Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

06-70/522-1787
hali! 220 000 ezer. de egyeztethetünk ha gondolod vegyél fel msn re! vagy írj mail címet és elküldöm róla a képeket is. msn és email címem: edem18@citromail.hu .
szevasz,keressmár meg ha gépelőtt leszel,van 1 szettem,sima gyári mito,henger,dugó hengerfej,elég kedvező pénzér.
Msn vagy telefon:06705540998
Keresnék jó állapotba lévő szivótorkot (DellOrto 28ashoz).
Még mindig várok segitségeket az idom problémámra... Fontos lenne!

Köszönöm!
Hali Edem mennyire gondoltál mennyibe adod el?
Hi Mikka Gábor vagyok. Még mindig nem tudom a telszámodat, légyszi dobj legalább egy sms-t vagy csörgess meg. Visszahivlak. "POWERSZELEP" üdv mindenkinek. Van egy Fölösleges mito lámpám eladó.
Nagyvas Online Motorosbolt

itt találni fogsz! én is itt vettem és nagyon gutos. van rövid és van hosszú méretben is. a képen amit belinkeltem olyanok vannak azon láthatod a rövid változatot meg a hosszút. két szín van ez a szürke kicsit olyan krómos beütéssel de nem az meg van feketében. persze van más fajta is csak érdeklődni kell. érdeklődni a legegyszerübben pedig Skype on tudsz. Szerdán déltől azt hiszem este 8 ig elérhetőek ha minden igaz!
nincs valakinek egy kuplungkarja?mert tegnap felborult a motorom és eltört
helló!
Küldj légyszi egy telszámot és küldöm az árakat. köszi
hát most egyenlőre a mocit akarom ink eladni
A 2kedvencem!
A kocsit már lefoglalozták a motorom meg akcioban ELADÓ pár ajándékal! Vigyétek!
HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!
Holnap kész a Henger Hónolása 17-re megyek érte!
Tökéletes lessz a Nicasil réteg!
Csak egy Dugó kell bele és Go.
Okés ahogy megbeszéltük!Holnap utbaindítom neked a Blokkot!
Bocs a félreértésé!
Jó szerelést hozzá.
Ilyenre gondoltál?
Akkór így az összes alkatrésszel,Membránnal,Deknikkel,lánckerékvédövel,olajszívat
yúval stb...
25Ezer Rendben!És ahogy megbeszéltük!
Oké!
nem szóltam
a membrán lehet kell silentkének
Még letísztítom csak nemakartam hogy víz mennyen a blokkba.
Nincs szétgányolva Nállam nemvolt széthúzva!
7-sebességes azt tudom,a fötengely nics összerohadva,forog a lánckerék,kuplung is frankó és a válto is jó.
Küldd légyszi ahogy megbeszéltük!
A címemet tudod.
Köszi!
Lássuk!
Szia.
Lefényképeztem a Blokkomat+Membránt is!
hello bakonymotor!

"szkuli" mondta,hogy te tudsz dugó árakat!
Érdeklődnék hogy NSR 125 R-be,93-as évjarthoz,menyiért tudsz asso werke,wiseco dugót?De jobban érdekelne a wiseco!Érdekel sima,racing,vagy akár pro is!

előre is köszi!
ok köszike
vagy féktisztító spray is tökéletesen leodlja