Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!Milyen hengered van?ha van akkor milyen és mid van hozá és mennyiért válaszod elöre is kösz.ha van 160-as az is érdekelne.
Hali Plexid is van ? :) Nagyon kéne
Szia!Az van ha egyre gondolunk:)!hívj fel 06205276126
pont fordítva van, a led hosszabb élettartamú.
Sziasztok,hátsó lámpába kéne két izzó,eggyesek ledet használnak ami nem nagy élettartamú,milyen izzók kellenek bele? köszönöm a segítséget!
CAGIVA MITO BONTOTT ALKATRÉSZEK ELADOK!
blokok,henger,gyujtás,34-es karbi,telok,vázak,müszerfalak,lámpák,idomok,
stb.
érd:
70537495
minnyá menek a motoromér,kipróbálni,szorítsatok, h tényleg rendben legyen.. szerelő nem meri kipróbálni..na mind1..van 1 olyan érzésem,h lesz egy utam az ördögnek,mivel az iylen karburálós témát szerintem csak terhelés alatt érdemes letesztelni..
Szia! Oldalidom kéne ami a hütönél van,az elözö tulaj zakozott vele.A motort tegnap vettem,de renbe akarom rakni.A jobb oldali kéne lefényképezem,ha kell.A motor 98-as.
ha utolag belerakták...
Sziasztok! Egy 1998 as mitonak mennyi a reális ára?Azt akarom kérdezni létezik az ,hogy döntöt kereklámpás van még 98-asba?Köszi!
Olaj legyen az a lényeg!
krosszmotoroknál meg mennek egy kört félgázon,aztán kopp,nem kell ezen aggódni
Én 25-s keverékkel megyek és kb 160km-ig csak 6000 ig pörgettem, de utána már nagyon olajos volt a drága aztán néha most már megyek powerfelett is. Semmi baja nincs tőlle, a sthil fürészek is ilyen kemény nicasilos hengerrel vannak azokat se járatják, összedobják aztán had szóljon Nem mindig de néha elkell pörgetni.
mi meg ma raktuk össze faterral a blokkot,holnap lesz indítás,remélem nem basztunk el semmit,szorítsatok! új tömítések,láncszett, egy törött rugó csere,meg pár szimering új,
én még csak 120 km
de nekem meg fúvókát kell cserélnem mert 150-es van és 165 kell bele kb.
de így is jól megy :)
persze csak 6000 ig forgatom
Nem vazze , csak a siberen kellett állítani, túlságosan le volt téve. Most már nagyon megy. 260 km felett járok a bejáratással! Nyomjad Te is!
mit szenvedsz vazzeg?
elállítottad?
Mito előgyújtását, ha valaki tudja, please ossza meg velem
hellosztok

nem tud valaki egy eladó cagiva mito evot! nem baj ha karcos vagy egy kis idomsérülése van az a lényeg papirjai meglegyenek! akinek van az kérem irjon vagy vegyen fel msn-re!
MSN:piiiterke@hotmail.com
Freemail:soos214@freemail
.hu
Köszi a segítséget! Akkor egyszerűen csak termosztátot keresek mitoba! Sgítsetek lécci! Köszi!
a kereklámpásé is jó bele
Üdv mindenkinek! Még mindig keresek termosztátot az evo-ba! Ha valakinek van az jelentkezzen legyen szíves! Köszi!
akkor elnézést,"előzmény" nélkül igen nehéz megmondani kiére volt válasz,Silentkéére gondoltam
Randy!Ha olvastad volna srác a kormány alatti idomot kérdezte sztem akkor nem a plexire gondolt!
Igen evora van
nem a két fekete cuccra gondolt ami a kormány alatt van,hanem a plexire,az átlátszó műanyag a fejidomon :D de akkor ezek szerint neked evo idomaid vannak nem?