Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok, Köszi!
Az fa...a lesz...
Nah végre lesz idomom Ikerh-nek meg üzenem ha olvasná a fórumot h tárgytalan (főleg h 2hete ne mtud válaszolni egy mailre se)...
hali! bocsi igyekszem de igyekszem. ma megpróbálok eljutni a mocimig de nem igérek semmit! bocs hogy ennyire megváratatlak csak sajna nem itthon van a motorom hanem egy haveromnál
köcc az infót! áhhh mikor lesz az kész,pff most még csak vakarom a fejem mi lehet a váltóval, 2 hét múlva lesz még csak láncszett,tömítés,addig ki kéne találni a váltóprobléma okát,április elejére lesz vmi
Szewa 6500 volt de 6000ért megkaptam !Kész lehetne már a gépsas és mehetnénk már vmerre siess még el nem adom
Hali,mennyi volt az akksi? Én meg egyre jobban belejövök a legozásba:D
Sziasztok Eladó a motorom! Ma vettem bele új akksit!Információkért keressetek itt E-mail vagy akár MSN-en is!Adatlapomon megtaláltok mindent!a képek ma készültek!
Hello!

Mikor tudod megnézni nekem az idomot? Már csak az kell a vasra, hogy 100% os legyen...
Értelek hüvelyezés is olyan ki hol lakik.
Itt vidéken ennyiért csinálják.
Ha a Stihl bírja a gyepálást azok is pörögnek 10 ezret egyfolytába meg olyan a szakértö nem ajánlana Nekem rossz perselyt szinte szomszédom és ez a foglalkozása.
Na mindeggy!
Majd Vasárnap este leszek!.
Üdv.
Szevasztok, Az én mitomat 18-ért perselyezték, meg a dugó, és a fötengelygenerál alsó felsö hajtókar csere, összesen 62 rugó volt, eddig semmi problémám nem volt vele. mondjuk nagyon nem cibáltam neki mivel még csak 126 km-er van benne. üdv mindenkinek,figyeljetek oda a 13ezres perselyezés tényleg nagyon olcsonak tünik, és ha tré akkor a dugó is bánja, inkább szánjon az ember kicsit többet, de ne legyen baj. [O01
hali
crosstnem anynira,ink 1 szimot számolnék be ,ha az lenne:P:) de vegyél fel msn re,megbeszéljük
cső
És te beszámítanál egy 2007 es telikrossz gépet, 200ccm 4t 5 sebesgées önidító+berugókar, eh tárcsa fék fekete 6 hó garival Yakimot Dirtbike ^^nyomatékos fasza kis moci de nekm mito kéne... és mivel elütötték a gyerket akitől vettem volna a mitom így most emgint előlrüől midnent...:S
SZia krosz mocit beszámítasz?:P
Értelek nekem csinált egy Yamaha Dt-hüvelyezést,fötengely centírozást,préselést, kb 1 évig hajtottam és semmi gondja nemvolt!
hogyha a Stihl bírja azt a fajta hüvejt szerintem nemlehet gond vele akkór nem ajánlotta volna Nekem.
Hengerrel kapcsolatban gondolkoztál?
elhiszem,effelől nincs kétségem hogy m,egcsinálja-e,aztmondom csak hogy ha normális anyagból lenne amiből érdemes hüvelyezni,akkor nemtudná ennyiért adni.igazából ennyi.nem kötekedés,csak vélemény.
Csáó.
Ne hidd el nem 13 hanem 15 ezerért hövelyez!
Azt mondta a hengeremre mert az egyik nicosil levan egy helyen pattanva 15 ért meghüvelyezi!
Ezzel foglalkozik!Stihl stb... honolását,hüvelyezését csinálja.
Pest-megyei.
Nah ma széthúztam a blokkot. Korábban írtam mi a baja a váltónak: kb 8500-9000 felett nem lehet vele felváltani,húzom a váltókart és olyan érzés,mintha befeszülne az egész. A léptetővillák nincsenek elhajolva, a tengelyek csapágyai nem lógnak, a fogaskerekek szemre szépek,nincs fogletörés, szemmel észrevehető kopás,stb A kuplungoldalt nem húztam még le. A kuplung old rendesen,de,ha nem oldana is kellene tudnom anélkül váltanom. Vkinek vmi tipp,hogy mitől lehet? Találkoztatok már ilyennel? Az általam kipróbált két másik Mitonál nekem kissé csontosabb a váltó,de nem vészesen. Bármilyen ötletet szívesen veszek,köszönöm!
13e ft-ért nemadnak normális nyers hüvelyt.erre csak ennyit mondok!
Szeva! Hol van ez a szerelő, aki 13ért hüvelyez egy hengert? Az én 160as Polinimnek is kéne egy hüvelycsere!
itt vok
Mitoevo 88 gyerek admármeg a telefonszámod vagy gyeremár msn-re vagy valaki adja már meg ennek a neppernek a számát vaze:D:D:
hy
nemtudja vki vpdiesel msn cimét fontos lenne
irtam neki e-mailt de nem válaszol
cső
fingom nincs most igy,h mien gumi,de am nem rosz,nekem nincs bajom vele
Szeva! Milyen az első gumi a mitodon? Mert amint látom a minta alapján, az enyém is full ilyen. Bridgestone Battlax. Az érdekelne hogy eléggé tapad?Nem csúszkál? Sajnos még nem volt időm kipróbálni
Sziasztok!

1999-es bejáratós Mito EVO-mat nagyon áron alul 450.000 Ft-ért eladnám. Nem anyagi megfontolásból, egyszerűen nem tudok 1 seggel két motort megülni.

Képke, bővebb infók, hogy milyen állapotban van a motor meg ilyesmik itt:
http://www.tar.hu/dennym/

Érdeklődni: 70/5448635 vagy 20/399-8694

ui.: jelen pillanatban is hirdetem a motort jóval drágábban, itt nektek áron alul adom (http://www.hasznaltmotor.hu/ha...)

Mielőbbi jó időt!