Holnap már ketyegni fog a gép remélhetőleg (kop-kop-kop). Beépülnek az új alkatrészek:
- főtengely (taborituning.hu)
- főtengelycsapágy SKF C4
- 0km-s gyári henger (mitogeritől )
- Vertex dugószett (Somától)
- felső tűgörgő (Somától)
+olaj
Cagiva mito új! powerelektronika már csak 1 maradt 18e Ft
cagiva mito verseny rugóstag rövid rugóuttal fuorigiri racing használta hibátlan állapot 15e
Ugyanitt szinte minden mito alkatrész,idomokból már kicsit kifogytam de még van.gyujtás,váltó,futómű,elektronikák,vázalkatrészek,
uj csavarok,lábtartók,powerek,bowdenek,fékek,Hátsókerék,l
Engem csak a tolattyú érdekel belőle, ha 50-es. Adok helyette egy 40-est, hogy el tudd adni a karbit egészben! Mindenesetre kérlek írj meg róla mindent: főfúvóka, alapjárati, "power"fúvóka, keverőcső, tű, tolattyú, úszó. Köszi!
csáó!
tud valaki segiteni ?! van 160as hengerem meg 34es karbim és az a kérdésem hogy ha cserélek membránt miben fog külömbözni ?
meghogy mennyibe kerül az kb?
Vennek tőled egy mito evo hátsóülest ha lenne nalad.
Ha hiányos az sem gond.
Kössze szeva
Beépülnek az új alkatrészek:
- főtengely (taborituning.hu)
- főtengelycsapágy SKF C4
- 0km-s gyári henger (mitogeritől )
- Vertex dugószett (Somától)
- felső tűgörgő (Somától)
+olaj
Egy 89-92 ő évjárat közötti Yamaha YZ 250 es motorhoz keresnék komplett powert?
valakinek nincs véletlenül? :)
gilera@vipmail.hu
msn:balatonmotors@hotmail.com
cagiva mito verseny rugóstag rövid rugóuttal fuorigiri racing használta hibátlan állapot 15e
Ugyanitt szinte minden mito alkatrész,idomokból már kicsit kifogytam de még van.gyujtás,váltó,futómű,elektronikák,vázalkatrészek,
uj csavarok,lábtartók,powerek,bowdenek,fékek,Hátsókerék,l
tud valaki segiteni ?! van 160as hengerem meg 34es karbim és az a kérdésem hogy ha cserélek membránt miben fog külömbözni ?
meghogy mennyibe kerül az kb?
Ti milyen gyertyát használtok?Melyik vált be nektek?Mi a pontos neve?