Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az iylen kislégterelő hülyeségekre gondolsz?amitől nem látsz le a kerékhez? Olyanom nincs..
mito kp telo 9eft (06302692998-vargaszabolcs@net.info.hu)postai utánvétmegoldható
Rs50/125 a kormány alatt lévő kis idomodi is van
Hali!
Az idomba a plexi is beletartozik ? :D
Srácok! Eladó mitora idomok,komplett hátsó fék..stb sűrgős..mai napon minden olcsó: 06205276126
írtam
Cagiva Freccia eladó sürgősen! 1988as évjárat ,de a 90-es kasznis!teljesen felujítva műszakilag és esztétikusan is!
160 000ft-os motorgenerál (olaszországból hozott gyári alkatrészekkel szerelve)a bejáratáson kivül 900km-t futott!új fékek! 80%-os gumik!

2009.04.31. ig műszakival!
Irány ár:210000.- Ft képet emailben küldök,ha érdekel!

06-70-395-17-08
valaki vágjon már utánam egy mito kp-i rugóstagot..
Köszi, honnan tudom beszerezni? és mi a jet? az lenne az alapjárati és a főfuvókat közötti? Ha neked van akkor már postázhatod is Mert mikor indulok akkor fullad meg csúsztatott kuplung kell neki, fordulaton megy nincs vele baj 200km felett van már benne.
vki aki tud dugot szerezni az irjon már egy árlistát
emailom adatlapomon is kintvan elvileg amugy gilera@vipmail.hu jöheta cimed.
148as főfúvóka 50es alap, jetet ugyse basztattad.
igen, nekem is olyan hengerem volt és 28as karbi volt rajta
Randy ha itt vagy irj már nekem létszi, te likeltél a multkor a karbibeállításról oldalt ? ha igen akkor kérném megint köszi.

Valaki, A0401-s henger-s mitok 28-s kabival jönnek ki?
mitoba 120 km :)
8 deci
Hello mindenkinek!
valaki nem tudná megmondani nekem hogy a mito -nak a váltójába mennyi olaj kell?
előre is kösz!
nekem sem amiatt fog csúszni a motorozás az tuti,leszedem addig és kész,néha napján nyomom csak le a pedált :)
igazsag szerint 2éve elsz h megva na gép..nem nagyon hazsnáltam a hátsó féket még.. nem is fogom nagyon.. sztem még a jövő évi műszakit is kibírják eze ka betétek.. annyi kell h megcsússzon a hátsó kerék.. :D
igen igy néz ki jól leírtad :D
nekem sem volt benne csapszeg,meg sztem be is van rohadva,volt,h fékeztem,leléptem a pedálról és tovább fogott,majdnem nekimentem a szalagkorlátnak
én vmi rohadt vékony csavarral és anyával lebiztosítottam őket.d.e nekem mindenféle biztosítás nélkül voltak eredetileg belerakva,amikor megvettem..
de S.OS. hátsó rugóstag...
Na nekem az hiányzik, és neked is van benne egy ilyen kis fura 2 kis szeges lemez: 2db kb 1 centis vmi áll párhuzamosan és a kettő egy lemezzel van összekötve,a 2 pöcök meg pont felfekszik a betétek tetjére.
Én pont ma raktam össze a féket, felragasztattam a fékbetéteket és tényleg van benne egy átmenő csapszeg ami rögzíti.