Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mito 1-hez nekem is jólenne egy teloszimering méret!
Annyi h a szatunás lapos
Hali !

Mi a különbség a szatunás és a sima plexi között? ha valaki tud valamelyiket olcsón akkor szoljon :) piros,fekete,füstszínű jöhet ! Köszönöm :)
hello

engem egy cagiva mito evo első idom és pelxi kéne ezeket hol lehet beszerezni vagy ha valakinek van az irjon ja és azt is irja meg hogy menyiért MSN:piiiterke@hotmail.com FREEMAIL: soos214@freemail.hu
VAn egy eladó gitárom erősítővel!Kéne a pénz ezért itt is hírdetem!
Gitár:Baltimore
Erősítő:Fender frontman 15G
60.000Ft de ez irányár!
Tel. szám pontosan : 06 20 2031344
Érd.: 062020313344

Valamint van még rengeteg alkatrészem!

Idomok, lábtartok, müszerfal, indexek, tükör, power motor, stb...
Eladó! 220,000ft
szasztok
nincs valakinek 1es mitohoz eladó plexije?
Eladó idomok,alkatrészek evohoz..érd:06205276126
Hali,
a váltója jó nincsen semmi gondja. Csak hát egy zacsiban van :). Én odaadom a komplett blokkot főtengelyel 10 esért. Csak szabadítsatok meg tőle.
tudja vki,hogy mito 1 be(sima telos) hanyas számu szimering kell? szimeringes lett az 1ik telo, hnap kicserélném ha tudnám hanyas kell bele
ja meg hátsó kerék csapágynak a számát estelg vki?
kösz
üdv
hali
270irányárban van, szimot számolok be ink,mer az kéne a nagymotor melé ien mászkálós motornak..
125ccm amugy
természetesen szólnék,de nem ez a szitu: hsskft volt motorjára keresek,mert azon egyáltalán nincs :D
szevasztok, van egy Ies mito elsö lámpám, ha kell valakinek hivjon, 06306420248 vagy msn, skype is
Egy kísértetiesen hasonló kérdésem nekem is volt nem túl rég. De nekem jó a szatunás is, szóval ha Neked netán az van és találsz helyette gyárit...
van vkinek kereklámpás mitora plexije? nem a szatunás lapos
tudnál képeket küldeni róla?
A tel:06308495123,én csak hétvégén leszek msn-közelbe mert koleszba vagyok,email:theworldismine01@freemail.hu
szeva!Hát annyiért oda adom a dobot de miért nem veszed meg az egészet 10-ért oda adom,a hátso gumi 100%-os állapotban van a márkálya vmi német mert németböl rendeltem azt 15-ért adom.
lenne még sok kérdésem vegyél fel msn-n: szkuli@citromail.hu este negyed 11 kor leszek ma
Mennyiért adod a powert magában? és mennyi a henger+dugó+power együtt? mondj egy árat, aztán beszélhetünk.
Hi!

Egy kis segitségre lenne szükségem, mito EVo tulajoktol kérdezném (habár lehet régi MITOknál is igy van) a képen látható méretekre lenne szükségem! Lehetőség szerint minél előbb. A lábtartó felfogatás belső szélességére, valamint a lábtartó hosszára ütközéstől a végéig.
Valamint annyi még hogy ezek a méretek a hátsó lábtartóéval megegyeznek!?

Válaszotokat előre is köszönöm!
dobj már egy telefonszámot, köszi
hát nem tom olyan 5-7 et adok a dobodért ! de csak a dob kell a rendszer nem !