Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát Én nem cserélném 1ikre sem

Az enyémet is hétvégén nézik meg ketten!
De a motul 800 csak keverékolajzáshoz használható...
szevasztok, segitség kéne elvinnék a motoromat, de beszámitásos cserével el kéne passzolnom egy gilera mx1et, vagy egy öreg gpz 750et sürgösen.ha valaki tudna rá megoldást irjon vagy hivjon az ár 150ezer forint .06206420248, msn:hsskft@freemail.hu, elöre is köszi a segitséget
lényeg,h vmi jó minőségű full synt legyen,Goofy elf-fel használja már egy éve (ezervhányszáz ft) és gond nélkül
Én a Castrol R2 ,TTS szerintem tuti olaj a benzinbe.
Váltoba meg Castrol Actevot használok.
Még soha nemragadt meg semmilyen gépem.
köszi, majd meg nézem
szia az alkotásaim,munkáim csak pár dolgot fényképeztem le majd megkeresem a Suzuki Gs sárkánymüvet.
Itt végül is a Mítom is.
Az ár meg a felülettöl sokmindentöl függ!
motor olaj alatt a váltó olajra és keverő olaj alatt pedig a motor olajat érted,gondolom
motor: motul,710,800 ilyesmi Agip 2T Racing
váltóba meg ki mit rak az nem kényes annyira,nekem Castrol Actevo X-Tra van benn,de csodákre ez sem képes,uúgy szar a váltó :D
tudna nekem valaki segíteni abba hogy melyik a legjobb motor olaj és a legjobb keverő olaj?
Furni nem lehet... Esetleg perselyeztetni! Lehet tudok majd henger-dugót, 1-2nap múlva jelentekzem h van-e...
Szevasztok!nem tud vki segiteni hol tudok a mitomra hengert venni meg dugot.lehet gyári is meg 160-as is-és h ez milyen árba lenne.vagy lehet furatni?
Üdv Mikka83 érdekelne h milyen árban dolgozol ha nem vagyok pofátlan? tudnál mutatni pár alkotásod esetleg?
majd holnap jövök pááááá.
persze hogy tudnák.szolj nyugodtan Én sagítek.
Autófényezö vagyok.
Mikka!

Hogyha énis szeretnék új fényezést akkor tudnál abban segíteni esetleg ?
Pontos infóért menj Rs topicba és Tyt-nél érdeklődj!
Üdv. mined MITOsnak!
Most pontosan mi is lessz a Kakucsringen? Pályázás? Lehet hogy mennék! Részleteket tudnátok mondani? PL: lessz-e beugró vagy pályahasználati díj? stb...........jól hangzik ez az ötlet!
Miért igéri meg ha nemküldi el nem?
Ha tölem valamit megvesznek már másnap küldöm is!
Nekem hátul 160/70 van

És még mindig eladó a mitom... 230,000ft
Nekem már másfél hónapja küld egy plexit ! Légy türelemmel
Hozzászolnék a fényezésekhez hogy Én is ott hol festettem(garázsomba ami jó mühellyé lett átalakítva neoncsövek oldal,felül,festék elszívó stb... nem a cégnél csináltam a Mítomat ami hibátlanra sikerült.
Ha ügyes vagy és ha van polír géped ha por belekerül ki birod polírozni.
nekem 100/80 van elöl,a hátul 130 meg az 1 collal(vagy féllel) keskenyebb sp felni gumija
a gyári méretek: 110/70 és 150/60 de asszem gyári útmutatóban még a szerepel a 100/80 és a 140/70
a gyári elöl 120-as hátul 150-es na a z a brutal és még szükösen a 160as is befér
Mitogeri feladtad a csomagomat?
Sziasztok, a segítségeteket kérném. Látott már valaki Mito-n elöl 100/80-as hátul 130/70-es papucsokat? Rámegy egyáltalán? Vagy nagyon bután néz ki? Köszi! Üdv! pzs