Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hy valaki megmondaná valaki milyen olaj kell az evoba ? (motor olaj)
Sziasztok van eladó far,fej idomom evora akit érdekel írjon......
Helo!

Rendszámos? És mennyiért árulod ?
Szevasztok!Eladnám a mitomat nagyob vásárlása miatt.160-as polini henger.most lett összerakva 600km-van benne miota összelet rakva.új hátso gumi.új fékbetétek.nagyon jo állapotban elado.Tel:06308495123,email:theworldismine01@freemail.hu
elméletielg jó, bár a gázmarkoalt odlali felén asszem kcsit lekell reszelni h beférjen mert ksiebb az átmérője...
Tudja valaki, hogy a 22 mm-es kormányvég jó e a mitohoz? Remélem, mert már rendeltem egy pirosra eloxáltat, 2400ért. Ahogy a neten néztem, elég olcsó
Nekem is 150/70 va nnem ér el semmit... Csak akkor rádobnék egy 160ast... ha csa ka láncvédőt kell megfaragni az nem érdekel
ne is mond a csajokat megbolondítottak föleg a Kawás csajszik meg a többi picsa.
nekem 150/70-es gumim van hátul de abbol a kis muanyag láncvédőböl máár kivan szedve mert beleért volna de én már igy vettem! amugy ja király volt a motorkiállitás,komoly gépek voltak kint,nameg a csajok..áá
Ja, nekem akkora van rajta. A láncvédőből le van egy kicsi vágva, de így nem ér hozzá semmihez. Nem én vágtam le, én így vettem. De sztem a 150/60as gumi bőven elég a mitora! Az a gyári mérete.
jaj de franko volt a motorkiálítás.
160/60 gumi rámegy a Mitora? vagy vmibe beleér? Esetleg vki használ ekkora gumit?
küldj már nekem képet rola msn-ben légyszi nemtalállak listámon
hallod edem az a henger dugoval nagyon jó árban van arra érdemes lenne lecsapni
12 es első fogaskerékkel 41 es gyári hátsóval 150 nél lehelte ki a lelkét :) gyorsulni bitangul gyorsult de hát végre már nem bírta sokáig de még a piros sávot el se érte prögésbe. kb 11 000 körül pörgött
Ha érdekel, Nekem most lett felújítva a gépem és van egy felesleges HENGER+DUGÓ EGYÜTT hengerfej nélkül.Itt egy videó, milyen volt azzal a henger (G2) + dugóval (asso): motorom
Irányár: 8.000. Ft
és mennyit ment ?
szerintem nagyobb, dobott is rajta sokat, de ha tényleg olyan kicsi akkor ki kell reszelni:P
az csak 30as , ráadásul nem is lapsíberes
Üdv.

Tegyetek a motorra 250es ETZ karbit, nagyon faja
az a baj jelenleg nem állok pénzügyileg a helyzet magaslatán úgy hogy még lehet hogy ennek a szervizelését is elnapolom vagy tényleg az lesz hogy beszámíttatom valahol ha be lehet de egyenlőre sajna nincs annyi hogy tudjak venni másikat mert most kezdtem el a jogsit és ez is elég húzós (108 ezer) :( hát ez van majd csak lesz valami :) köszi a segítségeket hát én akkor már csak bízok benne hogy csak a dugó haljon meg :)
Edem van egy eladó mitom rendszámos meg van csinálva nem érdekel? beszámolom a roncsodat.
Neki nem kellett csak dugót cserélni. A hengernek nem lett baja, egy szem karcolás nem volt rajt, pedig neki is megragadt.
Ne beszélj már badarságot , ha megragadt az biztos hogy dugó gyürü csere, és mivel a henger is nikaszilos csere vagy ujraperselyeztetés. sok motor ragadt már meg alattam és minden esetben dugó csere és furás, de mivel a mito aluhengeres ezért csere.
hát barátom a helyzet az hogy megragadt a géped, és nem lessz olcsó mulatság nem akarlak elkeseriteni de egy 60asra számolhatsz nekem annyi volt a generál. Sajna én se birtam a véremmel, de remélem nem dobtad el a vasat. ezek ilyenek sajna. üdv mindenkinek. Sajnálom a dolgot, máskor figyelj oda a keverékre meg arra hogy hiába menne nem szabad sokáig nyélen huzni nekik mert ez történik,szerencsésebb helyzetben nem esik el az ember de volt példa arra is sajna