Ha érdekli akkor légszi vegyen fel msnre vagy szólj és én felveszem csak jó lenne minnél elöbb elemnen mert meg vagyo kszorulva:S szal ha télll érdekli mlg ebből is engedek...
egy ismerősömnek kellene egy komplett power vezérléssel mindennel együtt. ha valaki tud szerezni kérem vegye fel az illetőt itt van az msn címe... aki érdeklődik utána itt az msn címe (ide irjatok majd légyszi): danika_yeah@freemail.hu
a motoron most minden idom megvan vagy olyan most mint a felső képen? Esetleg teljesen felújított aprilia Af1 futura 50 nem érdekel?93as, 170re tartom, felújított motorral. üdv
hali mindenki! Eladó ez a szegény pára. csak itt a fórumon 80 000 ftért igen jól látjátok. A motorja hibás. Henger, hengerfej, váltómű, dugattyú része tökéletes állapotban nem lett baja, a főtengelynek már lehet hogy annál inkább! ha valakinek kérdése van kérdezzen bátran. a motor csak 50 esként van sajna.
Ha kell LICITÁLÁS TÁRGYA lesz!
üdv mindenkinek a motor az adatlapomon megtekinthető
Adatlapomon van az összes képen az van rjata de várj rakok egyett... Jah és elég jót szól:D szal müszakin a gyári félét kel lrátenni emrt ezzel nem nagyon emnen át
Nah megjöttem Grat a mocchoz Téll. a régi dobom eladó ha vkit érdekel mégegy réteg polir elférne rajta (savállóból készült). oylan 7körül adom ha vkinek kell...
nekem van power motorom 10,000ft!
Vas megye 06202031344
a motoron most minden idom megvan vagy olyan most mint a felső képen? Esetleg teljesen felújított aprilia Af1 futura 50 nem érdekel?93as, 170re tartom, felújított motorral. üdv
Ha kell LICITÁLÁS TÁRGYA lesz!
üdv mindenkinek a motor az adatlapomon megtekinthető