Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!Nekem még van 160as hengerem 1000km-es dugóval gyűrűvel tűgörgővel csapszeggel.És még rengeteg motorikus alkatrész.gyújtás.trafó.cdi. minden
aztakarod hogy kikerülejenek a mitok?
itt keresd a hozzászólások között matyko&cr250 neki van eladó 160 hengere

Üdv.: Laci
most nézegettem,majd meglátjuk,ha megyek akkor majd figyelem az időpontot
Mitosok!
Április végefele-Május elseje kakucsring!
Gyertek lécci! Mindenkit várunk! Bármilyen motorral! :)
Pontos időpontért, és feliratkozásért gyertek légyszi az RS topicba!
Kormányvégsúlyt nem tud vki? Gyárit
Eladó a mitom. a paramétereket tudjátok. üdv
Hali! Nem tud valaki valamit az 500-as mitoról? Mikor lesz belőle valami? Vagy esetleg valami infót? Köszi! Üdv Zoli
a repedés a képen gyengén látszik, de ha valaki nem nem látná az a kis egyenetlen vonal körbe
Hello! kiszedtem a hátsó telót mert ereszt az olaj belőle,és felfedeztem egy vékony repedésszerűt rajta ez most mi? gyári? valaki nézze már meg a mitoján ilyennek kell-e lennie vagy mondjon már valaki valami okosságot! most mit lehet ezzel kezdeni? ----
Üdv!
Sajnos múlt hétem megragadt a haverom Super City-je, és keresünk a javításhoz hengert, dugót, főtengelyt. Eddig 160as Polini volt rajta, ha esetleg ilyet tud valaki, az különösen érdekel!

Másik: gyanítom, hogy a motorom gyújtás alaplapja nincs teljesen a helyén. Hogy lehetne ezt célszerszám nélkül ellenőrizni? Esetleg tudnátok képeket küldeni tökéletesen pozícionált alaplapokról a giocatore@freemail.hu -ra?
az rohadt sok,ha átalakítóval 55ös halogént tettél bele,akkor úgy célszerű,h az egyiknél lekötöd a tompított szálat a másiknál meg refit és így nem terheled túl viszont fény is van
120as a generátor,ebből akkor 110 elmegy első lámpára,elég valószínű,h az szívta le :)
szerinted nekem az izzó szívta le az új aksimat 50 km alatt és beindításhoz tolás kellett.
elöl 110w van így.
Helyzetjelzők: 5W,indexek:10, féklámpa 21, előre meg 25/25 kell,de ilyen foglalathoz én csak 35/35öseket találtam,remélem az még nem szívja le az akksit
Értem mert Én hülye beleraktam 55/60-55/60 watosakat és leszívta az ujj aksimat mentem vele 50km-t gondolom nembírja el mert hátul 10/5w osak vannak asziszem?
Szerintetek lehetséges?
nem gázos, és nem is szerelhető hiába szeded szét.
25/25W
Sziasztok Barátaim.Kérdeznék egy fontosat az elsö lámpába hány Wattos izzok kellenek a Mítoba?
Hello mindenkinek!
nem tudja valaki hogy a mito hátsó telóját szét lehet-e szedni mert az enyémből ereszt egy kicsit az olaj! Mondjuk azt mondja mindenki hogy gázos ...de nem tom akkor hogy folyik az olaj belőle?----segítséget kérek minnél előbb.----elöre is köszi!
Még mindig va negy kurvára felsleges power elektronikám occsóéé! Vki vigye már el
sose irtam helyesen .de matekbol mindig 5om volt
Moker msn-t vagy valami elérhetőséget tudnál adni ? beszélnünk kéne vagy vegyél fel : jedi_master@citromail.hu
először írtad helyesen
Hát felőlem...
hadjuk