engem egy cagiva mito evo első idom és pelxi kéne ezeket hol lehet beszerezni vagy ha valakinek van az irjon ja és azt is irja meg hogy menyiért MSN:piiiterke@hotmail.com FREEMAIL: soos214@freemail.hu
Hali,
a váltója jó nincsen semmi gondja. Csak hát egy zacsiban van :). Én odaadom a komplett blokkot főtengelyel 10 esért. Csak szabadítsatok meg tőle.
tudja vki,hogy mito 1 be(sima telos) hanyas számu szimering kell? szimeringes lett az 1ik telo, hnap kicserélném ha tudnám hanyas kell bele
ja meg hátsó kerék csapágynak a számát estelg vki?
kösz
üdv
szeva!Hát annyiért oda adom a dobot de miért nem veszed meg az egészet 10-ért oda adom,a hátso gumi 100%-os állapotban van a márkálya vmi német mert németböl rendeltem azt 15-ért adom.
Egy kis segitségre lenne szükségem, mito EVo tulajoktol kérdezném (habár lehet régi MITOknál is igy van) a képen látható méretekre lenne szükségem! Lehetőség szerint minél előbb. A lábtartó felfogatás belső szélességére, valamint a lábtartó hosszára ütközéstől a végéig.
Valamint annyi még hogy ezek a méretek a hátsó lábtartóéval megegyeznek!?
Mi a különbség a szatunás és a sima plexi között? ha valaki tud valamelyiket olcsón akkor szoljon :) piros,fekete,füstszínű jöhet ! Köszönöm :)
engem egy cagiva mito evo első idom és pelxi kéne ezeket hol lehet beszerezni vagy ha valakinek van az irjon ja és azt is irja meg hogy menyiért MSN:piiiterke@hotmail.com FREEMAIL: soos214@freemail.hu
Gitár:Baltimore
Erősítő:Fender frontman 15G
60.000Ft de ez irányár!
Valamint van még rengeteg alkatrészem!
Idomok, lábtartok, müszerfal, indexek, tükör, power motor, stb...
nincs valakinek 1es mitohoz eladó plexije?
a váltója jó nincsen semmi gondja. Csak hát egy zacsiban van :). Én odaadom a komplett blokkot főtengelyel 10 esért. Csak szabadítsatok meg tőle.
ja meg hátsó kerék csapágynak a számát estelg vki?
kösz
üdv
270irányárban van, szimot számolok be ink,mer az kéne a nagymotor melé ien mászkálós motornak..
125ccm amugy
Egy kis segitségre lenne szükségem, mito EVo tulajoktol kérdezném (habár lehet régi MITOknál is igy van) a képen látható méretekre lenne szükségem! Lehetőség szerint minél előbb. A lábtartó felfogatás belső szélességére, valamint a lábtartó hosszára ütközéstől a végéig.
Valamint annyi még hogy ezek a méretek a hátsó lábtartóéval megegyeznek!?
Válaszotokat előre is köszönöm!