nekem is volt u.ilyen tünetem mikor megvettem a motort....
nekem van egy benzinszűrő a tank és a karbi közt és mivel az átlátszó láttam,hogy a nem volt soha megtelve a szürő mikor leállt!csak 1 kis idő után telt meg mert valamiért.. mikor már nem volt tele a tankom annyira akkor lassabban folyt a benya..pesze ha nincs az átlátszó szűrő akkor még ma is azon filóznék,hogy mi a tököm a baj..:D
aha értem nem az enyém nem hörög csak tegnap mentem aztán csak bubububuuööö mint ha kifogyott volna a benzin nézem a tankot van benne és itt olvastam és gondoltam megérdeklődöm h neked mi volt a gond de majd ha kiderül légyszives dobj meg az infoval
üdv
valaki emlitette itt h a mocija olyanokat csinál h megy aztán megáll mint ha kifogyott volna a benya meg hasonlók
kiváncsi lennék rá h mi is a problémája ha már megnézette
Szevasztok,aki cserélt már főtengelyszimeringet! Honnan lehet ilyen duplavállasat szerezni,mert nem a sima kell ami szinte akárhol van. Ez nincs az SKF-ben,Pinkben sincs. Soma? Vagy Pesten lehet-e valahol? Segítsetek lécci,mert már a héten kész lehetne a moci A mérete 40×20×8
Nos akkor !
Cagiva Mito 125 EU Rendszámos Ár.: Fix 200,000huf
Adatok:
-uj aksi
-uj gumik
-uj vizpumpa
-uj power motor + elektronika
-uj olaj
-uj tömitések
-uj fordulatszám mérő spirál
-uj motor takaró ponyva
-uj sisak
-Gyári Sport Cagiva Carbon dob
-Sport légszürő
-egyedi ledes hátsó lámpa
-feket plexi
-a motor nem csörög nem zörög nem füstöl
Egyedül egy Hátsó fogaskerék kell rá
Minimális karcok a festésen
Igény szerint plusz pénzért rengeteg alkatrész + idomok!
Szerintem nem éri meg használt főtengelyt venni, érdeklődj sománál --somarace@freemail.hu neki van felújító szettje. Vaterán találsz használt főtengelyt.
Hallod ha tényleg ennyire rendben van akkor miért nem veszi meg senki ? nagyon szép állapotban van amugy tényleg csak nem értem tényleg nagyon régóta hírdeted már és semmi ?
nekem van egy benzinszűrő a tank és a karbi közt és mivel az átlátszó láttam,hogy a nem volt soha megtelve a szürő mikor leállt!csak 1 kis idő után telt meg mert valamiért.. mikor már nem volt tele a tankom annyira akkor lassabban folyt a benya..pesze ha nincs az átlátszó szűrő akkor még ma is azon filóznék,hogy mi a tököm a baj..:D