Üdv elvtársak,kéne a segítség van itt nekem a karbimon két cső,ezeket nemtudom hova kéne bekötni,de szemmel láthatólag nagyon kívánkoznak valahova! Előre is köszi
Szevasz Mito!Sajnos látcik milyen csunya repedt,leszedem valamit kezdek vele.A motort csütörtökön vettem kispinátol,de nem nagyon használta 30-szor állt+hazaig olyan zsuvás a porlaszto a régi benzinre rátankoltak.Szalkszentmárton-Csepel között,de +utáltam hazáig.
kemények vagytok azt megmondom.
a dugattyu és hengerfej közti legkisebb távolság felső holtponton.lekéne ellenőrizni talán nehogy szétdetonálja magát és akkor megint vehetsz tőlem uj hengert,Somától meg uj dugót.
Amugy Sco jól mondja,mito pupos dugoval gyárilag 1,3-1,2 mm-es préssávval nem fossa szét magát.
Bedugsz a gyertya nyilásán egy L alakban meghajtott vastagabb(2mili kb) forrasztó ón darabot,ugy hogy lehetőleg a hanger faláig elérjen,igy nemfog átverni a mérés.Az ónt csapszeg vonalában helyezd el,és jobb,baloldalon is mérj.igy nemfog átverni a dugo billenése. ha tul kicsi a hézag(1,1mm alatt) akkor megvan a veszély,hogy detonálni fog(mito hajlamos rá) ha pedig 1,5 felett van akkor igaz soha nemfog meghalni de kissebb lesz a kompót.érdemes belőni.
Szevasz!A te motorod mikori kiadás?Nekem is ilyen van,és létezik,hogy 1998-as?A forgalmiba+törzskönyvbe ez van.Nehari,de alkatrészt kell vennem+megrendelem nehogy ne stimeljen.Amugy ujj vagyok Mitoban az NSRT már kiismertem.
sziasztok mitos sorstársak, rég nem jártam erre mostanában nagyobbra váltottam egy zx10en lovagolok, de jo volt a kis mito is. ha valakit érdekel van egy zx10es alkatrésznek streetfigternek pályára németországi nem rendszámos üdv széles utakat srácok.
valaki nem tud valami olcsó evot? nembaj ha van egy kis baja csak evo legyen ! meg hogy a papirjai meglegyenek ! az se baj ha csak a váz meg a blokk meg kererekke meg minden megva csak az idomok nincsenek olyan is jó lesz!
aki tud az vegyen fel vagy irjon elöre is köszönöm a segiségeteket!
MSN:piiiterke@hotmail.com
Freemail:soos214@
freemail.hu
Összeállt a gép,pöccre indult,feltettem a láncot! Eddig 130 km/h simán 10500-nál is van benne erő (állítottam a szelepen), működik a váltó,stb. Bár kicsit morgósabb lett,lehet nem állítottam jól a kiegyensúlyozó tengelyt,de minimális. Remélem így marad
Szevasztok!Elado egy shox börruha kabát és nadrág összecipzározhato,és egy daytona csizma mellé 43-as,65ezer Ft,ha vkit érdekel akkor irjon email-t theworldismine01@freemail.hu,És elado egy kawasaki zr750s nagyon jo állapotban megkimélt ha érdekel vkit az email-emre irjon 820ezer Ft.
5000-től úgy ellövi mint a barom....