja mennyit ment vele és hogy csak mivel ö is Igol propuls-al használta neki se állt be...Ennyi ...nincs azzal a vertexel semmi gond...
sokat jelent hogy nyitott a ház! sokkal több kaját igényel. próbáld ki 150essel. 1,5es fúró
Én Champion n2c-t
jahhhh
Gumis csákóval sikerült beszélned?
(nemfüzök hozzá semmit gondolom értjük egymááást)
iii az gááz szintén..
amúgy milyen gyertyát használtok?
lehet azt iscserélnem kéne..alig van alapjárat.. bár lehet a gyeryta nem befolyásolja..csak van 1 tippem, h cserélni kénem ár:)
mák
szabee49 !
akkor mákod volt de nem mindig lesz igy haver rg je a kpm nél van
1040km cak elirtam
megvolt az első igazoltatásom a frecciámmal (125/50) minden rendben volt, de 1re biztosabb vok benne h a rend nemes őreinek baromi sok eszük van...most este jöttem haza,látom vmiről visszaverődik út közepén a fény(rendőr kukásmellénye) közelebb érek,rendőr ott körözget az út közepén a lámpájával,ami persze nem volt bekapcsolva amugy semmi gáz nem volt és már 1340 km van a mociba