Randy jó lett az ülések áthúzása Én is áthuzattam 5 ért csinálták nekem a 2 ülést és a kis csíkot.
Festék ügyileg Füller az L-es kiszererlésben van az 1L kell edzövel eggyütt!
Színt is vegyél 1 L-rá inkább maradjon ki egy kicsi meg edzöt is vegyél hozzá!
Nitró higitó is jo lessz a higításában.
Ja meg festék szüröt vegyél.
Csak é is gondolkodtam h itthon lefujnánk (gyöngyház fekete), csak ha elbaszok vmit vagy por rászáll (garázsba lenne), aki ez elött féynezte ő sajnos elég drágán dolgozik de nagyon szépen, de vszinüleg bátáym féynezőjéhez viszem ő olcsobban lefúja ha viszünk festéket...
Az egyszerübbik az Akril festék csak be edzed,higitód és fujod.
nemkell lakk rá.
bemész egy autofényezö boltba,festékboltba és adnak Füllert,Akril festéket edzövel ,Aromás higitót használok hozzá.
Megyek pancsolok-.
Köszönöm szépen!
És hogy kell kérnem ezeket a cuccokat a boltban pontosan? Köszönöm szépen!
Szerintem az egyszerübiket választanám ,melyik az a lakkos vagy a másik?
a Füller(szórókitt) a karcolásokat,felületi egyenletlenségeket,a festék jobb tapadását segiti,lezárja a régi festéket így kevesebb hiba alakúlhat ki!Pl:megmarja a régi színt a mostani vagy szilikonos lesz,színátvérzés stb... ilyenekre szolgál a Füller!4:1-es keverés van általában!Mobihel az a legtutibb!
Szinterezés müanyag porfestéket rámelegítik de nemtul tartós mert az alaménium elkezd alatta oxidálódi és felholyagosodik a felületen a felnim is olyan volt!
látom lecsiszoltad,lefújnám müanyag alapozóval az idomokat,2 sor vastag füllert,vizbecsiszolnám 800-as vízpapírral ,szilikonmentesítövel áttörölném, 2 teljes sor Bázissal lefújnám és 2 sor teljes lakkozás!
Ha akril festékkel fested nemkell lakkozni!
Ha kivül-belül fested 1 L szín kell rá!
leirnád hogy kell fujni? mik a lépései mire figyeljek hogy csináljam? milyen festéket vegyek? köszi
Amugy mi az a szinterezés? olyan mind a szemcseszorás?
Seybimitó sok sikert a csiszoláshoz én már tulvagyok nagynehezen!
Én teljesen szétszedtem a Mítomat felnik,blokk,idomof,lengőkar és már tökéletes és egyedi lett!
kb:2 hónap alatt de néha nemcsináltam meg munka után 2 órákat tudtam csinálni.
De szerintem megérte!
oh hát nekem még sajnos messze van mert még a tanfolyam se kezdődött el mert egyenlőre nem jött össze megfelelő létszám úgy hogy szívom a fogamat hogy egyáltalán legyen meg a létszám hogy tudjak menni de beiratkoztam már én is. de azt mondták hogy minimum 4 fő legyen meg :) röhej hogy senki nem akar tanulni manapság semmit
hy. Te mikor vizsgázol? Én mult hét pénteken iratkoztam be De a héten már vizsgázom mert kifizettem nekik a tanfolyamot de mondtam hogy nem járok be orákra mert soförként nehezen megvalositható! Igy csak a vizsgára megyek!
Az idom az remélem meglesz mert már csak az kell rá és hibátlan a moci!
a motorod nem fog megmaradni csak lehet hogy várni kell míg én meg tudom venni :D amíg a sajátomat nem tudom eladni addig sajna nem tudom megvenni a tiédet :) plussz ha el is tudnám adni az enyémet még akkor is kellene egy két hónap míg a fölét összeszedem a tiédhez. :) szóval Június körül már lehet hogy komolyabban fog érdekelni a dolog arra talán már a jogsim is meglesz remélhetőleg :) meg persze a pénzem is :) az idomot meg amint tudom megnézem neked bye :)
Festék ügyileg Füller az L-es kiszererlésben van az 1L kell edzövel eggyütt!
Színt is vegyél 1 L-rá inkább maradjon ki egy kicsi meg edzöt is vegyél hozzá!
Nitró higitó is jo lessz a higításában.
Ja meg festék szüröt vegyél.