Mitogeri, azt mondták neked van szinte mindened:) Olyan kérdésem lenne, hogy van e neked:
önindító reléd, jobb hátso lábtartód, ami tartja a kipuffot, kipuffogo tartó rugók, műszerfal, km óra spirál, és fordulatszámmérő spirál? csupn ennyi:D üdv
Szevasztok! Valaki nem tudna nekem segíteni hogy lehet ezeket a 125-ös gépeket kicsit feltuningolni hogy jobban menjenek?valaki tudna segíteni?igaz hogy nem mitom van de ezek nagyrész eggyeznek ugy tudom
köszi de mindenképp eladni akarom kp ért mert valszínű hogy Kawa lesz a következő páciens valamikor nyár elején. addig inkább gyűjtögető életmódot élek. de azért köszike a felajánlást. a gilera amúgy rendszámos?
Ennyire nem lehetsz megszorulva edem. ha érdekel van egy gilera mx1-em müködik rendesen 125ös, viszont kissebb testü mint a mito és ugyanugy 30 lovas, ha egy kis apropénzt dobsz rá cserélhetünk. (70000) ezt tudom ajánlani,üdv mindenkinek, tegnap sikerült végre eladnom a vasat pontosabban elcserélni.
önindító reléd, jobb hátso lábtartód, ami tartja a kipuffot, kipuffogo tartó rugók, műszerfal, km óra spirál, és fordulatszámmérő spirál? csupn ennyi:D üdv
majd elviszem szerelőhöz
A sárvédő megvan meg már a gyári mito tükrök is csakm ég nincs rajt...
Én az elektronikám vettem 23,000ért a mocit meg 12,000ért...szoval nagyon baráti mindkét ajánlat!