Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én ma megint mentem egy hosszabb kört,most már tényleg jó a váltó,nekem az alapjárat magas: 2000 körül van,abból veszek majd egy 500at vissza
nekem meg a telószimeringek adták meg magukat....most lett cserélve és 100km-t birtak vazzeg....:(
igen,az már a mikuniba van
rakd bele a gyárilag előírt 148
neked a 165ös már 34es karbival van ugye?
de..érted az a röhej h eddig jó volt..és fura elhinni h a nyitott légszűrőház ennyit módosítana..de nem szimeringes,nem membrános a gép.. szívótorkom is jó.. nem szív falsot.. szóval remélem ott les za bibi..és tovább javul.. már volt h betömködtü ak szívónyílást..:D akkor is jobb lett.. no de hülyén mutatna benn 2 olajos kesztyű
basszottkicsinek tűnik nekem az a fúvóka ....
hát eléggé..és már rendesen be is vok sózva,h mikor lesz alattam motor..ha nem cseszegetm a frecciát,már 2 honapja vígan szelem az utat...lehet előbb lesznek kész az idomaim leféynezve,színre fujva,mint maga a motor..:S nna..azokról nem is tettem még fel képet.. igen jó cucc ez a műyganta & üvegszál.. pillekönyű lett minden
az gáz valóban..nekem 80 ról 7 be elindúl szépen még!
na írni se tudok..ejj ez az állandó rohanás
hát enyémne kis így eléggé durva..szitne elynomja a kipuff hangját.. fura a frccia zárt légszűrőháza után.. cserélünk egy ygertyát is majd ..hétha az is szar már.. de már kezd jó lenni..csak zavaró h 100nál rakok egy 6-7et és elkezd lasuslni
Változatlan azóta a dolog, nem volt időm még ránézni se:S
tiéddel mi van?
sokkal....bár még csak 7000 ig forgatom de 6000 nél már olyan mintha kinyitott volna a power
Am ezzel a nagy fuvokával most jobban érezhető a dolog?:O
ha az enyének hallanád a hangját akkor azt gondolnád,hogy csak levegőt kep és benyát nem :D
kicsi az a fúvókat vazzeg!
mitóknap szívósabb hangjuk van
148 a gyári
132,azt dörzsárazgattuk.. amikor freccia volt még a gép,akkor tökélets volt vele.. de a mito légszűrőházzal valahoyg túl sok levegőt kap szerintem.. mást nem változtattam..ugyh ott kell keresnem a hibát..
nekem is ma tették bele a 165-t
neked mekkor van benn?
Amúgí van eladó 28 as karbim csonkal ha valakit érdekel
engine nem engime
geci vertex dugo
ma megragadt a motorom 5000 km volt a dugoba
na az jó..én is haladok..szerelőmnél voltam szombaton,aztán futottam a tesztköröket..főfúvókával játszogattunk, 1-5 fokozatban zúzós a gép,de 6.7ben elfogy magas fordulaton még mndig:S remélem lesz belőle még motor valaha
Hát papirokat már ahhoz nem nagyon fogsz tudni szerezni...
nemakarlak elkeseríteni....
Van egy 99es mitom. Nem kell senkinek mert nincsen hozzá csak adásvételi. Valaki nemtudja honnan lehet hozzá papírokat szerezni mert valószínű hogy az előző tulaj is így vette. Nem lehet valahogy megoldani?
Előre is köszi!
Ne haragudj hogy nem jeleztem csak találtam olcsóbban. De köszi!