Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv haverom is dolgozik garázsban és mindig jól sikerültek a dolgok de a porra oda kel figyelni meg a legyekre meg minden szarra mert képesek meglepetést okozni ha beleragad a frrissen festett cuccba
de ha arra kerül a sor tuti h vele fogom csináltatni mert bizok is benne meg hát megolgya a festék árából
Aham... Hát jó esetleg ha aktuáis lesz akkor majd beszélünk:) Hát nem tom Ádámnak a Cbje is sztem jó lett szal sztem ha van pisztoly garázsba is lelehet fujni... Csak flelocsolni emg max nylonnal körül huzni a dolgot...
nekem se tom pontosan mire lesz kész teljesen.. Húsvét után viszem galambokra az Illés Lacihoz,nincs kedvem baszakodni vele és esteleg elcseszni,
A fényezés még mindig egy dilemma, hogy lehet e otthon szépet fújni... viszont más megoldásom nem lesz, annyi pénzt nem akarok belefeccölni..
Lehet társulnék Max motor nélkül
Helló!Nem rendszámos.260000-be árulom.és nagyon jo állapotban van és nagyon jol megy
Sziasztok!

Eladó idomok,fék..stb evora akit érdekel írjon vagy hívjon 06205276126
ha vaki jönne velem,akkor utánfutón,de kül. lábom
Lábon viszed vagy h?
ha addig be lesz karburálva a gépem,akkor veletek tartok az oldlaidomom már köt a mintába.. féynezés ,kiegésztök és finish
na ezzel a géppel még mentem is,pöccre indul,jól húz,rendben van
hello, van képed róla_?
Hello!

230,000ért viheted az enyém is ha ez nem kell !
nézd meg a 316. oldalt ott van ez dáki gépe, minden 125ccm 2T motor költséges! Odakell figyelni rá hogy jó olajat kapjon ez a leleke! A mitok jó gépek
Sziasztok, Én most regisztráltam és volna egy nagyon fontos kérdésem. Motor vétel elött állok és találtam egy Mitot 1990-es év járatút . Azt hallottam hogy a mitókra sokat kell költeni, meg hogy az összes pénzem rá fog menni. Vagy hogy érdemes volna -e mitot vennem. Erre szeretnék vállasz kapni, hogy ezekből mi az igaz. Léccy segítsetek döntésre jutni. Előre is köszi
Szia!

Engem érdekelne a Polini henger, ha karcmentes!
A henger ára mindennel együtt 45000HUF!Sztem baráti ár érte, mert 125000ért vettem kopletten újonnan.
Legyen az irányár 250,000ft Alkuképes!

Szezonra felkészitve, Egyedi ledes hátsó lámpa, minden frissen cserélve, Eu-s rendszám, fekete plexi, ajándék sisak, ajándék motor takaró ponyva, Gyári tuning Carbon kipufogó, sport légszürő, uj gumik, uj olaj, uj vizpumpa, uj tömitések , uj spirálok, igény szerint tartalék idom készlettel(+30,000ft)!
Randy ma megrendeltem a 35w-os halogén izzokat elöre mert a mostani 55/60w osak sokat fogyasztanak az aksibol.
Belevágok az épitkezésbe és most ez nem olyan fontos nekem mint a ház...
De a licit azért nem a pincéböl indul...
Te tudod a legjobban ,hogy milyen állapotu, hisz elhoztam töled már hozzá majdnem egy komplett mitot...
mérnem akarsz?
a fenébe,pedig aszittem aztakarod hogy megelözzenek mitoval.ha addigra megy a robogóm énis megyek
nekem is eladó a Mitom aki normális összeget ajánlana érte az viheti...nem meg gazdagodni akarok belöle!
Hello!

Mennyi a henger+dugo?
"aztakarod hogy kikerülejenek a mitok?"

azt akarom hogy a fórumról minél többen megismerhessük egymást személyesen, és motorozzunk egy jót.
Nem érdekel ki kerül ki, ez lesz az első pályázásom ha simsonnal kerülnek ki, akkor azt is lenyelem nyugodtszívvel, nem fog traumát okozni :D