Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hal a fórum, itt a jó idő, gondolom mindenki aki teheti motorozik Már csak a dugóra várok, h megjöjjön. Remélem jövőhéten is ilyen jó idő lecc és már a gépem is ketyegni fog.
Bagóért motorok, Gilera Mx1 125/50 nagyon jó motorral 30 Le sportmotor kis esztétikai hibákkal 120E forintért elvihetö bidapesten, Kawasaki Zx10 91 es évjárat 146 le 4.2 kipufogó,16 szelepes vizhütéses alkatrésznek 170 E forintért, Elérhetöségeim 06306420248 msn, skype is.
am nekem a bronzkefével volt ien probléma h nemzárt össze me leégett
de am amikor inditozod nem kattog ?
nézd meg a relét is
aha értem hát majd rem hnap kiderül h mi is a baj köszi az infót
de ha valaki még tud valamit akk szivesen várom
Nem biztos hogy a vezeték... egyik haveromnak ugyanez volt vele és a szénkeféket nem nyomta ki a rugó és ezért nem indítózott :) Tehát eztis megnézheted ! Amúgy ma megragadt a motorom :( :( :( Miután kicsit hagytam hűlni és megpróbáltam beindítani csak a kipuffogó durrogott ott robbant a benzin... gondolom eltört a gyűrű vagy nem tudom mi lehet vele :( Összefüggésben lehet egy membrán cserével ? Ja és mit lehet kezdeni egy hengerrel ha gáz van és milyen áron ? Előre is köszi
milyen honda?
hali mindenki! csak infó szinten mondjuk egy 250 es Honda motorgenerál mennyibe fájna az embernek? főtengelytől elkezdve minden szóval mondhatom azt hogy teljes blokk felújítás vagy csere! ha valaki tudna segíteni please!

üdv
ááááááá ma gurultam 1et leszáltam kicsit elszivtam 1 cigit és aztán ülök a gépre gyujtást ráadom nyomom az önönditót smi üm na mondom ez szép lesz nyomom megint smi aztán lementem 1 szerelőhöz németbe szerel motorokat de ithon volt szerencsére nézegettük és az derült ki h valami vezeték nem jó ugyh holna megyek kiméretni remélem sikerrel járok mert nem szeretném tologatni
valaki esetleg járt már igy he nem tekert az öninditó de ha a gyújtótekercset összezártuk meg müködött szal csak a vezetékkel leget valami
Eladó evora idomok sűrgős akit érdekel 06205276126
Fekete-Fehér elkelt...
Még a piros ELADÓ!
Megtudná nekem valaki mondani, hogy fordított villás régi mitoknál, az első kerék tengelyén mekkora a gyári közbetét?(nem a kilométeróra kihajtás felöli oldalon) Mert nekem van egy olyan gyanúm hogy az enyémben nem gyári van... és ezért esztergányolni kéne 1et csak nem tudom hogy mekkora a gyári Plz valaki help!
hellósztok!
valakinek nincs eladó mito felije?(első,hátsó)?
Most megyek fuvarba...
Érd.: 0620 2031344

Ja és pollini dugo van a fekete fehérben!
Forditott telos jo állapotu egy idom enyhén sérült de tudom potolni...valamint a motornak van egy kis mellék zöreje, de szépen jár!

150,000ft , de alkuképes!
70?

Nekem is többe van... Te aztán üzletembör vagy...
Feketéről vmi info?:O Meg hogyé' adod?
Hi!

Igaz még nincs meg, de ha valakinek szintén aktuális lenne ime a parilla válasza:

"Igen,létezik hozzá Braking hullámos tárcsa is,melynek ára:45.900Ft
Mivel ez elég ritka tipus ezért csak megrendelésre hozunk ilyet előleg
ellenében.
A beszerzési idő:3-4hét"

Jah és nem mellékesen 1400 Huf al drágább a hullámos, mint a sima 320as tárcsa EVOra.

Üdv
a feketéér adok 70et
E L A D O K ! ! ! !
Szevasztok! nem tudna valaki küldeni pár linket ahol a 125-ösök tuningolásárol lehet pár dolgot megtudni?
szürke,tehát mito henger,akkor nincs gond
sziasztok, nem néztem milyen a henger, az biztos, hogy nem freccia a henger. a power hiányos, csak a nyelv van meg belöle én is igy vettem, sajna a tipust nem tudom, mert amikor összeraktam akkor még nem tudtam hogy ezek külömbözöek, ha kivülröl látszik rajta akkor le kellene olvasnia, de ugy emlékszem, hogy szürke szinü, ha ez segit valamit. sajnálom, szerintem nézd meg mert ti jobban értetek hozzá. üdv.
Sziasztok.Nekem van Power részem a hengerhez való,2 db bovden megy bele.Meg van egy hengerfejem+Hengerem is Mítohoz!
0670/582-1519 a számom ha érdekel v.kit!
felrakom én neki,csak jó abba a hengerbe? nem arról volt szó,h az mechanikius voltr és freccia henger?
Nincsn eki powerje és tőlem meg Sebytől (tőle a motort, tőlem az elektronikát)venné meg és azt kéne nkei rátennia a mocira, azt mondta ha vki felrakná megvenné...