Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és hát rendszámos gépröl van szó "nem muszály 50esként használni" msn skype is éjjel nappal, 100 ig bármit beszámitok müszaki mobil laptop robogó
szevasztok motoros barátaim, nagyon sürgösen eladó a mitom, amit lehet megcsináltattam rajta, generálozott blokk, uj gumik, uj láncszett, a fényezésen kivül okmés a gép, elsö indexek is fent vannak, plexi hiányzik. ha valaki a héten elviszi 220ért megteheti. üdv
de sztem meg is kéne mutatnod h mégis h nézz ki...
Ja tényelg nincs kint Sorry... trefyke@hotmail.com egy képet találsz adatlapomon róla
Mitogeri ... még mindig nem jött meg a csomag a postás csaj azt mondta hogy valami co-s vagy cg-s kódot kellene leírni ez a szállító kódja vagy mi , hogy megnézhesse hol akadhatott el :S:S ... Már egy hét eltelt és semmi :((
Ár.: Megegyezés szerint,kiválo állapotban, rengeteg extrával 1 garnitura + idom szettel + alkatrészel!
E L A D Ó ! ! !
nekem van egy arrow rendszerem 25 ezer carbon dobbal!
Itt az msn cím: simson-rider.46@hotmail.com vegyél fel
köszi az infot, meggondolom és jelentkezek.
az msn címed nem találtam meg, lehet én vagyok vak, vagy nincs is ott nemtom.

üdv.
hát mitogeri egyelőre kösz majd kereslek ha kell
még először megpróbálom a seal ringnél legyártatni vagy hogy egyáltalán mibe fáj ez
hát ja énis néztem egyet h 10e de itt nálunk a 40x52X10 kb 500ft a 2ő és még ráadásul az a balfasz rosszul is rakta össze és 2hét mulva már megint folyt a telóból az olaj
Hát elég érdkees dolog h a gyári nem jó rá... meg a 10ezer is elég sok érte
üdv hát akk engemelég komolyan átnyomott a szerelő mert 10be volt és nekem nem volt jó a 40x52X10
hanem valami fél méretle lett volna szügség de ezt éis ládtam h kotyogott benne a ez a szabvány szimering legalábbis én igy jártam
és csak alvázszám alapján tudott rendelni a szerelő
40x52X10 is kiváló neked szabvány szimering méret ha nem jutsz dülőre küldök neked bár nemvalami gazdaságos 2200ft+posta.üdvkb 3200 össz.
hát én pécsi vagyok ugyebár :D voltam rmcben ott azt mondták próbáljam meg valahogy a gyártó által beszerezni a vásártérnél a cagivásoktól csapágy bolban meg csak kamilláztak :D
hogy ez milyen szimering
Hello, megkaptad a email-t amit küldtem tegnap?
hát olyna 50-60tájt ha érdekel vegyél fel msnre vagy dobj egy emailt (adatlapon vannak a címek)
Mennyibe adod a kipuffot?
Köszi a segítséget Randy!

Van valakinek 34es karbija eladó? vagy tud valaki üzletet ahonnan rendelhetek?
nekem halvány dusztom sincs :D
nem,fater megkérdez vmi spéci motorszerelőt
csapágyak nem lógnak,fogaskerekeken fog nincs kitörve,léptővilla nem görbe,stb
akinek van ötlete ossza meg! =)
veszel bele kompletten egy egész váltót vagy sejted h mi lehet a baj ?:D
hát így váltó? passz,nem tudom mi lehet vele:S még kb 1 hónap mire kész lesz
9-ért a tied benne vannak az égök is komplett. üdv mindenkinek