Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szóval akkor ami kell: elektronika,motor bovdennel + maga a szelep
asszem innen már nincs több kérdésem szegény motor alul elég erőtlen,érezni rajta a powert,de az a direktszűrő faszát szól
Na igen anno irtam itt, hogy az elözö tulaj egy kicsit gyökér modon oldota meg, a legnagyobb gon hogy a maradékot elajándékozta egy haverjának asszem szokott itt a forumon lenni a srác, cserés az ugy ahhogy van kuka, de addig nem akartam cserélni amig bejáratós a gép, de ezt mondtam daninak is. üdv mindenkinek
hsskft! mi az a bazi csavar a szelepen? azzal van kitámasztva? meg,hiányzik a bovdentányér a végéről,elég csak tányért szerezni a csavart kivenni és a helyét ledugózni vagy szerezzen egy új szelepet a srác?
a blokkban jó a váltó? mennyit kérnél a értük külön-külön?
Sziasztok!

Valakit érdekel komplett kuplung lamella szett és egy blokk? Sűrgősen szeretnék már tőlük megválni. Segítsetek :)
Szevasztok!Ha vkit érdekel freccia c12-ö alkatrészek eladok új hátso gumi új burkolatok,sport kipufogo carbon.meg még sok minden más blokk felujitva.
Az árakat már megbeszéltük régebben, ha valami változás lenne akkor hívj! Az SP hengerről van szó persze
Szeva! Holnap fel tudod adni a csomagomat? Ha valami nem lenne rendben vele, akkor szólj már telón: 0670-564-6269. Henger+ fej+dugó+powernyelv+powermotorbovden+olajleeresztő csavar. Amiket már régebben megbeszéltünk. A címemet tudod. Ha valami van mindenképp szólj már lécci, hogy tudjam hogym ire számítsak. Jó lenne nagyon ha jövőhéten már megkapnám! Köszi előre is!
420ml száranként
Szeva mikka nekem teljesen mindegy mivel hozod fel futora is felfér a vas, de a dobozos attol jobb hogy nem pattog az uton, kb mennyire zsebbenyulós a tarifád? Tudod egyébként ki a barátom ott nálatok, üdv mindenkinek
Hello!
bocsi nem tudok hengert de lenne nekem is egy kérdésem .egy 93as forditott telos mitoba szeretnék telo olajat rakni és nem tudom a pontos mennyiséget . valamint hátso fékmunkahengert keresnék.
köszönöm
Szia.
Minden megoldható ha megfüzetik Gábor!
Szerintem utánfutóval vagy dobozossal gondoltad elvinni?
Üdv
igen, 10re gyere a vásárcsa rnokhoz és együtt megyünk fel
nemsokára go felvonulas!dani!ti hol gyülekeztek?vasarcsarnok?
én is ott csöveztem a tesconál
szeva Gábor vagyok, a power miatt beszéltünk annó, szeretnék lovét dugni a zsebedne amennyiben tudsz segiteni. Onnan töletek le kéne szállitani egy mocit, és egy robogót visszavinni a rendör barátomnak, ha meg tudod nekem oldani, akkor jelezd légyszives vagy itt vagy msn.-en akár mobilon is 06306420248 Zx10et kéne elhozni budapestre.
te mennyiert vennel ha kellene? mert hidd el nincs beleőle sok, a legdragabban a Cagiva márkakereskedesbe van 32+pici meg amire olaszbol ideér.
az a juk a seggem mögött meg olyan mint egy WC
Mond mennyit kersz az ülesert?
szerdán majdnem nálad kötöttem ki,mert motorral mentem kanizsara motor szépen megázott az esőben eljutotttam a tesco-ig ott meg nem indult be.aztan a Riimfel Dani jött segiteni és ö mondta h 5 utan ersz rá.szerencsére csak a gyertám baszakodott.de 2 órát azért csöveztem a tesco-nal:D
csáó.Még 1 Mító G2 es hengerem és hengerfejem meg power szelep is gazdát keres!
Eladó!
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a bejáratáshoz hogyan fojtják le a motort? Tényleg létezik valami elektromos szabályzás, ami nem engedi az egész fordulatszám-tartományt kihasználni? Ha igen, akkor hogyan lehet ettől a tiltástól megszabadulni?

Köszi!
Szevasztok!Ha vkit érdekel freccia c12-ö alkatrészek eladok új hátso gumi új burkolatok,sport kipufogo carbon.meg még sok minden más blokk felujitva.
okok,de ő adta ezt az árajánlatot,nem kérte,innen még azért még kéne alkudni,ha lehet
szia,jelenleg nincs hengerem ha lesz szolok,irok ide.
piac diktál,mivel kevés van belőle igy kurvadrága.aki tud,vegyen olcsón.aki nemtud,az meg vagy ülés nékü l megy vagy perkál.ez olyan mint a miot powerelektronika vagy aprilia gyujtás.