yuppijé jövő hét kedden megkezdem a motors tanfolyamot végre valahára :) remélhetőleg nyár elejére végzek és még találok majd eladó motort is remélem :)
erre van egy viccem :D
A telhetetlen hegymászó
A hegymászó megcsúszik. Sikerül megkapaszkodnia a sziklaperemben. Amikor fogytán van az ereje, kétségbeesetten felnéz az égre, és így kiált: - Van ott fenn valaki? - Igen - hangzik a válasz. - Mit tehetnék? - Bánd meg a bűneidet, imádkozz és engedd el a sziklát! A hegymászó kicsit vár, azután újra az ég felé kiált: - Nincs ott még valaki?
Skacok mennyibe fáj erre a mocira egy plexi, esetleg elsö indexek (igazábol már nagyon megfontolom hogy költsek e rá lassan fél millionál vagyok vele. Ha valaki tud korrekt áron szoljon legyen kedves. üdv
Szevasztok, kellene nekem lámpakapcsolo cagiva mito-hoz eltört és nem javitható. ha csak a kapcsoló van az se baj átforrasztom sos. segitsetek. üdv mindenkinek
Eladó a mocim ha valakit érdekel forduljon hozzám bizalommal amiben tudok segítek. képeket találtok az adatlapomon! megszereztem hozzá az idomokat egyedül a fejidom maradt el de az is beszerzés alatt van. talán még ezen a héten meglesz. amiket cseréltem: kipuff tömítés, hajtás komplett csere volt( első hátsó fogaskerék plusz lánc.) önindító, műszerfal. kérésre odaadom a régi alkatrészeket is amik rajta voltak. kivétel a lánc és a fogaskerekeket mert azok már a kukában végezték. :) ami munka van még vele: idomok fényezése, és az ülések. sajnos itt a környéken egyelőre nem találtam olyan embert aki rendbehozná nekem az üléseket. a motor 50 es pappírokkal van. próbáltam beszerezni hozzá a pappírokat hogy le lehessen vizsgáztatni de sajnos aki behozta magyarországra elhagyta azokat. így hát marad 50 esként. ha valakit érdekel vegyen fel msn re vagy írjon itt vagy mailben. Email és msn cím az adatlapon megtalálható: edem18@citromail.hu
ja még annyi hogy a gyári óra szerinti állás alapján durván 27000 km er van bent amiből én amióta nálam van mindössze 300 km ert tettem bele. a hátsó gumi egész jó állapotban saccra én 90 % körülire tippelem. az első már egy kicsit használtabb lehet hogy cserére szorul majd hamarossan.
ha minden igaz egész jól leírtam milyen állapotban van ha valakit érdekel keressen meg. szivessen válaszolok bárki bármilyen kérdésére. üdv mindenkinek. KÉPEKET találtok az adatlapomon. a képeken még nincsenek felszerelve az idomok amiket szereztem hozzá.
Viszont most fa...a lett!
Gondolkoztál a Hengereimről?
Az egyik 8 ezer a másik 14 .!
A telhetetlen hegymászó
A hegymászó megcsúszik. Sikerül megkapaszkodnia a sziklaperemben. Amikor fogytán van az ereje, kétségbeesetten felnéz az égre, és így kiált: - Van ott fenn valaki? - Igen - hangzik a válasz. - Mit tehetnék? - Bánd meg a bűneidet, imádkozz és engedd el a sziklát! A hegymászó kicsit vár, azután újra az ég felé kiált: - Nincs ott még valaki?
van itt valaki?
nagyon fain
csak nekem egy af1 é kellene, ezt meg akkor adnám el ha tudnék egyet az enyémhez mer nincs más
Ülés: ez az első lépés a felújítás projektben azon kívűl,hogy darabokra szedtem:D ma lett meg a kapaszkodó is,thx Goofy!
ilyen lett:
ja még annyi hogy a gyári óra szerinti állás alapján durván 27000 km er van bent amiből én amióta nálam van mindössze 300 km ert tettem bele. a hátsó gumi egész jó állapotban saccra én 90 % körülire tippelem. az első már egy kicsit használtabb lehet hogy cserére szorul majd hamarossan.
ha minden igaz egész jól leírtam milyen állapotban van ha valakit érdekel keressen meg. szivessen válaszolok bárki bármilyen kérdésére. üdv mindenkinek. KÉPEKET találtok az adatlapomon. a képeken még nincsenek felszerelve az idomok amiket szereztem hozzá.
irány ár: 210.000 ,-