Hali!Légszi adj már egy msn címet(ha van) és megbeszéljük!Egyenlőre max dobra van cash, de később lesz rendszerre is!De az msn cím az mindenképp kell, mert lehet h összeszedem a pénzt!
Na csá Bakonymotor!IFigy már kéne nekem egy dugó!Mitoba 55.99 es Gyürüvel csapszeggel És akk a postai utánvéttel jöhetne is!még kb egy hét amig össze szedem a hiányzó zsét és akkor szólók..küldöd és fizetem!De tutira kelleni fog egy
mert már kurvára motorozhatnám van! Majd valami emilt cimet irj már ki vagy vmi....na elöre is köszi Csá!
Csá!
Tudtok valami jó helyet ahol jó áron lehet dugót venni mitoba?Vagy valaki nem foglalkozik ilyesmivel?Egy vertex is jó
volna eddig is az volt és sokat birt!ja és 55.99 es kéne gyürüvel mindennel...
Sztem nem eladó a dob,csak egy korábbi kérdésre válasz,a mito dobok 4 csavarosak,az aprilia tudtommal 3,rámegy,de fúrni kell.
A Mito blokk meg nem hiszem,h "külsős" lenne,ritka az 56×50,6os furat×löket arány,ilyet csak pl az RGVben találsz(akkor már RS250ben is ) szóval inkább házon belüli,nem olvastam még sehol,hogy pl Rotax fejlesztés lenne.
Üdv
nekem Arrow van és hát teljesitményről annyit h 1-2-3ban sokkal nagyobbat pörög mint a rendszer nélkül és hát természetesen a hangja sokkal szebb főleg power fölött.én áron alul jutottam hozzá 50e volt de az uj ára 110e talán de mitoevo88-al beszélj nekem is tőle van
mindenképp megéri sztem
Érdeklődni szeretnék hogy mitohoz milyen kipuff rendszert érdemes venni és milyen árban van!
Jah és hogy mennyit segít a teljesítményén ? Ha valaki tud esetleg eladót megköszönném :)
Okés, rendben. Majd csak április 20-a körül kellene! Akkor is lesz még? Majd írok neked, amikor esedékes lesz, remélem, h itt fórumon el tudlak érni! Köszi a választ!
Üdv.: Laci
Ha valakit érdekel Egy 125 ös Henger+Hengerfej sikítson.
Ő bontós nem dekkol a gép előtt.
Van egy olyan problémám, hogy a tanksapkánál nyomja ki a benzni ( nyomás van a tankaban) Ez mitöl lehet?
mert már kurvára motorozhatnám van! Majd valami emilt cimet irj már ki vagy vmi....na elöre is köszi Csá!
Tudtok valami jó helyet ahol jó áron lehet dugót venni mitoba?Vagy valaki nem foglalkozik ilyesmivel?Egy vertex is jó
volna eddig is az volt és sokat birt!ja és 55.99 es kéne gyürüvel mindennel...
A Mito blokk meg nem hiszem,h "külsős" lenne,ritka az 56×50,6os furat×löket arány,ilyet csak pl az RGVben találsz(akkor már RS250ben is ) szóval inkább házon belüli,nem olvastam még sehol,hogy pl Rotax fejlesztés lenne.
///más: Régóta érdekel, hogy a mito-ban milyen motor van?Mármint a Cagiva magának gyártja stb, vagy ő is a rotaxtól szerzi?
Ezzen a képen látni!
nekem Arrow van és hát teljesitményről annyit h 1-2-3ban sokkal nagyobbat pörög mint a rendszer nélkül és hát természetesen a hangja sokkal szebb főleg power fölött.én áron alul jutottam hozzá 50e volt de az uj ára 110e talán de mitoevo88-al beszélj nekem is tőle van
mindenképp megéri sztem
Érdeklődni szeretnék hogy mitohoz milyen kipuff rendszert érdemes venni és milyen árban van!
Jah és hogy mennyit segít a teljesítményén ? Ha valaki tud esetleg eladót megköszönném :)
Üdv.: Laci