Nekem borzasztó ocsmány volt,azért fújtam,arra leszek kíváncsi,h ez a festék mennyire lesz tartós,remélem nem fog össze-vissza lekopni!
Holnap reggel jön a s zimering,ha minden jól megy pénteken össze lesz rakva a blokk,bár előre félek már a nem várt hibáktól.
Vki tudna nekem mutatni egy képet a hátsó féknyeregről? Attól tartok hiányzik egy kis cső ami a nyergen átmegy és a betéteket tartja.
A gyári az 2 ajkú - 2 rugós barna és 40×20×8-as,én viszont 1 ajkú 40×20×7-est veszek (FAG),ezen kívűl cseréltem még 3 szimeringet: kihajtás,váltó,vízpumpa.
Na főtengőszimering: 2 ajkú van,de csak sima fekete nem hőálló,így egyajkú vitongyűrűs lesz,de csak 7es vastagságban van,8asban nem volt,ez barna színű FAG-nál 500 Ft, SKF-nél 660 Ft.
tuning: igen,ott vettem,175 centi vok és 65 kiló,pont passzol a 48as
állítóla ga légszűrőbetétem volt oylan mint a szita.. + a főfuvit dörzsárazta fel.. ergo sok levegőt kapott..de én nálad arra yganakszom h eldugult a főfúvókád.. 1 karburátorpucolás sosem árt
s.o.s be kléne mito kp-i rugostag..,ami csillapít is rendesen.. normális áron..
thx..
ja és elvileg kés za motorm, bekarburálva. prög jól..7végén megyke próbálni és hozni haza..csak elvileg életevszéyles a szerelő szerint és nem mer vele menni.. pedig sztem jól raktam össze:S
Randy te a superzone-ba vetted a Berik ruhát ? nert én is nézzem a külön féléket használttól az újig .... aztán egyik ismerősnek van most a spyke aztán délután felpróbálom, remélem hogy jó lesz méretben mert attól tartok hogy kicsi lesz .... kb 50kgos az emberke
na a helyzet: pesten van vmi motorpont kft,náluk 7400 a teljes szimering szett, főtengő, kihajtás,váltó, vízpumpa stb
ami a képen van gyári 2ajkú olyat már nem gyártanak ,egy ajkúval lehet helyettesíteni,de ne sima feketével hanem színessel,mert némelyik forgásirányos, de benzinállók stb
emzoli írt egy címet az rs topicban ahol érdemes kérdezősködni,ha most átnézel a "Köszi Zoli!" hozzászólásom előzménye az övé
holnap még keresek itt tatabányán,írok,ha találok
Holnap reggel jön a s zimering,ha minden jól megy pénteken össze lesz rakva a blokk,bár előre félek már a nem várt hibáktól.
Vki tudna nekem mutatni egy képet a hátsó féknyeregről? Attól tartok hiányzik egy kis cső ami a nyergen átmegy és a betéteket tartja.