minnyá menek a motoromér,kipróbálni,szorítsatok, h tényleg rendben legyen.. szerelő nem meri kipróbálni..na mind1..van 1 olyan érzésem,h lesz egy utam az ördögnek,mivel az iylen karburálós témát szerintem csak terhelés alatt érdemes letesztelni..
Szia! Oldalidom kéne ami a hütönél van,az elözö tulaj zakozott vele.A motort tegnap vettem,de renbe akarom rakni.A jobb oldali kéne lefényképezem,ha kell.A motor 98-as.
Én 25-s keverékkel megyek és kb 160km-ig csak 6000 ig pörgettem, de utána már nagyon olajos volt a drága aztán néha most már megyek powerfelett is. Semmi baja nincs tőlle, a sthil fürészek is ilyen kemény nicasilos hengerrel vannak azokat se járatják, összedobják aztán had szóljon Nem mindig de néha elkell pörgetni.
mi meg ma raktuk össze faterral a blokkot,holnap lesz indítás,remélem nem basztunk el semmit,szorítsatok! új tömítések,láncszett, egy törött rugó csere,meg pár szimering új,
nem tud valaki egy eladó cagiva mito evot! nem baj ha karcos vagy egy kis idomsérülése van az a lényeg papirjai meglegyenek! akinek van az kérem irjon vagy vegyen fel msn-re!
MSN:piiiterke@hotmail.com
Freemail:soos214@freemail
.hu
nem a két fekete cuccra gondolt ami a kormány alatt van,hanem a plexire,az átlátszó műanyag a fejidomon :D de akkor ezek szerint neked evo idomaid vannak nem?
blokok,henger,gyujtás,34-es karbi,telok,vázak,müszerfalak,lámpák,idomok,
stb.
érd:
70537495
de nekem meg fúvókát kell cserélnem mert 150-es van és 165 kell bele kb.
de így is jól megy :)
persze csak 6000 ig forgatom
elállítottad?
nem tud valaki egy eladó cagiva mito evot! nem baj ha karcos vagy egy kis idomsérülése van az a lényeg papirjai meglegyenek! akinek van az kérem irjon vagy vegyen fel msn-re!
MSN:piiiterke@hotmail.com
Freemail:soos214@freemail
.hu
Igen evora van