Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van kawám is de azt nem ajánlom a kicsi is 900as a nagy meg zx10 joval 100 Le felett. no mind1 nem rendszámos de sokkal kissebb mint a mito üdv
Mitogeri, azt mondták neked van szinte mindened:) Olyan kérdésem lenne, hogy van e neked:
önindító reléd, jobb hátso lábtartód, ami tartja a kipuffot, kipuffogo tartó rugók, műszerfal, km óra spirál, és fordulatszámmérő spirál? csupn ennyi:D üdv
Köszi szépen!
nagyonbb karbi, membráncsere, kipuff,lapostetejű dugó+hozzá való hengerfej, nagyobb henger rá, kb ezekkel tudsz kezdeni valamit
Szevasztok! Valaki nem tudna nekem segíteni hogy lehet ezeket a 125-ös gépeket kicsit feltuningolni hogy jobban menjenek?valaki tudna segíteni?igaz hogy nem mitom van de ezek nagyrész eggyeznek ugy tudom
CPI elektronikát tud valaki új/használt? Ára? Thx
mi a fura rajta?
naon fura hogy ezeken az oreg mitokon furditott villak vannak.
igen igen arra gondolok, meg mégy egy műszerfal tartó is kellene ha valaki tudna. de nagyon kellene
még semmi,egyelőre nincs sok időm,ami van abban meg a lengővillát fújom,a villahidat polírozom meg hasonló melókat csinálok
majd elviszem szerelőhöz
Hello, mizu a váltóddal?
erre gondolsz? ez nekem is törött
Hello mitogeri. olyan kérdésem volna hogy nekem kellene olyan ami az 1990 évjáratú mitonak tartja az első két lámpájat olyan kis merevítő szerűség
Túl hosszú a link
elba..tam http://www.gilera.cz/gilera%25..." target="_blank">mx-1
http://www.gilera.cz/gilera%25..." target="_blank">mx-1 nem lehet olyan rosz kis gépkipróbálnám
köszi de mindenképp eladni akarom kp ért mert valszínű hogy Kawa lesz a következő páciens valamikor nyár elején. addig inkább gyűjtögető életmódot élek. de azért köszike a felajánlást. a gilera amúgy rendszámos?
Ennyire nem lehetsz megszorulva edem. ha érdekel van egy gilera mx1-em müködik rendesen 125ös, viszont kissebb testü mint a mito és ugyanugy 30 lovas, ha egy kis apropénzt dobsz rá cserélhetünk. (70000) ezt tudom ajánlani,üdv mindenkinek, tegnap sikerült végre eladnom a vasat pontosabban elcserélni.
nagy sumák vagy te
szereztem még pár alkatrészt meg töled is vettem egy motort... Emlékszel?
honnan van motorod?
Egy barátomét veszem meg!

A sárvédő megvan meg már a gyári mito tükrök is csakm ég nincs rajt...
Hali! És honnan lesz? Régóta nézegetem a mitokat a netes piacon,de nem nagyon látok újakat.Am a tiéden miért nincs első sárvédő a keréknél?
Amugy 99% , hogy szerdán lessz egy mitom Pályázni...
Már ez is nagyon nagyon baráti!

Én az elektronikám vettem 23,000ért a mocit meg 12,000ért...szoval nagyon baráti mindkét ajánlat!