Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudtak
italmondotól kérdezted már a tűgörgőt? nekem is ők tudtam az RSbe.
Mito 92es gyári lámpa eladó Normális áron. üdv mindenkinek
A freccia milyen állapotba van? rendszámos? ára?
Ja a fotók. üdv mindenkinek.
Gilera mx1 gyorsasági 125/50 30 lovas 6 sebességes kis esztétikai hibákkal, ij láncszettel eladó, beszámitás lehetséges Laptop, mobil, robogó, Érdeklödni msn, skype is.Ugyanitt alkatrésznek zx10 egyben 160E, külön alkatrészek is korrekt ajánlat esetén.
mitoba tŰgÖrgŐt ha tud valaki, visÍtson!
hy
most akarok venni egy polini 160 as hengert a Mitom-ra !
és azt akarom kérdezni h a 160 as hengerre a sima G1 es henger powere is jo vagy erre más power kell rá
A0401 hengerem van, prox dugót szeretnék bele venni van
61mm hosszú domború tetejű és van
57 mm hosszú lapostetejű
domború kell bele igaz?
van 1 jó metz racetec első gumim...tényleg szép, ment pályán,de nem szarra kopott a széle se. én supermotoztam vele. 8 papír...középen zsír új 4mili,szélein 3...
na,látod látod,így mindjárt más.mégiscsak ősnepper vagyok
Mitogerit kihagytam tőlle jó áron tudsz venni cuccokat, ezt magam garantálom
sorry, ezt is alig tudtam leírni majdnem bealudtam, bepezsgőztem így estére
köszi hogy kihagytál,jógyerekvagy
És esetleg valami olyan mi hibátlan ? :O
Hali nincsvalakinek jó állapotú eladó hengere dugóval meg gyűrűvel ? Sima 125 CCm hengerfej nem kell ! ha valaki tud jelezze! Köszönöm
Új dolgokat tudsz rendelni:
1. www.italmondo.hu
2. www.pinkmotors.hu
3. Soma(race) 70/340-46-75
4. Bakonymotor 20/545-35-46

Használt/bontott cuccok:
3. Misoc 70/53-77-495
+itt fórumon akinek van vmilye eladja......
Még valami:
Láncot hol, milyet, mennyiért vesztegetnek mitohoz?
Thx!
Üdv!
Az egyik első telószáramon nagyon vékony olajréteget találtam.
Kérdés: mennyit mehet ez még így el?
Hol, ki és mennyiért orvosol telószimering problémát?
(Bp-hez közel) Van valakinek tapasztalata?
Köszi!
Valaki nem tudod nekem Mito alkatrészeket hogy honnan lehet szerezni vagy venni vagy rendelni? Lécci segítsetek SÜRGŐS
Akkor bocsi hogy összekevertelek vele, viszont roppantul bassza a csöröm ha van valamim az miért nem nálam van hanem akárkinél, erröl mondjuk nem te tehetsz, de én nagyon ár alatt kellet hogy megváljak töle történetesen a power miatt. Ugyhogy mond meg a haverodnak hogy nem találom korrekt dolognak hogy elajándékozza ami az enyém,mind1 már nincs meg sikerült buknom rajta 200ezret.
üdv mindenkinek itt a jó idö motorozzatok
Igen!
szevasztok,mito-ból van 6sebességes is?
Csá!
Én nem az vok akitöl való a mito... hanem egy haverja csak miután eladta neked a mitot és ezek a cuccok ott maradtak
neki és felajánlotta nekem öket...és igy kerültek hozzám!Am az uno-nak nagyon tetszik a váltója... Csákó!