Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is volt u.ilyen tünetem mikor megvettem a motort....
nekem van egy benzinszűrő a tank és a karbi közt és mivel az átlátszó láttam,hogy a nem volt soha megtelve a szürő mikor leállt!csak 1 kis idő után telt meg mert valamiért.. mikor már nem volt tele a tankom annyira akkor lassabban folyt a benya..pesze ha nincs az átlátszó szűrő akkor még ma is azon filóznék,hogy mi a tököm a baj..:D
Örülök neki!

Akkor csak füstölj tovább...éljen a lila köd!
aha értem nem az enyém nem hörög csak tegnap mentem aztán csak bubububuuööö mint ha kifogyott volna a benzin nézem a tankot van benne és itt olvastam és gondoltam megérdeklődöm h neked mi volt a gond de majd ha kiderül légyszives dobj meg az infoval
csak nem hörög össze-vissza a te géped is?
nekem van ien jellegű problémám,azóta elvittem szerelőhöz,de még ne mvégzett vele:S
üdv
valaki emlitette itt h a mocija olyanokat csinál h megy aztán megáll mint ha kifogyott volna a benya meg hasonlók
kiváncsi lennék rá h mi is a problémája ha már megnézette
Én Debrecenben vettem tavaly ősszel, de már megnem mondom h pontosan mennyi volt az ára ha arra megyek majd benézek és megkérdezem neked.
Igen füstöl mint egy kibaszott trabant mert van kenése, ellentetben a tiéddel aminek ezekszerint nincs DE!a Tiéd Legalább nem füstöl
Szevasztok,aki cserélt már főtengelyszimeringet! Honnan lehet ilyen duplavállasat szerezni,mert nem a sima kell ami szinte akárhol van. Ez nincs az SKF-ben,Pinkben sincs. Soma? Vagy Pesten lehet-e valahol? Segítsetek lécci,mert már a héten kész lehetne a moci A mérete 40×20×8
Nekem van. Felvettelek MSN re!
Remélem a tied ugy füstöl mint egy szar trabant...
Lehet ugy értette hogy nem a hengerfejnél füstöl!
Hello Geri, kellene nekem hátsó fékcső, van neked? Ára?
Egy 2T motor akkor jó ha füstöl [
sziasztok!

Nos akkor !
Cagiva Mito 125 EU Rendszámos Ár.: Fix 200,000huf
Adatok:
-uj aksi
-uj gumik
-uj vizpumpa
-uj power motor + elektronika
-uj olaj
-uj tömitések
-uj fordulatszám mérő spirál
-uj motor takaró ponyva
-uj sisak
-Gyári Sport Cagiva Carbon dob
-Sport légszürő
-egyedi ledes hátsó lámpa
-feket plexi
-a motor nem csörög nem zörög nem füstöl

Egyedül egy Hátsó fogaskerék kell rá
Minimális karcok a festésen
Igény szerint plusz pénzért rengeteg alkatrész + idomok!

Hirtelen ennyi...

Elérhetöségem: 0620 2031344
Szerintem nem éri meg használt főtengelyt venni, érdeklődj sománál --somarace@freemail.hu neki van felújító szettje. Vaterán találsz használt főtengelyt.
császtok keresek cagiva mito főtengelyt nem tud véletlenül valaki eladót?
Sziasztok Mítos barátaim.
Még mindig eladó egy hengerfej vízpumpával+Nicasilos henger+power nyelv.!
Üdv.
És mit is kell tudni erről a motorról? Mert az egyik ismerősöm is kinézte már magának!
Ennyi látod látod ? :) Máris jelentkeznek csak egy kicsit beszélgetni is kell róla nem csak hírdetni :P :D
Üdv kérhetek egy telefonszámot? érdekelne a gépezet!
Szerintem csak azért nem adtam még el mert senki nem nézte meg mivel messzi lakom mindenkitöl...

De majdcsak elviszi valaki! Ennyiért nem kap senki rendszámost!
majoros18@freemail.hu ez az e-mailom. Nemtudom mennyi az ára ezeknek, úgyhogy mond meg te. De nekem minnél hamarabb kéne. Előre is köszi!
és csak 3x használtam a tényleget :D:D Késő van már
Hallod ha tényleg ennyire rendben van akkor miért nem veszi meg senki ? nagyon szép állapotban van amugy tényleg csak nem értem tényleg nagyon régóta hírdeted már és semmi ?