szeva!a hneger jo állapotba van miota meglett furva és csapágyazva azota 1500Km-lett vele menve ugyhogy nincs széthajtva vagy ilyesmi.a dugot nem tom mien márkályu de 15ezer volt bele.a power is müködik rajta minden müködik rajta csak annyi h nem add szikrát rendesen és nincs benne aksi.ennyi a hibája meg az elsö idom nincs meg amugy nagyon jo állapotba van.egyben nem érdekel a kipufogo?és csak külön a dobért mennyit adnál?
Aprilia AF-1-et akaroátalakítatni.Az mennyibe lenne és hol?
CSak Fej és hátsó idomot akarok cserélni!ha tudsz vegyél fel MSN-re.Ott meg tudnánk beszélni!
A címem:speedy_zooom@citromail.hu
Előre is köszi!
Krisz90
valakinek nem kell ez a kis szépség?:P block fullra felujitottt,szezonre felkészitve,aksi, olaj, fékbetétek cserélve lettek,minden patent rajta, 50esként is vagy rendszámosként is tudok szolgálni vele,kinek hogy kell:P:D árról beszélehtünk:) szimot beszámitok esetleg
Kellene nekem minden adat a motoról, henger állpota (száma) dugó állpota(fajtája) mennyi km-t ment?, power működik e, minden lényeges dolgot irj le róla....
Üdv.: Laci
csá kipudobra lecserélném,de Geri adott egy tippet és meg kell néznem még rajta azt ami miatt szar lehet,ha addig elmegy add el nyugodtan,ha úgy alakul akkor meg megegyezünk
Dell'Orto PHBH 28-ba keresek 50 tolattyút. Ha esetleg egyben van eladó karburátorod és nem szertnéd egy tolattyú miatt hiányossá tenni, akkor elküldöm neked az 50-es helyett egy 40-est!
Kössz a linket!
Hát ez a tag egy huszasért adja de ez ugylátom hogy uj viszont ami nekem van annak sincs semmi baja nincsenek
szétkopva a fogaskerekek se a tengelyek semmi teljesen jó....akkor kp-ba olyan 12-re gondoltam...de mongy rá valamit te is és meg egyezünk!
Csá!
Van egy pár cuccosom amiket a télen szerváltam de most kéne más is és ezeketöl megválnék!
1 power elektronika (nekem van 2 igy az egyik feleleg) És egy komplet 7 es váltó tengelyekkel villálkkal mindennel!
A piros még elado olcson!
Beszámítanád a 125-ös apriliámat?Ja és mennyiért adnád?
Írj vagy hívj!
06205113485
Kösszi
CSak Fej és hátsó idomot akarok cserélni!ha tudsz vegyél fel MSN-re.Ott meg tudnánk beszélni!
A címem:speedy_zooom@citromail.hu
Előre is köszi!
Krisz90
Üdv.: Laci
érdekelne a freccia-rol az a kipuff csak maga a dob !
kéne nekem : szimeringek, szivótorok(dellorto 28), és felsö tügörgö
ha vki tud segiteni szoljon
üdv
Dell'Orto PHBH 28-ba keresek 50 tolattyút. Ha esetleg egyben van eladó karburátorod és nem szertnéd egy tolattyú miatt hiányossá tenni, akkor elküldöm neked az 50-es helyett egy 40-est!
Hát ez a tag egy huszasért adja de ez ugylátom hogy uj viszont ami nekem van annak sincs semmi baja nincsenek
szétkopva a fogaskerekek se a tengelyek semmi teljesen jó....akkor kp-ba olyan 12-re gondoltam...de mongy rá valamit te is és meg egyezünk!
Semmi baja megvan mindene!Nem tom mennyit érhet váltót nem nagyon láttam még eladót csak ugy naturba hogy adogatják....mennyit gondoltál érte?
Van egy pár cuccosom amiket a télen szerváltam de most kéne más is és ezeketöl megválnék!
1 power elektronika (nekem van 2 igy az egyik feleleg) És egy komplet 7 es váltó tengelyekkel villálkkal mindennel!