hy
most akarok venni egy polini 160 as hengert a Mitom-ra !
és azt akarom kérdezni h a 160 as hengerre a sima G1 es henger powere is jo vagy erre más power kell rá
van 1 jó metz racetec első gumim...tényleg szép, ment pályán,de nem szarra kopott a széle se. én supermotoztam vele. 8 papír...középen zsír új 4mili,szélein 3...
Üdv!
Az egyik első telószáramon nagyon vékony olajréteget találtam.
Kérdés: mennyit mehet ez még így el?
Hol, ki és mennyiért orvosol telószimering problémát?
(Bp-hez közel) Van valakinek tapasztalata?
Köszi!
Akkor bocsi hogy összekevertelek vele, viszont roppantul bassza a csöröm ha van valamim az miért nem nálam van hanem akárkinél, erröl mondjuk nem te tehetsz, de én nagyon ár alatt kellet hogy megváljak töle történetesen a power miatt. Ugyhogy mond meg a haverodnak hogy nem találom korrekt dolognak hogy elajándékozza ami az enyém,mind1 már nincs meg sikerült buknom rajta 200ezret.
üdv mindenkinek itt a jó idö motorozzatok
Csá!
Én nem az vok akitöl való a mito... hanem egy haverja csak miután eladta neked a mitot és ezek a cuccok ott maradtak
neki és felajánlotta nekem öket...és igy kerültek hozzám!Am az uno-nak nagyon tetszik a váltója... Csákó!
most akarok venni egy polini 160 as hengert a Mitom-ra !
és azt akarom kérdezni h a 160 as hengerre a sima G1 es henger powere is jo vagy erre más power kell rá
61mm hosszú domború tetejű és van
57 mm hosszú lapostetejű
domború kell bele igaz?
1. www.italmondo.hu
2. www.pinkmotors.hu
3. Soma(race) 70/340-46-75
4. Bakonymotor 20/545-35-46
Használt/bontott cuccok:
3. Misoc 70/53-77-495
+itt fórumon akinek van vmilye eladja......
Láncot hol, milyet, mennyiért vesztegetnek mitohoz?
Thx!
Az egyik első telószáramon nagyon vékony olajréteget találtam.
Kérdés: mennyit mehet ez még így el?
Hol, ki és mennyiért orvosol telószimering problémát?
(Bp-hez közel) Van valakinek tapasztalata?
Köszi!
üdv mindenkinek itt a jó idö motorozzatok
Én nem az vok akitöl való a mito... hanem egy haverja csak miután eladta neked a mitot és ezek a cuccok ott maradtak
neki és felajánlotta nekem öket...és igy kerültek hozzám!Am az uno-nak nagyon tetszik a váltója... Csákó!