Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

E LA D O ! ! ! 199,999FT !
Szeva!Nekem van gyári mito légszürö szivacsal együtt,ha érdekel csütörtökön tok rola képet küldeni.irj egy email-t és majd oda küldöm a képet és mennyit gondoltál árnak?
Ős-nepperek!

Keresek:
-használt plexit
-felső idomot, ami a plexit tartja

Ma megkóstoltam egy szalagkorlátot Lepence felé a kanyargósban... Kaptam tőle egy elefántpuszit a combomra, aztán ráadásként megcsipett egy darázs is...

Ilyen állapotban amúgy 190e HUF-ért eladó a gép...
Ő az
Köszi!
MINDIG AZ ÍVET NÉZZÉTEK! Széles utat!
eMM
Tud valaki 99es mitohoz gyári légszűrőt? Vennék! Előre is köszi!
Hali skacok!

A füstszínű plexi az fekete ? vagy az mennyire sötét ? valaki tudna képet berakni ? köszönöm :)
Jaja, a henger már ittvan. Még a dugót várom, de hétfőn vagy kedden vsz az is megjön!
Stevehuffnagel akkor ez azt jelenti hogy átvetted a cuccot ? :)
Remélem jol szuperál majd :)
Itt van minden méret!
hello
azt szeretném megkérdezni hogy a cagiva mito evonak menyi az ülésmagasága?
Válaszotokat elöre is köszsönöm
Nembaj, de azert köszi.
Szevasztok!Vki segitsen hol tudok 160-as polini hengert venni a mitomra.nagyon fontos lenne és olcso legyen.
Értem, nem is arra gondoltam 600 km után egyre jobban lehet, aztán mire eléri kb az 1000-t, addigra már lehet neki húzni, jól értem? Amúgy üresben lehet a bejáratósat tovább pörgetni?
a lényeg a fokozatosság és a terhelésváltások.amikor átpördül az óra 601km-re,akkor nem azt kell megnézni hogy az Asszonyköténypuszta-Őskarakóherpesz közti 18km-es egyenesben hány sec alatt érsz végig.kostolgatni kell a motort,kicsit forgatgatni,folyamatosan növelni a fordulatot.
akkor jo az van a frecciamba.amugy vki jön holnap sarmellekre motorral?
Hát szerintem az első 100km-en elég lesz 4500-5000is....fontos h ne legyen sok és ne erőlködjön alul se!
Akkor elég 5-600 km en keresztül 6 ezerig? Utána mehet végig?
Igen! Nagyon jó márka!
tud vki vmi tapasztalatot az asso werke-röl mint dugattyurol?
tied elég 500-600ig is prüttyögtetni,nem szorosra lesz illesztve,ésszel kell csinálni és fokozatosan az a lényeg
1000km ig, és 5-6ezerig!
Köszi, Te FŐNEPPER!
Hogy érdemes bejáratni egy új dugót? Hány km en keresztül, meddig lehet pörgetni?
Soma.......
KÉSZ A MOTOROM :D HÉTFŐN RAKOK FEL KÉPEK MEG VIDEÓT IS ;)

Első hátsó új fékbetéteket italmodotol rendeljek? vagy tud vki olcsóbban?
Nah srácok,végre sikerült megtalálni a váltóhibát,leírom a teljes történetet,hátha okul belőle vki: megvételnél járatós volt a gép így nem húztam neki,de bejáratva kiderült,hogy 9000 felett nem lehet felváltani,mert a váltókar teljes meghúzása után sem történik semmi,bentmarad abban a gangban és kész. Sokat kérdeztem mi lehet a hiba,de nem kopott,nem lóg semmi csapágy,nincs elgörbülve a léptetővilla sem. A hiba egy szaros kis rugó volt úgy néz ki - mert még nincs összerakva - ami egy körmös kapcsolót szorított a kukactengelyhez,elpattant a vége és így leesett. A gravitáció miatt érintkezett a két alkatrész,de bizonyos fordulatnál már nem volt meg a kapcsolat. Már szereztem másik rugót,remélem jövő héten kész is lesz