szevasztok motoros barátaim, nagyon sürgösen eladó a mitom, amit lehet megcsináltattam rajta, generálozott blokk, uj gumik, uj láncszett, a fényezésen kivül okmés a gép, elsö indexek is fent vannak, plexi hiányzik. ha valaki a héten elviszi 220ért megteheti. üdv
Mitogeri ... még mindig nem jött meg a csomag a postás csaj azt mondta hogy valami co-s vagy cg-s kódot kellene leírni ez a szállító kódja vagy mi , hogy megnézhesse hol akadhatott el :S:S ... Már egy hét eltelt és semmi :((
hát ja énis néztem egyet h 10e de itt nálunk a 40x52X10 kb 500ft a 2ő és még ráadásul az a balfasz rosszul is rakta össze és 2hét mulva már megint folyt a telóból az olaj
üdv hát akk engemelég komolyan átnyomott a szerelő mert 10be volt és nekem nem volt jó a 40x52X10
hanem valami fél méretle lett volna szügség de ezt éis ládtam h kotyogott benne a ez a szabvány szimering legalábbis én igy jártam
és csak alvázszám alapján tudott rendelni a szerelő
hát én pécsi vagyok ugyebár :D voltam rmcben ott azt mondták próbáljam meg valahogy a gyártó által beszerezni a vásártérnél a cagivásoktól csapágy bolban meg csak kamilláztak :D
hogy ez milyen szimering
nem,fater megkérdez vmi spéci motorszerelőt
csapágyak nem lógnak,fogaskerekeken fog nincs kitörve,léptővilla nem görbe,stb
akinek van ötlete ossza meg! =)
az msn címed nem találtam meg, lehet én vagyok vak, vagy nincs is ott nemtom.
üdv.
még először megpróbálom a seal ringnél legyártatni vagy hogy egyáltalán mibe fáj ez
hanem valami fél méretle lett volna szügség de ezt éis ládtam h kotyogott benne a ez a szabvány szimering legalábbis én igy jártam
és csak alvázszám alapján tudott rendelni a szerelő
hogy ez milyen szimering
Van valakinek 34es karbija eladó? vagy tud valaki üzletet ahonnan rendelhetek?
csapágyak nem lógnak,fogaskerekeken fog nincs kitörve,léptővilla nem görbe,stb
akinek van ötlete ossza meg! =)