Köszi, honnan tudom beszerezni? és mi a jet? az lenne az alapjárati és a főfuvókat közötti? Ha neked van akkor már postázhatod is Mert mikor indulok akkor fullad meg csúsztatott kuplung kell neki, fordulaton megy nincs vele baj 200km felett van már benne.
igazsag szerint 2éve elsz h megva na gép..nem nagyon hazsnáltam a hátsó féket még.. nem is fogom nagyon.. sztem még a jövő évi műszakit is kibírják eze ka betétek.. annyi kell h megcsússzon a hátsó kerék.. :D
én vmi rohadt vékony csavarral és anyával lebiztosítottam őket.d.e nekem mindenféle biztosítás nélkül voltak eredetileg belerakva,amikor megvettem..
de S.OS. hátsó rugóstag...
Na nekem az hiányzik, és neked is van benne egy ilyen kis fura 2 kis szeges lemez: 2db kb 1 centis vmi áll párhuzamosan és a kettő egy lemezzel van összekötve,a 2 pöcök meg pont felfekszik a betétek tetjére.
Az idomba a plexi is beletartozik ? :D
160 000ft-os motorgenerál (olaszországból hozott gyári alkatrészekkel szerelve)a bejáratáson kivül 900km-t futott!új fékek! 80%-os gumik!
2009.04.31. ig műszakival!
Irány ár:210000.- Ft képet emailben küldök,ha érdekel!
06-70-395-17-08
Valaki, A0401-s henger-s mitok 28-s kabival jönnek ki?
valaki nem tudná megmondani nekem hogy a mito -nak a váltójába mennyi olaj kell?
előre is kösz!
de S.OS. hátsó rugóstag...