hali! 220 000 ezer. de egyeztethetünk ha gondolod vegyél fel msn re! vagy írj mail címet és elküldöm róla a képeket is. msn és email címem: edem18@citromail.hu .
Hi Mikka Gábor vagyok. Még mindig nem tudom a telszámodat, légyszi dobj legalább egy sms-t vagy csörgess meg. Visszahivlak. "POWERSZELEP" üdv mindenkinek. Van egy Fölösleges mito lámpám eladó.
itt találni fogsz! én is itt vettem és nagyon gutos. van rövid és van hosszú méretben is. a képen amit belinkeltem olyanok vannak azon láthatod a rövid változatot meg a hosszút. két szín van ez a szürke kicsit olyan krómos beütéssel de nem az meg van feketében. persze van más fajta is csak érdeklődni kell. érdeklődni a legegyszerübben pedig Skype on tudsz. Szerdán déltől azt hiszem este 8 ig elérhetőek ha minden igaz!
Ilyenre gondoltál?
Akkór így az összes alkatrésszel,Membránnal,Deknikkel,lánckerékvédövel,olajszívat
yúval stb...
25Ezer Rendben!És ahogy megbeszéltük!
Oké!
Még letísztítom csak nemakartam hogy víz mennyen a blokkba.
Nincs szétgányolva Nállam nemvolt széthúzva!
7-sebességes azt tudom,a fötengely nics összerohadva,forog a lánckerék,kuplung is frankó és a válto is jó.
"szkuli" mondta,hogy te tudsz dugó árakat!
Érdeklődnék hogy NSR 125 R-be,93-as évjarthoz,menyiért tudsz asso werke,wiseco dugót?De jobban érdekelne a wiseco!Érdekel sima,racing,vagy akár pro is!
Msn vagy telefon:06705540998
Köszönöm!
itt találni fogsz! én is itt vettem és nagyon gutos. van rövid és van hosszú méretben is. a képen amit belinkeltem olyanok vannak azon láthatod a rövid változatot meg a hosszút. két szín van ez a szürke kicsit olyan krómos beütéssel de nem az meg van feketében. persze van más fajta is csak érdeklődni kell. érdeklődni a legegyszerübben pedig Skype on tudsz. Szerdán déltől azt hiszem este 8 ig elérhetőek ha minden igaz!
Küldj légyszi egy telszámot és küldöm az árakat. köszi
A kocsit már lefoglalozták a motorom meg akcioban ELADÓ pár ajándékal! Vigyétek!
Holnap kész a Henger Hónolása 17-re megyek érte!
Tökéletes lessz a Nicasil réteg!
Csak egy Dugó kell bele és Go.
Bocs a félreértésé!
Jó szerelést hozzá.
Akkór így az összes alkatrésszel,Membránnal,Deknikkel,lánckerékvédövel,olajszívat
yúval stb...
25Ezer Rendben!És ahogy megbeszéltük!
Oké!
Nincs szétgányolva Nállam nemvolt széthúzva!
7-sebességes azt tudom,a fötengely nics összerohadva,forog a lánckerék,kuplung is frankó és a válto is jó.
A címemet tudod.
Köszi!
Lefényképeztem a Blokkomat+Membránt is!
"szkuli" mondta,hogy te tudsz dugó árakat!
Érdeklődnék hogy NSR 125 R-be,93-as évjarthoz,menyiért tudsz asso werke,wiseco dugót?De jobban érdekelne a wiseco!Érdekel sima,racing,vagy akár pro is!
előre is köszi!