Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

11 a nicosil hibás de megvan hónolva!
15 meg a mostani fekete festésü a kilsö része mert Freccia henger azt mondák.
Csáó.
Majd estére rakok fel képet amelyik nicasol sérült de már raktam fel ide kb 3 hete körül de estére csinálok oké.van hengerfejem is elado meg power szelep is.
A másik henger meg a Mítomon van még az hibátlan de csak akkór szedem le ha kell tutira.
Csak az egyik eladó a kettö közül!
Helló!Engem érdekelne a mito henger.mennyiért adod és milyen állapotba van képet tudsz felrakni.elöre is kösz
Valaki tudja Somarace számát? Köszi
Még átgondolom, mert végülis nem kell henger (szerencsére), csak érdeklődöm
De ha van elkktronikád cserélhetünk Adom a Hengert Hónolt hengert,
csáó.
Én a G2 es hónolt hengert 11 Ért adom de nicosil egy helyen sérült.
Mondom van egy hibátlan a mítómé azt 15 ért.
Ez tudtommal ásványi:S a szintetikus sztem jobb lenen (10W40es az)
Persze meg van Nem igazán árulom csak ha vkit érdekel akkor viheti... Hát nem tudom én olyan 60körülire gondoltam (de véleméynem szerint ez is elég jó ár érte). Ha érdekel vegyél fel msnre és akkro ott megebszéljük:)
Mikka, Te a hónolt G2es hengert hogyé adod?
Én a Suzuki szalonban vettem 2200-HUF
halli evoba mennyi motor olajat kell tölteni ? és akkro 15 40 es kell bele de az is kimondott kétütemü vagy mi ? me nem értek hozzá és a boltos se értett hozzá szal.... valaki lécci segitsen majd :)
egy kérdés kihúzva, látom Nagykanizsán laksz
Itt egy kép a dugóról, összesen 4.000 km-t ment, bejáratással együtt. A dugó (asso) elég rosszul néz ki, de itt a videó, hogy milyen volt a dugóval és a hengerrel. Motorom ősszel a régi hengerrel és dugóval
Helloo
megvan még az arrow rendszer?
Mennyi az alja? és merre laksz?
Ma
Freccia Henger G2-s 60433= Mito mk1, Freccia C12R
Hengerről nincs képem, holnap csinálok.
semmi,még dugóm sem hozták:( Adj 1 számlaszámot msn-en
fékbetétről van vmi hír?:S
képet mutizól róla? valszínű érdekel engem
Arról a G2es hengerről tudnál nekem képet mutatni meg a dugóról is?:O Meg a "sorozatszámát" megtudnád modnani? baloldalt a szivófelöli részen van
Értem holnap átjön a haverom a Cagiva Tamanacojával és megnézzük az ö elektronikáját hátha lessz az övével szikra.
Tiszta ideg vagyok nemtudok motorozni.
köszi a segítséget.
Te hol vettél bele elektronikát?
Mikka83 a gyujtáselektronikával van baj nekem is ez volt a gond ha van valami villamosságal foglalkozó ismerősöd mérezsd ki vele a kis fekete dobozt ott van a bal oldalon a vázhoz rögzitve a 1es körben berajzoltam ami a 2es körben van azt kellet kicserélnem
köszi de szerncsére nem kell cserélnem se hengert se dugyattyút megnéztük a tömítés is rendben volt a henger fala is ép maradt a dugóval sincs gond. és mint kiderült két gyűrűs Pollini Dugattyú van bent. de valami baja még mindig van és szeretném eladni a mocit ha valakinek kell 140 000 de a motor mindenképp eladó szóval alkuképes a motor amúgy pöcre indul alapjárat is jó rajt. ha valakinek kell kipróbálhatja én már nem akarok nagyon költeni rá. a jogsi miatt is meg azért is mert nincsenek meg róla a pappírok hogy levizsgáztassam
ha valakit érdekel keressen meg és nézze meg a motor Vas megyében Bükön található meg de elötte keressen fel.

még egyszer az ára 140 000 de a motor eladó szóval alkudni lehet
de a Freccia hengerben kevesebb a lóerö mint a Míto hengerben szerintem.Felömlök méreteiböl itélve.