Főleg a váltóban? Igénytelenebb, mint maga a motor. Ezzel azt mondod,hogy ha valaha is került bele ásványi olaj akkor már soha nem szabad szintetikussal helyettesíteni,amúgy meg minden épeszű leereszti és utána tesz bele másikat,nem keveri mint fröccsöt.
De jól van mester,felesleges vitatkoznunk.
Jó tanács: ugatNÉK
Én nem nézek utánna eddig nem volt gond ezután se lesz, szerintem 40ezer km nem kevés és eddig az égvilágon semmi gondja nincs... Am. meg faterom meg tesóm is autószerelő...
jo mindegy en mar nem osztozok senkivel.ha leszedi a filmreteget mert mineralishoz sintetikust hasznal o dolga en csak segiteni akartam .amugy ahol mozgas van ott kenes is tehat szamit foleg a valtoban!de csinaltok amit akartok.jah en eloszor utana neznek es aztan ugatnak...
de ez nem 4 ütem,h közös az olajzás,semmi köze a hengerhez meg főtengelyhez,ott kell figyelni erre, itt nem fog ez összebaszni semmit a váltóban
ha itt motorolajat öntesz bele és vki vmi buta szar 800ftosat használt akkor kell ügyelni,h eltávolítsd az előzőt,mert kicsapják egymást,nem vegyülnek,emiatt szar lesz a kenés
autoszerelonek tanulok es most tanultam a mineralis olaj filmreteget kepez az alkatreszeken amint belerakod a syntetikus olaj leszedi a filmreteget mer ugye nem keverhetoek es szepen tonkremegy.de van 15w40 is sintetkusba.
Hali!
Most vettem egy új mitot, és az lenne a kérdésem, hogy járassam be a mocit, hogy ne legyen vele gond a későbbiekben, és a maximális teljesítményt elérjem.
Előre is kösz!
azt soha ne felejtsetek el hogy 15w40es olaj lehet mineralis vagy fel mineralis es a 10w40pedig szintetikus.es ezrt ha jobb olajat raksz a gepbe tonkre megy
gyárilag 15W50-es Agip supermotroil f1 van előirva... de én 10W40es motul transoil expert használok. Esetleg Igol BV2 Racing-et tennék én max még bele:D Ez az én véleményem
De jól van mester,felesleges vitatkoznunk.
Jó tanács: ugatNÉK
ha itt motorolajat öntesz bele és vki vmi buta szar 800ftosat használt akkor kell ügyelni,h eltávolítsd az előzőt,mert kicsapják egymást,nem vegyülnek,emiatt szar lesz a kenés
Most vettem egy új mitot, és az lenne a kérdésem, hogy járassam be a mocit, hogy ne legyen vele gond a későbbiekben, és a maximális teljesítményt elérjem.
Előre is kösz!