Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Havernek is ez volt, a gyűrű széttört, és beállt. Szintén hátsó kerék blokkolt, gyors kuplung, aztán tolás. Ha szerencséd van nem kell csak dugót cserélni!
még abban bízok hogy a hengert nem baszta szét vagy valami mást mert akkor megy a roncstelepre
a motorba 27000 km er van de sajnos az előző tulaj nem közölte hogy kb mennyi lehet a dugóban ezért sajna nem tudom megmondani :( annyit tudok róla hogy kétgyűrűs vagy csak kétgyűrűs volt :) :(
mennyit mentél azzal a dugóval?
hay mindenki!

Egy kis infó kellene hogy mit művelhettem szegénykémmel! az úgy történt hogy ki akartam próbálni mit bír csak a motor ezt másképp látta... a lényeg az volt hogy kb fél percig vagy maximum 1 percig huzattam nyél gázon amikor egyszer csak hirtelen se kép se hang a hátsó kerék leblokkolt a motor leállt aztán szerencsére hirtelen kapcsoltam kuplung behuz mert majdnem borultam is :( :). aztán semmi. egy jó 20 perc szenvedés után ismét sikerült bele lelket lehelnem de a hangja az valami nagyon furcsa lett. Lehet hogy nem kellett volna elindítani már de nem akartam 5-10 km ert hazáig tolni. :) Valakinek valami sejtése hogy mi lehet vele? esetleg ne adj Isten valaki találkozott már ilyesmivel? ha valakinek van valami infója ilyen esetben kérem írja le? ja és még annyi hogy újraindítás után alapjárat elment, kompresszió érzésre elment :(:( és elég furcsa kopogós hangja lett ami elötte is meg volt de nem ilyen mértékben amilyen most lett :(
Sziasztok jön ma ki vki a motorkiallítasra ? a hungexpora?
Ugy legyen, üdv skacok, mit össze nem tudtok vitázni,de igaz ezek már kuriozumok, és soha nem fognak annyit érni mint amennyibe az embernek "belekrülhet" Én is mikor megvettem repültem rá 240ért, aztán elkezdtek kijönni a hibák rajta, és csak ömlött bele a pénz, és ha most nem adom el akkor ki tudja mennyit "ZABÁLNA" be lovébol. No de a lényeg nagyon kevés dolog van amit meg kell csinálni rajta. Tudom hogy nem nagy szám ez a fejidom se, de nekem bejön, és ha nem lennék anyagilag szarban nem adnám el,
Úgy néz ki engem érdeklene:)
mindenesetre én eladom 350-ért illetve már el adhattam volna csak nagyon a szívemhez nőtt...Lehet feljebb viszem az árat..
kis bölcsek :D
Majd fél év múlva is megnézem azokat a hirdetéseket
Ennyi pénz nem segit ki a szarbol ,tehát akár meg is maradhat!
Nagyon sok helyet nem foglal!
Most különben is jobban érdekel az épitkezés, a motor csak egy hobbi ... Néha jo mászkálni vele és kész!

Szoval ha valaki elviszi ennyiért akkor mehet ha nem akkor megtartom, nem ebböl akarok milliomos lenni !
Bizony, én sem fogom olcsón adni, mert nekem megér annyit. Ha nem viszik el annyiért, amennyit én szeretnék kapni érte, akkor megmarad és kész. Gondolom ezzel a többiek is így vannak!
én azért adom ennyiért mert NEKEM ennyit ér
az nem jó ok,hogy mennyit költöttél rá...
ha kell a lé akkor úgyis ár alatt odaadod koma
Azt miért nem kérdezed menyibe van nekem? Miért csak azt mondod hogy mennyiért vettem? De lehet hogy még azt sem tudod jol, de ha tudod is akkor azt is tudod milyen állapotban volt!

Amugy meg nem is érdekel, Én ennyiért adom és kész !
Értem.
Te is sokért adod ahhoz képest hogy mennyiért vetted Kecskemétről...
De bocsássa már meg a világ amikor 350 környékén vehetsz EVO mito-t akkor 200K a plafon egy 1-es mitoért szerintem...
Amúgy ha jól gondolom, ez egy Keeway Focus fejidomjából van csinálva, vagy legalábbis baromira hasonló. Nekem sem gyári a fejidom, bár én mikor megvettem, nekem direkt tetszett hogy nem olyan mint a többi!
Hali!
Megmondom őszintén azt sem tudom mennyi ennek az cuccnak az új ára... Elképzelni se tudom most így fejből mennyit érhet úgyhogy utánanézek:) Addig ha gondolod írj egy árat... Köszi! Üdv Zoli
én meg 350-ért árulom :)
sőt:a régi AF1-em is 270-ért vitték el
Gyerekek:Madár mindíg van bár én minden motorom full felujítás után adtam el
Jó akkor eladó egy RENDSZÁMOS Cagiva MITO fejidom és oldalidom nélkül gyári állapotban (ajándékba adok egy átalakitott fejidomot is, az eredeti elsö lámpa megvan). Érdeklödni msn skype is
a sima fekete részt csiszolóvászonnal,az viszonylag hamar megvolt,a matricát meg fúróba fogott kúpos alakú csiszolófejjel,de annak kicsit után kellett kézzel dolgozni,mert nagyon máshogy törte a fényt meg egyenetlen lett
Az igaz hogy nem illik rá de jo áron árulja szerintem ha van rajta rendszám!
Ha nincs akkor sok szerintem is valoban a 220,000ft !

Amugy eladó az enyém is 260,000ért!

http://www.kepesmotor.hu/cagiv...
mivel szedted le? mert nekem még nagyon vékoynan rajta van és zavaró a féynezés alatt.. sztem újra kell majd nyomnom:S
Lehet hogy újabbnak néz ki, de hogy nem illik a motorhoz az ezer 100%.
Mert te szerinted mennyit ér az 1-es mito-d?
Ha úgy gondolod messze áron alúl kínálod 220-ért.
kissé érdekes lett ezzel a lámpával,de egyéni vélemény,hogy nekem mi teccik,szóval ne is vedd sértésnek,viszont az igaz,hogy mindig nagyobb a kereslet a gyári állapotú gépekre
ha már lámpacsere akkor rvf 400 lámpa
Mi bajod a lámpával? megvan az eredeti, de tegyük hozzá jobban látszik azzal a kor a gépen, nem? Azért ez a lámpa egy generácioval minimum ujabb, szerintem, de ki hogy egyébként ebben az árban fejidom nélkül is árulhatnám. mert mennyi a 3 elem plexivel max 20 e lehet és az eredeti lémpája is megvan. de szerintem pofásabb a vas de minimum fiatalabbnak néz ki. Na mind1 ki hogy gondolja. üdv.