Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fix 5000-Ft adom karcos dugóval a G2 hengert
Értem miért fekete mert a hengerfej is fekete hozzá .
Másik meg Mitóé lehet az nincs festve.
azért mert Freccia henger
Megmondom öszintén 11 ezerért!
Nicasilos G2-es henger meghónoltattam de kis helyen a nicosil sérült.
Meg van egy hibátlan azt 15 ért adom annak fekete színü a kilsö része nemtom mé.
méretet nemtok csak annyit,hogy prox
ki mennyiért árúlja a hengerét?
nemtudtok segiteni hogy miért nincs szikra?trafo,relé baja lehet?
Te milyen dugót rendeltél ?
Rosz volt a kenése, előszőr felmondta a szolgálatot az alső tűgörgő. Ennek a darabjai összekaristolták a dugót meg a hengert is. Edem20 nak ajánlottam, mert a karcoktól függetlenül jó a kompreszió és menne is vele a motor, csak engem nem hagyna nyugodni ez az állapota. Most mindenből kap újat, utána csak tankolni szeretném! (kop-kop-kop) Barátnőm és Faterom is azt mondta ha nem így lesz meggyújtják, szóval én is remélem, h birja majd a kiképzést.

Ha valakinek megragadt a motorja és szeretne nagyon nagyon olcsón szerezni rá egy működőképeset, szóljon!
nekem is van Hengerem ha érdekel valakit,dugo nékül.
no para én már 4 hete várok rá!
Az eladó hengeredről valami infot tudnál írni?
Miért cserélted le?
sziasztok Barátaim.
Szerintetek mi lehet hogy elment a szikra?Trafo baj lehet?Relé?
Vezetékeket kontakt spray-el befújtam-kiverte a biztit kicseréltem és nincs szikra!
eladó a mitom 125 ös 50 es pappírokkal valamilyen motorhibával de nem jöttem rá hogy mi lehet. megnéztem a váltóműt a hengert a dugattyút az önindítót
és minden okés volt. ha valakit esetleg érdekelne 140.000 de megegyezés alapján (szóval alku tárgya) képek az adatlapomon. más képem sajna nincs róla az itteni képekhez képest még annyi hogy a tükrök rajta vannak Mitogeritől szereztem rá tükröket.
MITO elsö lámpa kell valakinek üdv 92es évjárat. üdv mindenkinek.
Msn-en dobsz egy telszámot (persze a Somáét :D)? Köszi
tegyél bele nyugodtan vertexet ez nem fos aprilia ez nemfog megálni.
fölső tügörgő asszem 3ezer körül van,inkább csörgesd meg Somát nem sokat netezikmostanában
Hello Soma!
Érdeklődnék: Cagiva mito-ba 0 km-es hengerhez alapméretes Prox dugó kellene Nekem. Milyen árban van, esetleg tűgörgőt tudsz e hozzá és mennyiért?
Üdv.: Laci
Ehh... Kösz hogy nekem is szóltál... Ez hihetetlen hogy erről tudtam
Ja itt volt...

Ki is mentem... Kurva jo volt!
Vagy Somának
Italmondo? Mi anno ott vettük... Vagy tábori?
áááááááááááááááááá nem igaz h senkinek nincs ebben a kurva országban prox alapméretes dugója
-pinkmotors
-bakonymotor
30 000 ért Civismotornál

KÍÍÍSZ VOOK
aha értem a mitód szép lett grat hozzá
holóztok. elromlot a mitomban a kilométer spilár véletlenül nem tudjátok hogy a a PRIMÁé nem jó bele