Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zsír,ebben a fórumban akkor majd én is kereslek,kíváncsi vagyok mennyit bír még az 1gyűrűs kompót nélkül:D
hy.az nagyon baráti ár!
19000ft a dugó és 1500körül van a posta, 2 nap alatt oda ér hozzád a csomag
de olyan 23-25 közé tenném,ha találgatni kellene
nem tudom,mivel mikor múltkor kérdeztem nem volt
Nem is néztem a Pinkben, a multkor már kérdeztem és akkor mondta h 20 körül van a prox. Szerintem az nagyon jó ár. Pinkeben mennyi te tudod esetleg?
pink-ben még mindig nincs?
Hello,
érdeklődnék. Mitoba kellene nekem egy alapméretes Prox dugó, kétgyűrűs. Mennyibe kerülne ez pontosan postával együtt, és ha rendelek mennyi időn belül tudod küldeni? Tervek szerint április 20-a körül kellene.
Köszi
Üdv.: Laci
Csá valaki segítsen már nekem, van 1 fordított villás mitom és a gumicsere óta beleér a a fékhenger a az első kerék küllőibe... Szerintem minden közbetétet visszaraktam, a tárcsát nem piszkáltuk. Hogy lehetne a problémát kiküszöbölni, lehet hogy valamit kihagytam?
Plz Help!
Szeva! A hengerszetthez amit küldesz, csapágy meg csapszeg is van? Vagy azt még vennem kell majd?
Szija edem, figy ha lerakok nekd 130 at és ? amint eladom a sz.gépemet még 40 et és közbe havi 15 öt?: Dmert kell a gép :$
beszart a termosztát,vedd ki és teszteld le forralt vízben,nekem így volt 100-105 fokos a víz
Hello mindenkinek volna pár robogó alkatrészem meg ilyesmik, Keeway ARN 125 komplett blokk, dugo henger szar. hátso kerék arany szinü alu gumival,keeway focus kormányidom orákkal, elsö sárvédö gyári fénnyel,focus elsö fék komplett tárcsával,Cagiva Mito kereklámpa dupla gyári. Darabonként vagy egyben eladó hivjatok üdv Gábor 06306420248 msn:hsskft@freemail.hu
Szeva!Azt néztem és az nincs eltörve szerinted attol lehet h hengerfejes?És ha az akkor az mennyibe fog kerülni kb.?
eltört a vizpumpád fogaskereke,ha cagiva.
Hali!
Már azt hittem végleg eltűntél :)
A moci miatt kerestelek,nemsoká felveszlek msnen,és megbeszéljük,ok?
THX :)
Szevasztok!Nem tud vki segiteni mitöl forralja a vizet a motorom?
Én is tudok 13ezerért Bácsmegyében hüvejeztetni.
A Stihl-t meg kár felhoznod ide, én is tudom hogy barackolják.
És azt mondom Hüvejeztesd csak meg olcsón mert az a lényeg hogy olcsó legyen. Geri tudja mit beszél, és én is tudom ha hüvejeztetni kell én odaviszem ahol rendesen megcsinálják. Mégha 130kmre is van tőlünk.
látom köszi
sőt az msn-em is tudja már elvileg
Rallyongo kért vmi elérhetőséget (#7811)
vagyok!Keresett valaki?
Eladó a mocim ha valakit érdekel forduljon hozzám bizalommal amiben tudok segítek. képeket találtok az adatlapomon! megszereztem hozzá az idomokat egyedül a fejidom maradt el de az is beszerzés alatt van. talán még ezen a héten meglesz. amiket cseréltem: kipuff tömítés, hajtás komplett csere volt( első hátsó fogaskerék plusz lánc.) önindító, műszerfal. kérésre odaadom a régi alkatrészeket is amik rajta voltak. kivétel a lánc és a fogaskerekeket mert azok már a kukában végezték. :) ami munka van még vele: idomok fényezése, és az ülések. sajnos itt a környéken egyelőre nem találtam olyan embert aki rendbehozná nekem az üléseket. a motor 50 es pappírokkal van. próbáltam beszerezni hozzá a pappírokat hogy le lehessen vizsgáztatni de sajnos aki behozta magyarországra elhagyta azokat. így hát marad 50 esként. ha valakit érdekel vegyen fel msn re vagy írjon itt vagy mailben. Email és msn cím az adatlapon megtalálható: edem18@citromail.hu

ja még annyi hogy a gyári óra szerinti állás alapján durván 27000 km er van bent amiből én amióta nálam van mindössze 300 km ert tettem bele. a hátsó gumi egész jó állapotban saccra én 90 % körülire tippelem. az első már egy kicsit használtabb lehet hogy cserére szorul majd hamarossan.

ha minden igaz egész jól leírtam milyen állapotban van ha valakit érdekel keressen meg. szivessen válaszolok bárki bármilyen kérdésére. üdv mindenkinek. KÉPEKET találtok az adatlapomon. a képeken még nincsenek felszerelve az idomok amiket szereztem hozzá.

irány ár: 180 000 ,- ez már tényleg az alja ár! ennél lejebb már nem tudom és nem akarom! :D akkor megmarad alkatrésznek :)
Amugy szerintem ÉN lehet nem adom el a Mitom még, max egy jo ajánlatért! Most mindent kicseréltem rajta, kicsit élvezni akarom...!