csáó! teló olajat hogy kell keverni vagy hogy müxik mert nekem adtak castrol 10W-t meg 2,5w-t és mondták hogy nézzek utána milyen arányba keverjem a kettőt
szal ezt hogy 7,5ös legyen miből mennyi kell hozzá?
Szevasztok Szerintetek mennyiért kéne árulnom, a motoromat, hogy valaki tegyen rá ésszerü ajánlatot, nem pedig aranyárban árult robogókat, meg szarokat kináljanak, sok a 220 ezer érte, én fél év alatt ennyit költöttem rá, mi a reális ára egy olyan motornak ami totalisan fel van ujjitva, korához képest nagyon jó állapotu, és "RENDSZÁMOS" nem fog kihullani a forgalombol, mint az 50esként használt gépek. Vagy rossz helyre raktam fel? egyszerüen nem értem nézegettem az árakat és hát azt kell mondanom hogy elvileg nem drága, vagy nincs az embereknek pánze? nem értem. mind1. Remélem valaki megszereti, nagyon fasza kis hgép, de nekem most kp-ra van szükségem. Ha valaki tud valami jótanácsot adni szoljon üdv mindenkinek. gábor. ui. 120 kp a többi mehet beszámitással is üdv
nem akartam a mondanivalódba belekötni,azért írtam mert nekem így is elég alacsony a hőfok
az igazság akkor jön el amikor kánikulában meg lesz kergetve
A termosztát alap esetben zárva van, így a hűtővíz kis körön (nem megy a hűtőbe) kering. Ahogy melegszik a víz a kis körön, a termosztát elkezd nyitni és szépen kezd a víz a hűtön keresztül keringeni, így folyamatosan üzemi hőfokon tartva a motort. Ha nincs termosztát, akkor normál használat mellett nem fog rendesen bemelegedni. Tapasztalat, a motorom előző "gondos" gazdájától termosztát nélkül vettem meg, nem is ment 60 fok fölé a vízhőfok...
Pont hogy melegedni fog a motorod! mikor eléri az üzemi hőmérsékletet nem fog megállni a vízhőfok hanem szárnyal az egekig. Nem szabad nélküle használni!
Nincs vmi spéci tippetek h a mitom benzinszintjét hogy állítsam be ? valami jel,amihez viszonyíthatok v vmi.. mivel a simsonnál meg lehetet odlani h a karbi alján meglested,meddig áll a beznin..de itt ez kivitelezhetetlen..és van 1 tippem h keveset kap, és azért fullad a gépem..:S
Nekem az alapméretű telószimering 1500 FT volt, sima csapágyboltban tudtak adni, az olajat meg az aprilia miskolcnál megkaptam protekciósan olcsón, 1800 Ft, 2800helyett az Agip 7,5 W-s telóolajat.
szal ezt hogy 7,5ös legyen miből mennyi kell hozzá?