köszi de tényleg csak kp re adom vagy is adtam mert délben jönnek érte és elviszik :) inkább gyűjtögetek és késöbb veszek valamit. most egyenlőre a jogsi lesz a fő cél ha az meglesz ráérek gondolkodni hogy hogyan tovább. azért kösz :)
Emlékszel arra a robogóra amivel kimentem eléd az is eladó 2 éves nagyon szép állapotu esetleg abba is beszámitom a mitodat. Sukida Commander 125/50 Magyarországi származási papirokkal bármikor vizsgáztatható,
köszi de egyenlőre csak gyűjtögetek olyan nagyokat meg én se akartam még venni majd talán 1-2 év múlva
addig ledöcögök majd egy 250 es vagy egy 400 al de gyanítom inkább csak egy 250 es lesz de még odébb van elöbb a jogsi aztán majd utána a moci
azért köszi üdv
Köszi a segítséget, akkor asszem megveszem a termosztátot. Hogy milyen hengerfejem van? G/H? Megmondom őszintén fogalmam sincs Szerintem gyári, semmi sport vagy tuning... Üdv
Köszi, igen gondoltam hogy 30-40től a csillagos ég lesz az ára, csak azt hittem használ vki ilyet és vágja az árát! Ha van konkrét ötleted várom, de utána nézek én is guglee ba!
a hengerfejek külső méretei ugyanazok,a víztér egyezik,csupán 1-2 esetben más az égéstér,de a lényeg:jó bele a termosztát =) milyen hengerfejed van? G/H?
Nos kawám is van 3 de a kicsi is 900as ugyhogy nem javallom neked, mert mindhárom 100 loerö fölött van jóval, a gilera az nem rendzámos de kissebb joval mint a mito ja és egy fontos szempont megy jár és ugyanugy 30 lovas
.
addig ledöcögök majd egy 250 es vagy egy 400 al de gyanítom inkább csak egy 250 es lesz de még odébb van elöbb a jogsi aztán majd utána a moci
azért köszi üdv
Köszi szépen, akkor náluk kopogtatok, kiváncsi vagyok arra az "elérhető áron! "-ra! :)))
Köszi mégegyszer!
ÜDv
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Köszi, igen gondoltam hogy 30-40től a csillagos ég lesz az ára, csak azt hittem használ vki ilyet és vágja az árát! Ha van konkrét ötleted várom, de utána nézek én is guglee ba!
Köszi
ha még érdekel utánanézek :D
de braking márkanévvel keress guglin!
Kérdezném, aki tudja hogy hol lehet ilyen tárcsát kapni EVora és mennyiért itt Magyarországon belül! Köszi!
.