Szevasztok!Eladnám a mitomat nagyob vásárlása miatt.160-as polini henger.most lett összerakva 600km-van benne miota összelet rakva.új hátso gumi.új fékbetétek.nagyon jo állapotban elado.Tel:06308495123,email:theworldismine01@freemail.hu
nekem 150/70-es gumim van hátul de abbol a kis muanyag láncvédőböl máár kivan szedve mert beleért volna de én már igy vettem! amugy ja király volt a motorkiállitás,komoly gépek voltak kint,nameg a csajok..áá
Ja, nekem akkora van rajta. A láncvédőből le van egy kicsi vágva, de így nem ér hozzá semmihez. Nem én vágtam le, én így vettem. De sztem a 150/60as gumi bőven elég a mitora! Az a gyári mérete.
12 es első fogaskerékkel 41 es gyári hátsóval 150 nél lehelte ki a lelkét :) gyorsulni bitangul gyorsult de hát végre már nem bírta sokáig de még a piros sávot el se érte prögésbe. kb 11 000 körül pörgött
Ha érdekel, Nekem most lett felújítva a gépem és van egy felesleges HENGER+DUGÓ EGYÜTT hengerfej nélkül.Itt egy videó, milyen volt azzal a henger (G2) + dugóval (asso): motorom
Irányár: 8.000. Ft
az a baj jelenleg nem állok pénzügyileg a helyzet magaslatán úgy hogy még lehet hogy ennek a szervizelését is elnapolom vagy tényleg az lesz hogy beszámíttatom valahol ha be lehet de egyenlőre sajna nincs annyi hogy tudjak venni másikat mert most kezdtem el a jogsit és ez is elég húzós (108 ezer) :( hát ez van majd csak lesz valami :) köszi a segítségeket hát én akkor már csak bízok benne hogy csak a dugó haljon meg :)
Ne beszélj már badarságot , ha megragadt az biztos hogy dugó gyürü csere, és mivel a henger is nikaszilos csere vagy ujraperselyeztetés. sok motor ragadt már meg alattam és minden esetben dugó csere és furás, de mivel a mito aluhengeres ezért csere.
hát barátom a helyzet az hogy megragadt a géped, és nem lessz olcsó mulatság nem akarlak elkeseriteni de egy 60asra számolhatsz nekem annyi volt a generál. Sajna én se birtam a véremmel, de remélem nem dobtad el a vasat. ezek ilyenek sajna. üdv mindenkinek. Sajnálom a dolgot, máskor figyelj oda a keverékre meg arra hogy hiába menne nem szabad sokáig nyélen huzni nekik mert ez történik,szerencsésebb helyzetben nem esik el az ember de volt példa arra is sajna
Rendszámos? És mennyiért árulod ?
Irányár: 8.000. Ft
Tegyetek a motorra 250es ETZ karbit, nagyon faja