Szeva zol2891
én 12ezerre gondoltam, és mindegy nekem h piros vagy fekete vagy akarmilyen, legyen egészben és jólvan.
Megadod a telszámod? felhivlak és megbeszeljük.
vagy irj e-mailt: gaborherman@freemail.hu
Szeva Piötrö, hat így vettema amocit, de ha veszelk egy polírkészletet akkor ugy 3ezerbe fog kerulni.
Szerintem is jól néz ki íigy
Jó állapotban van a te moccod is!
udv
HELP ! lécci segitsetek
tudnék venni egy 160 as polini -t dugoval de azt mondák nem éri meg megvenni mert a felsö tügörgöt
szétbassza
vki tud 125 ös hengert ? ami jo állapotú ! ja és ár is kéne
A cagiva már elkelt ahogy az elöttem szoló is irta, tatabányán van, és az ember nagyon örült neki ennyi pénzért, több mint 4 honapig hirdettem kp-ért egy két jelentkezön kivül senki nem hivott, elcseréltem, jelenleg egy gilera mx1 es mocim van 120000 forintért. az átalakitásban tudok segiteni, valoszinüleg a következö szebb is lenne fényezetlenül kb 40000 foritbol kihozható. üdv a számom 06306420248.
Éngem érdekelne az a Cagiva Mito amelyiknek átépített első idomja van!
Szeretnék beszélni a tulajjal!Kellene telefonszám vagy e-mail cím!
Az én számom:0620/511-34-85
Helo!Engem komolyan érdekelne a motor!Szeretnék veled telefonon beszélni!Add meg a tel számod!Vagy hívj fel ha neked úgy jó!06205113485
Délután 4-től tudsz hívni!köszi
265ccm mito lehetséges?
http://cgi.ebay.de/zylinder-26...
én 12ezerre gondoltam, és mindegy nekem h piros vagy fekete vagy akarmilyen, legyen egészben és jólvan.
Megadod a telszámod? felhivlak és megbeszeljük.
vagy irj e-mailt: gaborherman@freemail.hu
Szerintem is jól néz ki íigy
Jó állapotban van a te moccod is!
udv
több infó: itt
Üdv!
tudnék venni egy 160 as polini -t dugoval de azt mondák nem éri meg megvenni mert a felsö tügörgöt
szétbassza
vki tud 125 ös hengert ? ami jo állapotú ! ja és ár is kéne
eszt kihagytam
HÁTSÓÜLÉST keresek meg mindig,,, akinek van az legyenszives irni egyet. fontos lenne!
köszi!
Szeretnék beszélni a tulajjal!Kellene telefonszám vagy e-mail cím!
Az én számom:0620/511-34-85
Délután 4-től tudsz hívni!köszi
vki nem jön egy kicsit gumit meg térdvédőt koptatni dunaújváros irányába ? péntek délután