Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én 15w-s olajat ajánlok bele szimering méret 40X52X10/10.5
ezt kapsz csapágybaoltban vagy rmc-ben vagy végülis motoros boltokban
Hello, hogy áll már a gépezet ? váltó? mikor lesz egybepakolva ? Én személy szerint nagyon várom már a bejáratást is
köszi :) és még annyit hogy milyen olja kell bele szal hogy kapom a boltban :D és hogy szimering evohoz tud e valaki ?
G2es henger,34es karbi,kipu rendszer
kipufogó ügyeb keresd itt fahee-t!
Hali és mennyibe fájna az első lámpa? :)
Hello!

Segítséget szeretnék kérni tuningolásban. Van egy 2001es mitom, aminek szeretném növelni az erejét.
Mivel lehetne erőnövekedést elérni? és tud valaki eladó kipufogórendszert vagy egyéb tuning alkatrészt?

Köszi a segítséget.

Üdv.: Gábor
Légyszi segítsen valaki kéne egy pár alkatrész, de a legfontosabbak azok ezek:

első fogaskerék, lánc, egy gyujtáskapcsolo, és a vele azonos kulccsal egy tanksapka, ülés alatti két relé hátsó fékbetét

ha valaki tud valamit az írjon köszönöm!
száranként 420ml,és mindkettőbe kell olaj.és igen,csak az egyikben van rugo
cső valaki segitene nekem ?
az evo telójának csak az egyik felében van rugó? és a másik ban olaj ?

és mennyi olajat kell beletöltenem ha teljesen üres? fontos lenne
a fasztától még meszse van, de 1re nagyobb élvezet rajta dolgozni :),mivel a nagyobb szívások talán elhárultak
akkor már irom is :D
enduroshop@gmail.com ra jöhet! M
Ja és a lényeg...

Ár.: 290,000 huf SÜRGŐS ! ! ! !
ELADO a Mitom ujbol mert találtam egy Kawasakit...

Nagyon sok plusz extrával (plusz egy garnitura idom szett, motor takaro ponyva, bukosisak, stb...) egyedi megjelenésel ( ledes hátso lámpa, carbon kipufogó rendszer, sport légszürő, uj power motor+elektronika, eu-s rendszám,uj gumi, uj vizpumpa, kiválo motor, uj spirálok, stb...)
hello gábor vok,nekem van egy elsö lámpám 2 kerek 92-es mitoba való. Ha érdekel hivj 06306420248 udv mindenkinek. msn:hsskft@freemail.hu
fasza lesz:) de azzal az első sárvédővel még csinálhatnál vmit:) meg én a hátsó tárcsát kifurkálnám
nem fikázni a lámpa+kipuff+hűtő felfogatásnál a maszek küszöbsín-tartóimat.. még nem végleges forma..,de legalabb már tudom hajtani a vasat..:)
Hello! Változott a terv, már most kell egy Prox dugó. 0km-s hengerem van, gondolom alapméret kell bele szólj ha itt vagy és irok egy mailt, hogy hova küldd a dugót. Köszi
Üdv.: Laci
Sziasztok!

Tervezem egy MITO EVO vásárlását, és pályára átalakitását. Még nagyon gyerekcipőben jár a tervem, (főként anyagilag) de szeretnék előre tervezni, és végig nézni az összes 125ös gyorsaságit hogy melyik a legpraktikusabb a szempontjaim alapján. A MITO rol ma már sikeresen le is beszéltek mondván katasztrófa az alkatrész ellátása!
Amiben a segitségeteket kérném, az az lenne hogy hol tudok beszerezni A-Zig mito GYÁRI alkatrészeket gondolok itt Főtengelytől, a kerék tengelyen át az utolsó gyári rögzitő elemig.
Valamint aki jártas pályán, milyen "tuning" praktikák vannak... (fúrás faragás sufni tuning nem járja..) dugóknál, karbiknál, esetleg elektronikánál!?

Válaszotokat előre is köszönöm! És bocs a zöldfülüségért, de nagyon rámilyesztettek, és nem szeretnék átpártolni az Apriliások közé! :D Mert a szivem az EVOhoz huz!

Üdv!
Szia!

Sajna nem eladó...
Sziasztok kéne nekem sürgősen:
első fogaskerék, lánc, egy gyujtáskapcsolo, és a vele azonos kulccsal egy tanksapka, ülés alatti két relé hátsó fékbetét, hátsó lámpa és első lámpa
ki tudna segíteni? előre is köszi
Nekem is van egy arrow rendszerem hasonló árban frissen lakkozva ( az "újabb" fajta karbon kevlár dobos) Kép az adatlapomon!
sebymito nem adod el a dobodat
nincs mit