szevasztok, segitség kéne elvinnék a motoromat, de beszámitásos cserével el kéne passzolnom egy gilera mx1et, vagy egy öreg gpz 750et sürgösen.ha valaki tudna rá megoldást irjon vagy hivjon az ár 150ezer forint .06206420248, msn:hsskft@freemail.hu, elöre is köszi a segitséget
szia az alkotásaim,munkáim csak pár dolgot fényképeztem le majd megkeresem a Suzuki Gs sárkánymüvet.
Itt végül is a Mítom is.
Az ár meg a felülettöl sokmindentöl függ!
motor olaj alatt a váltó olajra és keverő olaj alatt pedig a motor olajat érted,gondolom
motor: motul,710,800 ilyesmi Agip 2T Racing
váltóba meg ki mit rak az nem kényes annyira,nekem Castrol Actevo X-Tra van benn,de csodákre ez sem képes,uúgy szar a váltó :D
Üdv. mined MITOsnak!
Most pontosan mi is lessz a Kakucsringen? Pályázás? Lehet hogy mennék! Részleteket tudnátok mondani? PL: lessz-e beugró vagy pályahasználati díj? stb...........jól hangzik ez az ötlet!
Hozzászolnék a fényezésekhez hogy Én is ott hol festettem(garázsomba ami jó mühellyé lett átalakítva neoncsövek oldal,felül,festék elszívó stb... nem a cégnél csináltam a Mítomat ami hibátlanra sikerült.
Ha ügyes vagy és ha van polír géped ha por belekerül ki birod polírozni.
nekem 100/80 van elöl,a hátul 130 meg az 1 collal(vagy féllel) keskenyebb sp felni gumija
a gyári méretek: 110/70 és 150/60 de asszem gyári útmutatóban még a szerepel a 100/80 és a 140/70
Sziasztok, a segítségeteket kérném. Látott már valaki Mito-n elöl 100/80-as hátul 130/70-es papucsokat? Rámegy egyáltalán? Vagy nagyon bután néz ki? Köszi! Üdv! pzs
Az enyémet is hétvégén nézik meg ketten!